Grzesio Napisano %s o %s Napisano %s o %s W dniu 10.02.2026 o 11:05, fala napisał: Nikt normalny się tam nie wybiera puki ten idiota rządzi, jutro stwierdzi że ten most to za mało i mamy zbudować drugi. To jest wariat. Pisząc "puki" byłbym powściągliwy w zarzucaniu komuś deficytów intelektualnych. ;)
fala Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Pomimo istnienia Ambassador Bridge i tunelu pod rzeką ruch pomiędzy Ontario a Michigan jest tak wielki iż o budowie nowego mostu słyszłem jeszcze kiedy mieszkałem w Windsor (2002-2007). Teraz kiedy most jest wybudowany przez kanadę za ponad $4 miliardy i jest gotowy do oddania , to orange moron chce połowy udziałów, argumentując tym iż on chce. Edytowane %s o %s przez fala
fala Napisano wczoraj o 00:00 Napisano wczoraj o 00:00 7 godzin temu, Grzesio napisał: Pisząc "puki" byłbym powściągliwy w zarzucaniu komuś deficytów intelektualnych. ;) Ja bym sobie odpuścił, po 35 latach poza krajem to i tak "mao" tych "żydów" ortograficznych tu popełniam.
Jedburgh_Ops Napisano wczoraj o 00:25 Napisano wczoraj o 00:25 W dniu 10.02.2026 o 12:29, bodziu000000 napisał:
bodziu000000 Napisano wczoraj o 06:43 Napisano wczoraj o 06:43 (edytowane) Edytowane wczoraj o 06:44 przez bodziu000000
karpik Napisano 10 godzin temu Autor Napisano 10 godzin temu Nie mogło ich zabraknąć w tym gronie gołąbków pokoju.
karpik Napisano 1 godzinę temu Autor Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Co na to prezes, że jego partią rządzi inny leśny dziad i ma wiekszy posłuch niż on sam. Szczególnie, że gość topi notowania piss. Liczą już tylko na pomoc z zewnątrz przy wyborach?
Jedburgh_Ops Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, karpik napisał: Liczą już tylko na pomoc z zewnątrz przy wyborach? Liczą.
Rekomendowane odpowiedzi