Skocz do zawartości

Motocykl Bmw wraz z niespodzianką :(

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 319
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Napisano
Powrót nieśmiertelnego wątku-zombie :D
faktycznie @depesz, niezły archeolog jesteś

myślę, że gdyby zorganizować jakieś wybory wątku dziesięciolecia" to ten miałby spore szanse na nagrodę
Napisano
Ciekawe czy zdał te egzaminy? U nas pod Lublinem jest takie bagno z którego wystaje lufa do której podczepiony jest czołg, w lecie jak woda trochę wyschnie to widac ją doskonale. Podobno ktos już próbował to wytargac z tego bagna ale sie nie dało.Tak sobie pomyslałem że w środku napewno też jest niespodzianka......
Napisano
kloki tak myslałem żeby skontaktować się z Vasili-m odkopiemy najpierw jego BMW troche go oczyscimy i wyciągniemy nim mój czołg. Oczywiście ja bede siedział w koszu żeby było obiążenie i nas nie podrywało do góry....potrzebujemy tylko trzeciego do kierowania czołgiem.
Napisano
noge poprowadzic czolg jesli szukacie ochotnikow... poszukiwania to marzenia!! przestancie je odbierac bo chlopak sie podjaral... ma pasje taka sama jak my wiec dajcie mu spokoj
  • 8 months later...
Napisano
Vasiliego nie ma a wątek cały czas tętni życiem !!! Ciekawi mnie pod jakim loginem On sie teraz ukrywa..., czytając wpisy z uśmiechem na twarzy i rozmyślając czy sobie samemu pojechać...:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie