0 ManyFace Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu W dniu 9.07.2026 o 16:00, toyotomi napisał: Czołem. III Rzesza - dyplomaci / urzędnicy państwowi. Czyli do otwierania listów? 1
0 Erih Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 10 minut temu, ManyFace napisał: Czyli do otwierania listów? Absolutnie nie, element stroju galowego. 1
0 ManyFace Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Ty się Karpik nie śmiej. "Tak to wygląda..."
0 ManyFace Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu A macie dowody na to, że nikt tym listów nie otwierał...?
0 karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, ManyFace napisał: A macie dowody na to, że nikt tym listów nie otwierał...? Idąc tym tokiem rozumowania, to jest to też wziernik analny. 1
0 ManyFace Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 7 minut temu, karpik napisał: Idąc tym tokiem rozumowania, to jest to też wziernik analny. Muszę Was przeprosić. Wszedłem tu żeby się trochę odstresować. Jajca porobić itd. Wiem, że nie jest to odpowiednie miejsce i pewnie dostanę zjeby ale wykiprowałem dziś paletę passaty pomidorowej i sprzątałem dwie godziny to bagno. Dzięki chłopaki
Pytanie
Andrzej Arnswalde
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi