Pajder Napisano %s o %s Napisano %s o %s Kupiłem obraz z 35roku czyli z okresu międzywojennego jest na desce i zastanawiam się ile to jest faktycznie warte. Może ktoś pomoże w wycenie ale pokieruje gdzie to zrobić
0 szutnik Napisano %s o %s Napisano %s o %s Jaki świetny warsztat! Pewnie jakiś holenderski mistrz. Musisz udać się do Desa-Uniqum po wycenę , ale najlepiej z obstawą . Tylko uważaj tutaj na takiego typa , który podpisuje się bjar_1. Zaproponuje Ci z 10k a sprzeda za duuużo więcej. Gratuluje zakupu!
0 bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, szutnik napisał: Tylko uważaj tutaj na takiego typa , który podpisuje się bjar_1. Bujaj się. Dam 2k.
0 Sedco Express Napisano %s o %s Napisano %s o %s Rama droższa od tej szmiry. Nieudolne pacykarstwo bez wartości artystycznych.
0 szutnik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 11 godzin temu, bjar_1 napisał: U, widzę że kolega chce cenę zbić. Poznał swój swego 1
0 Cyrograf15 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Zawsze jak uwidaczniam zapytanie o wycenę mam dreszczyk emocji. Jednak jak widzę spokojnie można liczyć na fachową weryfikację zapytania DZIĘKUJĘ! Wojtek
0 pablo69 Napisano %s o %s Napisano %s o %s Ja daje tyle co udało się uzbierać. Pewnie bjar_1 mnie przebije.
0 BF.Cieszyniok Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu No ale tak serio, to w Murckach takie chodza bardzo dobrze. Ja bym to zawiozl sprzedac do Murcek.
0 Cronos Napisano 20 godzin temu Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, BF.Cieszyniok napisał: No ale tak serio, to w Murckach takie chodza bardzo dobrze. Ja bym to zawiozl sprzedac do Murcek. Zgodzę się w 100%, Za co poniektóre nazwiska Grupy Janowskiej dziesiatki tysiecy euro lecą na aukcjach. A często ktoś obraz dostał jako niechciany prezent. Także bez identyfikacji autora, można się podśmiechiwać, ale nagle obraz może się stać wyrafinowanym dziełem sztuki.
0 szutnik Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 5 godzin temu, Cronos napisał: Zgodzę się w 100%, Za co poniektóre nazwiska Grupy Janowskiej dziesiatki tysiecy euro lecą na aukcjach. A często ktoś obraz dostał jako niechciany prezent. Także bez identyfikacji autora, można się podśmiechiwać, ale nagle obraz może się stać wyrafinowanym dziełem sztuki. No bez przesady Panowie I w mojej wsi grasowała kiedyś grupa sprzedająca na starociach a to Nikifora, a to Ociepkę czy Boznańską ale , jak napisał mój ulubiony autor "I ślepy by dostrzegł" , że to nie to...
0 Cronos Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 19 minut temu, szutnik napisał: No bez przesady Panowie I w mojej wsi grasowała kiedyś grupa sprzedająca na starociach a to Nikifora, a to Ociepkę czy Boznańską ale , jak napisał mój ulubiony autor "I ślepy by dostrzegł" , że to nie to... Ja nie mówię o jarmarkach staroci, bo takie stoisko z "Nikiforami" było swego czasu w Bytomiu (nie wiem czy ta Pani dalej tam grasuje). Ale o poważnych domach aukcyjnych:p
0 szutnik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 5 godzin temu, Cronos napisał: Ja nie mówię o jarmarkach staroci, bo takie stoisko z "Nikiforami" było swego czasu w Bytomiu (nie wiem czy ta Pani dalej tam grasuje). Ale o poważnych domach aukcyjnych:p A ja mówię o tym bohomazie , który nawet nie leżał przy jakiejkolwiek sztuce , choćby i prymitywnej . ps. chyba nie miałeś problemów z tymi pseudonikiforami :) ?
Pytanie
Pajder
Kupiłem obraz z 35roku czyli z okresu międzywojennego jest na desce i zastanawiam się ile to jest faktycznie warte. Może ktoś pomoże w wycenie ale pokieruje gdzie to zrobić
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi