bodziu000000 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Tankietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Wyraźnie widać kota" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 26 Październik 2005 Share Napisano 26 Październik 2005 Sadyk, wprawdzie zamieściłeś to zdjęcie, ale teraz wyraźnie widać godło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Piękna kareta asów" na H35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeszekS Napisano 9 Październik 2006 Share Napisano 9 Październik 2006 Zebrałem 4 zdjęcia TK-3, wszystkie chyba z tej samej jednostki (na jednym strzała namalowana pod innym kątem niż na pozostałych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Nieprawomyślne, ale ładne oznaczenie taktyczne na wieży KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas P Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 Ale czy czołgi KW-2 służyły w Wojsku Polskim w roku 1939? Według mnie raczej nie, więc zdjęcie off-topic.PozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 28 Październik 2006 Share Napisano 28 Październik 2006 KW nie były używane w Wojsku Polskim. Wrzuciłem to zdjęcie, aby modelarze odwiedzający ten post mieli pomysł na amiyowskie gotowce". Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[1920]przemo Napisano 31 Październik 2006 Share Napisano 31 Październik 2006 Jutro będę miał foto tabliczki z pojazdu- wozu nr 16- podniesiona z pobojowiska pod Piotrowym Polem. Bardzo ciekawa, można ją oglądać w Muzeum Śląskim w Katowicach na wystawie Przemysł Śląski....Oczywiście zamieszczę ją na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[1920]przemo Napisano 25 Listopad 2006 Share Napisano 25 Listopad 2006 To jutro trwało prawie miesiąc, ale jest foto. Na wystawie widać lepiej. Teraz można rozpocząć dyskusję, temat ciekawy i niezbadany!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 3 Styczeń 2007 Share Napisano 3 Styczeń 2007 Myślę, że to coś nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jjacek Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Witam, trafiłem takie zdjęcie: tańczący słoń na Fiacie 621:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b8f3c45dc1585f95.htmlPozdrawiamjjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 Dzięki :) To samo godło znajdziesz na wieży Vickersa (zdjęcie w tym wątku z 2005-05-08 13:59:00). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 Następne nieprawomyślne - fotka wykonana prawdopodobnie na Wolinie w 45? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 lewy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 7 Lipiec 2007 Share Napisano 7 Lipiec 2007 prawyówczesna armia nie znała innych godeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radett Napisano 8 Lipiec 2007 Share Napisano 8 Lipiec 2007 jjacku masz może gdzieś fotke tego fiata ale bez powiększenia godła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samun1 Napisano 22 Październik 2008 Share Napisano 22 Październik 2008 Pobawiłem się zdjeciem które wklejł sadyk 10.06.05 i powiększyłem je kilka razy jak widać był i krzyż wpisany w trójkąt czyżby to był pojazd dowódcy na tych ćwiczeniach,a może inny? jeśli ktos wie to proszę o pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=11050&postdays=0&postorder=asc&start=330 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Mógłbyś dodać jakiś komentarz? Nie każdy ma konto na modelwork.pl, a ciekaw jestem skąd ten kadr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Już się poprawiam.Użytkownk forum Argo1 napisał:...Dzisiaj w programie" Było nie minęło (Sob Kwi 18 2009)...nagrałem ten program i zrobiłem stop klatkę na zbliżeniu wieży 7TP podczas defilady na Zaolziu w 1938 roku. Oto co udało mi się z tej stop klatki wycisnąć. Może w ramach dyskusji jaki kotowaty znajdował się na wieży to zbliżenie pozwoli na odgadnięcie zwierzaka. Ja stawiałbym na tygrysa." I to by było na tyle. :-)Pozdr. Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Szkoda, że zrobił zdjęcie ekranu :/ Ale i tak widać, że to nie była biała sylwetka, ale są także pasy na grzbiecie (tygrys?). Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek01 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Zgadzam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 To chyba nie jest jakieś wielkie odkrycie? Ja kojarzę takiego tygryska z dostępnych publikacji o pojazdach WP 1939. Majaczy mi się również informacja o rozkazie zamalowania tych oznaczeń przed wybuchem wojny, ale nie mogę sobie przypomnieć jej źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 9 Styczeń 2010 Share Napisano 9 Styczeń 2010 Pewnie nie jest ;) Ale powiem szczerze, że chyba pierwszy raz widzę dowód, że to nie była biała sylwetka, tak jak przedstawia się w części publikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi