karpik Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s „No kings”: w Stanach Zjednoczonych odbywają się masowe protesty przeciwko polityce Trumpa Według doniesień z mediów akcje protestacyjne objęły wszystkie 50 stanów – zaplanowano ponad 3200 wydarzeń. Największe demonstracje odbywają się w Nowym Jorku, Los Angeles i Waszyngtonie. Podobno nowa fala protestów wywołana została przez operację militarną USA w Iranie, politykę imigracyjną administracji Trumpa oraz wzrost cen. W szczególności wzrosły ceny paliw, mieszkań i wielu towarów ze względu na nałożone cła. Organizatorzy twierdzą, że może to być największy jednodniowy pokojowy protest w historii Stanów Zjednoczonych. VID_20260328_221738_218.mp4
Cronos Napisano wczoraj o 06:11 Napisano wczoraj o 06:11 8 godzin temu, bodziu000000 napisał: Chyba za dużo wciągnął Coś tam też brzęczy że "nasza cywilizacja jest zagrożona". ?! Nasza cooo?? Bejsbola mu zabrali?
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 17:31 Napisano wczoraj o 17:31 (edytowane) 19 godzin temu, bodziu000000 napisał: Chyba za dużo wciągnął Boję się o moją stałą - od początku świata - wakacyjną miejscówkę w Kuźnicy na Helu zawsze u tej samej rodziny. Ocean wazeliny wydzielony na tym Parteitagu przez branżę sutenerską jest w połowie drogi do Europy. Nie wiem, co będzie, gdy dotrze do Bałtyku i jaki będzie przybór tej płynnej substancji... Edytowane wczoraj o 17:33 przez Jedburgh_Ops
Jedburgh_Ops Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu 21 minut temu, bodziu000000 napisał: Podziwiać kapitankę-spadochroniarkę w tle, że dokąd się dało, to się z kretyna nie śmiała.
beaviso Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Zmarnowałem minutę licząc na to, że na koniec ciachnie szablą po tej makietce Boeinga, między centropłatem a częścią ogonową, demonstrując "O, a tak właśnie irański balistyk rozczłonkował naszego E-3G Sentry". M.
Jedburgh_Ops Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Dajmy szansę czynnikowi czasu. Iran jeszcze nie wystrzelił ostatniej rakiety. Razem z tym E-3G zniszczono dwa KC-135. Może będą jeszcze lepsze numery...
Spirit of Warsaw Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Ale news..
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, bodziu000000 napisał: Cytat „Wiedza Trumpa jest tak ogromna, że jest niewidoczna dla ludzkiego oka” Ale to się wszystko zgadza. Aberbajdżanu nikt nie widział, a trump zakończył w nim wojnę. Kiichirō Toyody też nikt nie widział po trzech latach od jego śmierci, a trump wręcz przeciwnie, nie dość, że z nim rozmawiał to jeszcze dostał od niego 10 dużych US baniek.
karpik Napisano 5 godzin temu Autor Napisano 5 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, bodziu000000 napisał: Powiedział, że Trump ma wiedzę i inteligencję bezobjawową. Przecież tego się używało do pociśnięcia komuś, a nie pochwałę.... Na szczęście oranż jest tak "inteligentny" , że nie zrozumiał, a Kennedy nie wie co powiedział. Edytowane 5 godzin temu przez karpik
bodziu000000 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Najlepsze kadry na świecie I jeszcze się tym chwali 1
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 30 minut temu, bodziu000000 napisał: Najlepsze kadry na świecie I jeszcze się tym chwali A nie pisałem na tym forum, o US „naukawcu” (z doktoratem!), który gratulował mi, że jestem z Polski, bo u nas zawsze jest ciepło, ponieważ graniczymy z Brazylią?
Rekomendowane odpowiedzi