Grzesio Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu W dniu 10.02.2026 o 11:05, fala napisał: Nikt normalny się tam nie wybiera puki ten idiota rządzi, jutro stwierdzi że ten most to za mało i mamy zbudować drugi. To jest wariat. Pisząc "puki" byłbym powściągliwy w zarzucaniu komuś deficytów intelektualnych. ;)
fala Napisano 12 godzin temu Napisano 12 godzin temu (edytowane) 2 godziny temu, bodziu000000 napisał: Pomimo istnienia Ambassador Bridge i tunelu pod rzeką ruch pomiędzy Ontario a Michigan jest tak wielki iż o budowie nowego mostu słyszłem jeszcze kiedy mieszkałem w Windsor (2002-2007). Teraz kiedy most jest wybudowany przez kanadę za ponad $4 miliardy i jest gotowy do oddania , to orange moron chce połowy udziałów, argumentując tym iż on chce. Edytowane 12 godzin temu przez fala
fala Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 7 godzin temu, Grzesio napisał: Pisząc "puki" byłbym powściągliwy w zarzucaniu komuś deficytów intelektualnych. ;) Ja bym sobie odpuścił, po 35 latach poza krajem to i tak "mao" tych "żydów" ortograficznych tu popełniam.
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu W dniu 10.02.2026 o 12:29, bodziu000000 napisał:
Rekomendowane odpowiedzi