soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://tvn24.pl/polska/warszawa-akcja-sluzb-na-marszalkowskiej-co-sie-wydarzylo-st8438063 Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. A całe to prawo to tylko po to by w czasie tych szopek z e schodami nikt nie mógł robić zdjęć i by można było legalnie każdego obywatela pacyfikować. Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 minut temu, soldierprzemo napisał: https://tvn24.pl/polska/warszawa-akcja-sluzb-na-marszalkowskiej-co-sie-wydarzylo-st8438063 Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. A całe to prawo to tylko po to by w czasie tych szopek z e schodami nikt nie mógł robić zdjęć i by można było legalnie każdego obywatela pacyfikować. Osobiście zaliczyłbym dom Kaczyńskiego raczej do infrastruktury dramatycznej.:( Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 godzin temu, soldierprzemo napisał: Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”. Cytuj
sebek1974 Napisano %s o %s Napisano %s o %s 57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”. Ja bym jednak ominął ten ,,Objekt`` szerokim łukiem:( Cytuj
soldierprzemo Napisano %s o %s Napisano %s o %s A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . Dom kaczora. TV trwam. I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 10 minut temu, soldierprzemo napisał: A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . Dom kaczora. TV trwam. I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę. - redakcja TV zaRublika - redakcja wPotylicę.pl - redakcja wPolsze24 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi