Skocz do zawartości

7 TP - Oświadczenie

Gość hauptmaann

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Miałem nie pisać ale napisze ...
( qrde nigdy nie wiem jak rozpocząć wypowiedź )

Oświadczam, że z dniem dzisiejszym zrywam współpracę z wszelkimi grupami rekonstruującymi, odbudowującymi, wykopującymi, reneactingującymi i odtwarzającymi czołg 7 TP. Dotyczy to również mojego najwierniejszego osobistego przybocznego giermka zwanego Musashi.
Jednocześnie informuję, że korzystanie z moich materiałów, kopiowanie i rozprowadzanie bez mojej zgody, nie będzie tolerowane, cokolwiek to oznacza.

P.S.
A Panu, Panie Polmos radzę żeby się Pan nie wypowiadał w wiodącej sprawie, bo Pan nie wiesz o co toczy się gra, pa pa pa.

Żegnam do 01.01.2008 roku.
Z poważaniem, Leszek Skąpimieszek vel Hauptmann vel Haupt.
Wielki Konstruktor Małych Czołgów
Napisano
A proszę bardzo........

Zespół rekonstrukcyjny zmechanizowanej , wielonożnej broni pancernej ( czytaj rycerz z łbem zakutym w zbroi) jest właśnie na ukończeniu pełnego zestawu zmechanizowanego broni zaczepnej , obosiecznej ( rycerz + giermek)

Don Hauptmann i jego wierny giermek Sacho Musashi już wkrótce wyruszą w bój przeciwko wiatrakom mielącym TKS-y.

Pojawił się jednak pewien poważny problem w związku z czym zwracamy się o pomoc. Ktokolwiek ma i mógłby udostepnić celem całkowitej i pełnej rekonstrukcji dokumentację do OSŁA dla giermka proszony jest o pomoc.

Szczególną prośbe kierujemy do kolegi Polmosa jako posiadacza takowego OSŁA i takowej dokumentacji o udostenienie jej ze zbiorów rodzinnych.

z poważaniem

7 Pancerna Kopia Zbója Madeja Chorągwii Kasztelana Mirmiła
(7PKZMCKM) vel chłopcy spod trzepaka
Napisano
Żenua Panowie, żenua.

aiste ich retoryka była aż nadto parciana
(Marek Tuliusz przewracał się w grobie)
łańcuchy tautologii parę pojęć jak cepy
dialektyka oprawców żadnej dystynkcji w rozumowaniu
składnia pozbawiona urody koninktiwu"

Cytat dedykuję koledze Polsmolowi, za wybitne osiągnięcia w skłócaniu ludzi.
Napisano
Niniejszym dziękuję za uznanie choć nie wiem kogo skłuciłem.
Czyżby namiętna miłość giermka z Hauptmannem uległa rozpadowi?
Trochę szkoda, ale ten związek i tak nie miał szans powodzenia.
Z poważaniem
polmos

Napisano
Witam,

Sądze, że oświadczenie Pana Hartmana to żenada. Po za tym jego oświadczenie nie jest dokładnie sprecyzowane i nie będzie miał sie nawet o co upominać. Gdyby od razu powiedział nam o co chodzi. Nie byłoby tematu.
Napisano
Panowie!
Zauważcie, że oświadczenie wydał hauptmaann, a nie hartmann i to współpracujący z Musashi, a nie akagi...
Do tego niezalogowany...

Podsumowując proponuję zastosować się do zasady brzmiącej mniej-więcej tak:
„najdotkliwszą oceną jest brak zainteresowania”

Żenadą jest bezkrytyczne podejmowanie tematu.
Napisano
Jest to post satyryczny i tak należy go traktować. To, że wszyscy wiemy do czego jest upodobniony powinno służyć wyłącznie naszej rozrywce :)))
Napisano
Tora Tora Tora ( tłum. - Witam Serdecznie )

Przypominam niektórym malkontentom, iż wypowiedź mego Pana jest OŚWIADCZENIEM SWAWOLI, i jako takie powinno być rozumiane

Panie Jenerale J. spostrzeżenie słuszne aczkolwiek widzę tu pewien brak konsekwencji. Ale cóż niedaleko pada jabłko od jabłoni.

Dzielny Jazłowiaku nie zauważyłem aby oświadczenie Leszka K. scementowało środowisko

Banzai Banzai ( tłum. - Życzę miłego dnia)
Musashi Mijamoto wierny giermek

Napisano
A ja w dalekiej Moskwie dotykalem dzis niemal caly dzien TKS'a - najprawdziwszego z prawdziwych:)))))))))))))
Bylo pieknie.
Pozdrawiam i zycze wszystkim lepszych humorow.

Michal Miazga
Napisano
Panowie Szlachta każdy ma prawo w tym kraju i na tym forum napisac co chce.I nie nalezy tego kogoś przekonywac ze nie ma racji . Takie jest nasze zbójeckie prawo.I jak ktoś nie chce wspólpracować to widac się przepracował. dajcie ludkowi odpocząć. W końcu sa wakacje(jeszcze)
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie