Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
19 minut temu, soldierprzemo napisał:

https://tvn24.pl/polska/warszawa-akcja-sluzb-na-marszalkowskiej-co-sie-wydarzylo-st8438063

Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. A całe to prawo to tylko po to by w czasie tych szopek z e schodami nikt nie mógł robić zdjęć i by można było legalnie każdego obywatela pacyfikować.

Osobiście zaliczyłbym dom Kaczyńskiego raczej do infrastruktury dramatycznej.:(

Napisano
5 godzin temu, soldierprzemo napisał:

Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej.

Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”.

Napisano
57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał:

Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”.

Ja bym jednak ominął ten ,,Objekt`` szerokim łukiem:(

Napisano

A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . 

Dom kaczora.

TV trwam.

I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę.

Napisano
10 minut temu, soldierprzemo napisał:

A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . 

Dom kaczora.

TV trwam.

I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę.

- redakcja TV zaRublika

- redakcja wPotylicę.pl

- redakcja wPolsze24