manfred1992 Napisano 20 Sierpień 2007 Napisano 20 Sierpień 2007 Ja chciałem ogólnie podziękować gibki-emu 9 i egon-owi 10 za moją pierwszą taką wyprawę na której coś znalazłem choć większość łusek dostałem:)Pozdrawiam
Busztyfikator Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Wiesz wyly lubie sobie czasem poryć, mam taką nową metodę a dzika" zostawiam w domu wykrywacz (bo mi szkoda, jest nowy ) biorę łopatę i ryje. Kiedyś jeden z poszukiwaczy nazwał nas Sforą", policja nazywała nas kopidołkami, kopaczami, ale świnkami" jeszcze nikt. Wprawdzie nie yje " w tamtych terenach ale pisze w imieniu kolegów ze stada Pozdrawiam
pokemon Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 Ja rozumiem wpis wyly'ego że zastał niezasypane dołki, bo że teren przeczesany to normalna sprawa w takich miejscach.Stawiałbym na Iww. choć Tomaszów i okolice to ciekawy teren...
egon10 Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 busztyfikator-kolego ze stada,z tego co mi widomo ryja tam krajanie wylye-go(wylye pochochodzi z belzca),a to juz tylko zut beretem"od w/w miejscapozdrawiam egon.
wylye Napisano 24 Sierpień 2007 Napisano 24 Sierpień 2007 @>BusztyfikatorCiekawa metoda... musisz mi więcej o niej napisać - lub najlepiej - opowiedzieć jak ty to robisz, jakie masz wyniki. Pytam retorycznie, próbować nie będę, tak, że nie zrobię Ci konkurencji. Ryj dalej - Busztyfikatorku :)@>EgonNo cóż, rozszyfrowałeś mnie... (nie było to może trudne, zważywszy iż sporo" jest w sieci bezpośrednio lub pośrednio o mnie" a z pewnością yłeś" na www.wylye.republika.pl)Egonku powiem ci tak, ja zucałem beretem" już w różnych miejscach ale taką dewastację (odnośnie metody na dziką świnię" :) - widziałem 1-szy raz. Uwierz mi, plse.Pozdr all
gibki9 Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Napisano 24 Sierpień 2007 Wylye, taki urok poszukiwan,dolki musza byc,przynajmniej chlopaki cos znajduja,a nie chawala sie odznakami z pttk i luskami na forum.
Busztyfikator Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 Są lepsze metody np: Na Koparkę" jest to metoda ze wschoduhttp://www.youtube.com/watch?v=bo2eQC3t_nM jak widać na filmie instruktażowym przynosi efekty :)
wylye Napisano 25 Sierpień 2007 Napisano 25 Sierpień 2007 @> BusztyfikatorZaczynam zmieniać zdanie pod wpływem twojej indoktrynacji i chyba się zreformuję" ;)Wyniki jakie uzyskała osyjska" ekipa powodują u mnie przynajmniej ślinotok....pozdr@>Gibkihm.... no comments
grec Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Dobra...testowałem Rutuska pod Rogóźnem tydzień temu.grec
grec Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 A przy okazji, kuma ktoś co to jest ?pozdr. grec
wylye Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Jesienią ub roku znalazłem tam również UR_owską" łuskę, moja ma bicie z 35r.A ta piasta z czego może być?
grec Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Wylye !Z 35 r ? Jeszcze takiej nie trafiłem (a trafiłem wiele). Wsio 37rpozdr
wylye Napisano 26 Sierpień 2007 Napisano 26 Sierpień 2007 Zaraz mnie ortodoksi (pokroju gibkiego) skrzyczą za chwalenie się łuskami - ale racja, omyłkowo wpisałem 35 powinno być 37.Mam już dwie, jedna z własnych poszuk., i jedna prezent od Stefka W. Dzięki Stefan...PsPrzepraszam za wprowadzenie w błąd. I na marginesie, zanim mi zostanie zarzucona kolejna nieścisłość, sprostowanie do relacji odnośnie skrznki amo do Mausera" oczywiście pakowane w kartonach po 15szt nie po 5 jak podałem.pozdr
gibki9 Napisano 27 Sierpień 2007 Autor Napisano 27 Sierpień 2007 Wylye moze sie umowimy pod pasiekami razem przeliczymy ta amunicje??
wylye Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Jeżeli jest to pytanie które ma podważyć moją wiarygodność to proponuję ci następujący układ - zakładtu na forum, oświadczam, że stawiam 1000zł (przy świadkach których zabierzemy ze sobą) jeżeli da się doliczyć 1000" ty płacisz mnie 1000PLN jeżeli się nie da - ja płacę Tobie...Nie masz nic do stracenia, skoro (w podtekście) TY jesteś pewien, że nazmyślałem, więc... Przyjmujesz zakład? :)
egon10 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 wylyenie mam nic do Ciebie,ale ja jestem tubylcem,a gibki jest z drugiego konca polski,bylismy tam(gibki sie uparl),ale oprocz sladow kopania(jakies swinki)i śmieci nic tam niebyło.To się podepnę pod ten zakład i jutro z rana jedziemy razem to wykopać,pod wrunkiem,że tak jak pisałeś jest topolska amunicja w paczkachpozdrawiam egon
wylye Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Pojedziemy pod jednym warunkiem ze ja stawiam 1000zł - daję do ręki komuś, i gibki, lub ty - drugiego tauzena. Jedziemy, ja wam pokazuję (lub nie - jeżeli jestem kłamcą) i winner kasuje pieniądze. (No, po wszystkim zobowiązuję się postawić piwo uczestnikom zawodów") - O tso chodzi, przecież skoro leję wodę" wygrasz - wygracie 1000PLN...--------------------------------A teraz wyjaśnienie, w miejscu o którym mówimy, (takie skoszone maliny :) ja również widziałem kilka dołów. Jeden, gabarytami przypominał... też moją" skrzyneczkę. Swojego znaleziska, dokonałem, przez przypadek. Schodziłem już z miejscówki, niosłem wyrywkę wyłączoną, bo zbyt blisko już byłem drogi, a po niej lazła" jakaś pielgrzymka" turystów w kierunku Suśca.Będąc na tych malinach trąciłem na chwilę switch i... zaczęło się piekło" :)...Ja, b. lubię hazard - a ty?
wylye Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 Aha i jeszcze odn aluzji o świnkach :)" jak się kiedyś (może jutro - o ile przyjmiesz zakład) poznamy, pokażę ci moją metodę" kopania. Zrozumiesz wówczas czemu po mnie nie zostaje żaden ślad w lesie... No chyba,że trafiam... skrzynkę :) przecież w takim przypadku trudno nosić piach w czapce z drugiego końca lasu. Na szczęście jednak... nie trafiam zbyt często w hełmy i skrzynki" tak, że z mojego powodu lasy nie cierpią zbytnio... :) pozdr.
egon10 Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 ok,zaklad przyjmujejutro rano,powiedzmy o 8.00 bede na kosciuszki,parking kolo sklepu komputerowego.pasuje?
wylye Napisano 27 Sierpień 2007 Napisano 27 Sierpień 2007 OK - tylko nie rano a około 13 tej. i zabierz świadka.Teraz napisz maila zaraz odpisze umówimy szczegóły.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.