Cronos Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 5 minut temu, Janko Muzykant napisał: Ja rozumiem ze rozumiesz to co chcesz rozumieć i powtarzasz to co Ci mówią żebyś rozumiał, tak jak chcą żebyś rozumiał :) Tyś nawet pytania dziennikarki nie zrozumiał a dorabiasz zrozumienie odpowiedzi na nie :) (raczej powielasz) Klasyka Cytuj
Cronos Napisano 1 minutę temu Napisano 1 minutę temu 8 minut temu, Janko Muzykant napisał: A tak bez wycieczek osobistych i pomawiania ? Każdy tu kogoś cytuje jakbyś nie zauważył. Kto się myli i kto z premedytacją powiela bzdury ? Nie mam nic do Ciebie, nie mam zamiaru pomawiać Ciebie, komentuję tylko Twoje wklejki. Pan Pomarańczowy mówi w taki sposób że gremium światowych filozofów i psychiatrów może debatować latami i każdy wyciągnie inne zdanie. A jak dodamy dolnolotnych ekspertów internetowych, którzy próbują go zrozumieć, to wychodzą dziwne rzeczy. I tyle. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi