Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam!
Zaczynałem przygodę z wykopami w latach 70-tych na gruzach Wrocławskiej dzielnicy Krzyki... i do teraz ciągnę temat wyjazdów na poszukiwania. : )

Pozdrawiam
  • 2 weeks later...
Napisano
W grudniu stuknie 20,
pierwszy bagnet (kanadyjski wz. 1907 Ross) nabyłem w wieku 11 lat za 5 zł, pierwszy wykrywacz miałem już jako 13-latek. I fascynacja trwa... ;)
Napisano
Witam, mam 30lat na karku a swój pierwszy bagnet znalazłem mając 7lat w Biskupicach koło bunkra którego już niestety nie ma.
  • 2 weeks later...
Napisano
Witam!jestem jeden ze starszych już mineło 51 latek i czwarta wykrywka,teraz x-terra70.Ale saperka jeszcze mocno w dłoni czyli jeszcze ze 20 latek[ha ha ha],pozdrówka dla młodszych kolegow.
Napisano
pare dni temu zakonczylo sie 28 , a przygoda z eksploracja rozpoczeta kiedy przeczytalem w podstawowce kilka czesci mojego ulubionego Pana Samochodzika - polecam :)
Napisano
Też mam 15 lat :] Zacząłem sie interesować jakieś 5 lat temu jak znalazłem dwie pordzewiałe łuski od mosina... :D
  • 2 weeks later...
Napisano
mam 15 lat zaczęło się 7 lat temu od pierwszych 2 monet, od tego się zaczęła numizmatyka, a od jakichś 2-3lat interesuje się też militarką
  • 3 weeks later...
Napisano
Ja mam 19, już od przedszkola zbierałem odznaki i mniejsze pierdoły, potem była krótka przerwa ale wróciłem do tego, bo jak można porzucić coś bez czego nie można żyć :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie