BURY99 Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Witam wszystkichBędzie cięzko ale postaram się być na miejscu.Gdzie w końcu odbyć ma się to spotkanie?Bar Agnieszka:)?, Arka:)?, Chicken pizzen :)?, Antałek:) ?, hotel pielęgniarek?....czas na decyzję.czekam na koordynaty Panowie.PozdrBury
Lobo26 Napisano 16 Marzec 2005 Autor Napisano 16 Marzec 2005 po dłuższych rozmyślaniach stwierdzilismy ze dobrym miejscem bedzie Bar Polonez (naprzeciwko hotelu solny - na uboczu i sporo miejsca). co Wy na to ?jesli nie ma przeciwskazań to: Bar Polonez, sobota 19 marca, godzina 18. Pozdrawiamlobo26
macsurf Napisano 16 Marzec 2005 Napisano 16 Marzec 2005 Zeby nie bylo Lobo tak jak ostatnio w Rogowie :), tez mialo byc spotkanie a w rezultacie nikt nie przyszedl :o, pamietam ze tez skladales deklaracje ;P A byla taka ladna pogoda :) Postaram sie przyjsc, ale nie obiecuje, mam napiety terminarz :/
luger Napisano 17 Marzec 2005 Napisano 17 Marzec 2005 Lobo a z której strony Solnego to jest? Bo jak dla mnie naprzeciwko to jest jakiś skwer;)Mam nadzieję że dotrę bo rano musze być w Szczecinie a potem jeszcze w jednym miejscu ale będę się starał.Pozdrawiam L.
blady Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 witamNo i jak panowie podobała sie inscenizacja???Tylko nie wiem dlaczego strzelali do mojego okrętu???Chyba wzieli nas za szwabskie łajby.heh..:::)))pozdraiam i do zobaczenia jutro w polonezie.Ps.Tomek zadeklarowałeś podzielenie sie zdjęciami z dzisiejszej imprezy.I jak będzie???
luger Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 Pomyliłem solny ze skanpolem. Już wiem gdzie jest bar polonez.Pozdrawiam L.
macsurf Napisano 18 Marzec 2005 Napisano 18 Marzec 2005 Ja niestety nie zdążyłem, słyszałem tylko strzały :] Nikt nic nie opisze? zadnych fotek? Czyzby z wrazenia wszyscy zaniemowili :O ;)
Lobo26 Napisano 18 Marzec 2005 Autor Napisano 18 Marzec 2005 Witam, inscenizacja była dość dobra. mam sporo fotek - i tak jak obiecywałem podziele sie :) jutro wezmę aparata i zobaczycie co jest. co do rogowa to owszem wybiore sie ale jeszcze musi sie ocieplic :) a o deklaracjach zadnych nie wiem ;Pdo zobaczenia jutro w Polonezie :)PozdrawiamLobo26
blady Napisano 19 Marzec 2005 Napisano 19 Marzec 2005 Witam serdecznie.DO KOLEGI TOMKA.Może nie chodziło mi o deklaracje ale o podzielenie sie zdjęciamni z wczorajszej imprezy.Bo kiedyś o niej rozmawialiśmy.Pozdrawiam bladzioch.
Lobo26 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 witam,na wstępie dzięki wielkie za spotkanie !!! Dzięki Grupie z Koszalina za przybycie i czekamy na dalsze plany (oraz na polepszenie pogody) i wspólną wyprawę w teren. Oraz wielkie dzięki za CD.Radek płyta bedzie czekala od poniedziałku w miejscu gdzie Ci mówiłem....Pozdrawiam i zamieszczam niektóre fotki z obchodów roznicowych, reszta bedzie na stronce F.K-berg :) Tomek
Lobo26 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 fot.2fajnie to działko waliło (tylko szkoda ze oddali 2 serie po 8 strzałów)
Lobo26 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 fot.3poczet sztandarowy - tylko 5-6 ludzi w całej inscenizacji w mundurach z epoki z PPS na plecach
Lobo26 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 fot.4apel poległych na cmentarzu wojennym w Zieleniewie - poczet sztandarowy
Lobo26 Napisano 19 Marzec 2005 Autor Napisano 19 Marzec 2005 fot.5apel poleglych na cmentarzu wojennym w Zieleniewie - kompania honorowa
BURY99 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Witam Niestety nie udało mi się dotrzeć do Was na spotkanie w polonezie.Dzień wcześniej byłem przy pomniku w loży VIP jako weteran:)PozdrBury
BURY99 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Tu pruli z kałaszomaxima, kałasz dawał efekt dzwiękowy.....
BURY99 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Ubezpieczenie (osobista ochrona) Longina Pastusiaka......
Lobo26 Napisano 20 Marzec 2005 Autor Napisano 20 Marzec 2005 w inscenizacji brały tez udzial 3 kutry z 16dKZOP - tylko nie strzelały (a szkoda) - pływały i robiły wrażenie....Kolega Radek coś moze o tym powiedzieć...trochę zdjęc z obchodów mozna znależć tutajhttp://karolskiba.pl/aktualne/gallery/view_album.php?set_albumName=album15PozdrawiamLobo26ps: Bocian proszę przymruż oko na tego linka - nie chcialem sporej ilości fotek ładować na forum. A moze by zrobić jakąś galerię? Co Ty na to ?
wojna1939 Napisano 20 Marzec 2005 Napisano 20 Marzec 2005 Chwała,Lobo: przyślij na maila fot. starych cmentarzy z opisem jeśli to możliwe. Oczywiście opis miejscowośći (nazwa) nie ukaże się w wersji ogólnie dostępnej. Inwentaryzacja" dotyczy nie tylko cmentarzy ... chcemy umieścić jak najwięcej miejsc, które warto zapamiętać na dłużej, lecz zdewastowane popadają w ruinę zapomnienia ...Bywajcie - M.
Lobo26 Napisano 21 Marzec 2005 Autor Napisano 21 Marzec 2005 Witam,Radek czy to może z Twojego okrętu ? albo tylko sie różni numerem ?co do cmentarzy to pewnie - jak będe cos mial np. jakies fotki to dam znac - teraz tylko mam amiary terenowe".PozdrawiamLobo26ps: co do tych schronów z latającymi myszami to gdzies mi linka wcięło ale niebawem go zlokalizuję i Wam podam.
blady Napisano 22 Marzec 2005 Napisano 22 Marzec 2005 Cześć Wszystkim.Tomek naszywka z mojej jednostki jest trochę inna.Jest na niej kotwica i pod nią torpeda.Ta którą przedstawiłeś na zdjęciu to może starsza wersja naszego dywizjonu,ja jej niestety nie pamiętam.Pozdrawiam.Ps.dzięki za płytke. Bladzioch
blady Napisano 31 Marzec 2005 Napisano 31 Marzec 2005 Witam gorąco.Panowie jest ktoś w kołobrzegu z kim można się wybrać w teren???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.