dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 ,.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 21 Luty 2009 Share Napisano 21 Luty 2009 Tak, że i takie cudo można trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekBMW Napisano 21 Marzec 2009 Share Napisano 21 Marzec 2009 myślę,że to ważne...http://www.odkrywca.pl/bmw-r75-wykopane-,649354.html#649354. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 17 Czerwiec 2009 Share Napisano 17 Czerwiec 2009 a moze to była wersja bezzałogowa jak ten zundapp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
groszek37 Napisano 8 Lipiec 2009 Share Napisano 8 Lipiec 2009 Wersja zdalnie sterowana (na pilota) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
depesz Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Beka.hihhii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 archeolog. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkk250 Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Znowu on :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Nie no komedia przednia naśmiałem sie za wsze czasy :):)Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomasz_ Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Film trzeba nakręcić o tej opowieści bedzie fajna komedia.Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 25 Październik 2010 Share Napisano 25 Październik 2010 Powrót nieśmiertelnego wątku-zombie :Dfaktycznie @depesz, niezły archeolog jesteśmyślę, że gdyby zorganizować jakieś wybory wątku dziesięciolecia" to ten miałby spore szanse na nagrodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Tomasz chciałeś film to masz eksplodująca Sharyna ale się usmiałem gratulacje dla twórcy :) Polecam dobre: http://www.youtube.com/watch?v=bmpDvRBAMF0&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus90 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Ciekawe czy zdał te egzaminy? U nas pod Lublinem jest takie bagno z którego wystaje lufa do której podczepiony jest czołg, w lecie jak woda trochę wyschnie to widac ją doskonale. Podobno ktos już próbował to wytargac z tego bagna ale sie nie dało.Tak sobie pomyslałem że w środku napewno też jest niespodzianka...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 marcus90 - może w środku jest BMW z koszem! Napisz do Vasili, on Ci doradzi jak to szarpnąć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcus90 Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 kloki tak myslałem żeby skontaktować się z Vasili-m odkopiemy najpierw jego BMW troche go oczyscimy i wyciągniemy nim mój czołg. Oczywiście ja bede siedział w koszu żeby było obiążenie i nas nie podrywało do góry....potrzebujemy tylko trzeciego do kierowania czołgiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
małrer Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 ok ja będę kierował czołgiem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 27 Październik 2010 Share Napisano 27 Październik 2010 noge poprowadzic czolg jesli szukacie ochotnikow... poszukiwania to marzenia!! przestancie je odbierac bo chlopak sie podjaral... ma pasje taka sama jak my wiec dajcie mu spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_tomasz_ Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 VASILI jak tam twój motocykl ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 nie to żebym się czepiał ale i mnie to ciekawi :) Podobno w każdej zwariowanej historii tkwi ziarenko prawdy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 hehehe no to niezły kotlecik odgrzany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Lipiec 2011 Share Napisano 2 Lipiec 2011 Cicho sza znalazł przy okazji Wunderwaffe i ją testuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 3 Lipiec 2011 Share Napisano 3 Lipiec 2011 albo znalazł gar złota i uciekł do usa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 5 Lipiec 2011 Share Napisano 5 Lipiec 2011 Vasili tak jak bagnetss są legendami tego foruma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiljan Napisano 6 Lipiec 2011 Share Napisano 6 Lipiec 2011 Vasiliego nie ma a wątek cały czas tętni życiem !!! Ciekawi mnie pod jakim loginem On sie teraz ukrywa..., czytając wpisy z uśmiechem na twarzy i rozmyślając czy sobie samemu pojechać...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.