soldierprzemo Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 https://tvn24.pl/polska/warszawa-akcja-sluzb-na-marszalkowskiej-co-sie-wydarzylo-st8438063 Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. A całe to prawo to tylko po to by w czasie tych szopek z e schodami nikt nie mógł robić zdjęć i by można było legalnie każdego obywatela pacyfikować.
sebek1974 Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 19 minut temu, soldierprzemo napisał: https://tvn24.pl/polska/warszawa-akcja-sluzb-na-marszalkowskiej-co-sie-wydarzylo-st8438063 Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. A całe to prawo to tylko po to by w czasie tych szopek z e schodami nikt nie mógł robić zdjęć i by można było legalnie każdego obywatela pacyfikować. Osobiście zaliczyłbym dom Kaczyńskiego raczej do infrastruktury dramatycznej.:(
Jedburgh_Ops Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 5 godzin temu, soldierprzemo napisał: Dom Kaczyńskiego też jest pewnie jako obiekt infrastruktury krytycznej. Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”.
sebek1974 Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 57 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: Stan tej nory jest krytyczny, więc wszystko się zgadza. Nawet mój pies odwraca głowę, gdy przechodzimy obok tego „obiektu”. Ja bym jednak ominął ten ,,Objekt`` szerokim łukiem:(
soldierprzemo Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . Dom kaczora. TV trwam. I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę.
Jedburgh_Ops Napisano 1 Maj 2025 Napisano 1 Maj 2025 10 minut temu, soldierprzemo napisał: A może by tak sprawdzić oznakowania obiektów najbardziej krytycznych i najbardziej ważnych dla bezpieczeństwa PIS . Dom kaczora. TV trwam. I wiele innych zacnych obiektów. Jeżeli oczywiście ktoś ma możliwość, czas i ochotę. - redakcja TV zaRublika - redakcja wPotylicę.pl - redakcja wPolsze24
soldierprzemo Napisano 7 Maj 2025 Napisano 7 Maj 2025 To zaczynamy . https://youtu.be/zqlvFwWlxTA?si=kS5oOZwvF7ujVeFA
Cronos Napisano 7 Maj 2025 Napisano 7 Maj 2025 29 minut temu, soldierprzemo napisał: To zaczynamy . https://youtu.be/zqlvFwWlxTA?si=kS5oOZwvF7ujVeFA Don't make stupid people famous.
sebek1974 Napisano 30 Listopad 2025 Napisano 30 Listopad 2025 18 minut temu, bjar_1 napisał: Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.:(
szutnik Napisano 30 Listopad 2025 Napisano 30 Listopad 2025 5 minut temu, sebek1974 napisał: Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.:( A rozsądek lepszy od debilizmu . Jeżeli ktoś nie ogarnia możliwości , które dostarcza "biały wywiad" a potem potrafi jeno gębę strzępić - "gdzie były służby?" niech walnie Nerwosol , usiądzie i pomyśli. Do dzisiaj , na żadnym forum , w żadnych mediach nie ujawniłem ,że byłem świadkiem relokacji środków pancernych w październiku 2021. A korciło zapytać . Dzisiaj wiem gdzie jechały ale mówienie o tym nawet pół roku po , tj. po wybuchu wojny w Ukrainie byłoby w kontrze do oficjalnej narracji ( i to rządu , który z przyjemnością bym zakopał i jeszcze uklepał ziemię ) 1
beaviso Napisano 7 Grudzień 2025 Napisano 7 Grudzień 2025 (edytowane) Mógł sobie patrzeć. Nie musiał robić zdjęć. Jest jak jest, a ten robi zdjęcia "urządzeń kolejowych, których funkcji nie zna." Sam się prosił. Ja jak pojadę pod lotnisko Królewo Malborskie popatrzeć na fruwadła, to z lornetką i skanerem, a bez aparatu. Zdjęć i tak potem nie oglądam, wolę naocznie. Zakazu PACZENIA ni ma :) M. Edytowane 7 Grudzień 2025 przez beaviso
Jedburgh_Ops Napisano 8 Grudzień 2025 Napisano 8 Grudzień 2025 9 godzin temu, bjar_1 napisał: Kij o dwóch końcach. Z jednej strony szkoda gościa, bo można się domyślać, że hobby kolejowe może być tak samo pasjonujące, jak hobby marynistyczne, lotnicze, czy motoryzacyjne i każde inne. Z drugiej strony gość jest nienormalny. On uważa, że policja naruszyła jego strefę komfortu. A to nie policja mu naruszyła tylko putler. Ale ponieważ gość jest wybitnym egocentrykiem to jego to nie obchodzi tak samo, jak nie obchodzi go to, co się dzieje w regionie świata, w którym mieszka. Na takich egocentryków, którzy nie chcą widzieć, że 32 spokojne lata (1989-2021) definitywnie się skończyły w Polsce nie ma innej rady, jak tylko metody policyjne. Niestety. Do pewnego gatunku ludzi nic nie dociera i tak już będzie. Lada moment powinny zakończyć się z mocy prawa „górki spotterskie” przy lotniskach cywilnych. I co - też będzie wypłakiwanie się w mediach społecznościowych, że niedobra policja zaingerowała komuś w strefę komfortu i zrujnowała mu piękne hobby? A „górki spotterskie” muszą się zakończyć, bo ma być albo nowelizacja prawa lotniczego, albo specjalna ustawa na temat tego, że porty lotnicze już nie będą czysto cywilne tylko będą cywilno-wojskowe i w razie zagrożenia państwa będą z tych portów działać samoloty wojskowe z bojowymi włącznie.
bjar_1 Napisano 13 Grudzień 2025 Autor Napisano 13 Grudzień 2025 https://www.rynek-kolejowy.pl/wiadomosci/trzeci-stopien-alarmowy-i-zdjecia-pociagow-co-mozna-a-czego-nie-125654.html?fbclid=IwdGRjcAOqgUNjbGNrA6qBN2V4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHud4K42I97VHvv7lZ8Gpnh6xi5v3C3VuEsS0VXMlN9Q_KXRMKY8DKK5XwYKK_aem_eaZ2cHxfdQ_MCn6OFpBIYw
Rekomendowane odpowiedzi