Erih Napisano 6 Maj Napisano 6 Maj Teraz pytanie, poprztykają się jak zwykle, czy pójdą na pełne zwarcie. Może być nieciekawie. Cytuj
MarekA Napisano 7 Maj Napisano 7 Maj https://tech.wp.pl/starcie-pakistanu-i-indii-w-uzyciu-byl-hit-eksportowy-polski,7154154612431808a Cytuj
sebek1974 Napisano 7 Maj Napisano 7 Maj Kolejny konflikt pod tytułem: Mój bóg jest lepszy niż twój. :( Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 8 Maj Napisano 8 Maj To taka wojenka pakistańskich skuterów Uber Eats z indyjskimi skuterami Bolt Food, których „kulturę” bycia i życia mamy okazję „podziwiać” codziennie, gdy rozpędzają ludzi na chodnikach, na ścieżkach rowerowych, na pasach i jeszcze drą gęby, że im się przeszkadza jechać. Kolejna wojenka z niezliczonych – nie wiem, czy jakiś fan liczy te pakistańsko-indyjskie starcia graniczne à la ente ostrzeżenia Radia Erewań. Starły się dwa wrzaskliwe ludy, a media wykreowały kompletnie niesprawdzalną baśń o godzinnej bitwie powietrznej 125 samolotów. Czy to prawda, czy nie, to się okaże za czas krótszy lub całkiem dłuższy. Państwo popykali sobie w powietrzu kpr-ami, dokonali odbiorów technicznych swoich najnowszych zabawek przemysłu zbrojeniowego, sprawdzili je, przetestowali swoje CMS-y, AEW&C oraz C3I i jak zawsze rozejdą się do swoich domów. Do następnej potyczki Uber Eats z Bolt Food i całymi dzikimi wrzaskami z tym związanymi. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 9 Maj Napisano 9 Maj W dniu 8.05.2025 o 10:55, bodziu000000 napisał: Fajny dowód na to, że aparatura WRE na własne potrzeby państwa NATO, a aparatura WRE produkowana przez takie państwo na eksport to są dwa różne światy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi