MarekA Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, bodziu000000 napisał: Może to lotnisko? Ciekawe czy te samoloty jeszcze tam stoją. Cytuj
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s 11 godzin temu, Jedburgh_Ops napisał: Chińscy szpiedzy aresztowani w Kijowie. Chcieli wykraść tajemnicę ukraińskich pocisków Neptun A tu coś z zachodniego podwórka https://wiadomosci.onet.pl/swiat/szpiegowski-skandal-z-unijna-tlumaczka-przylapana-na-goracym-uczynku/j27vj3p Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s Polecam wywiad PAD, poświęcony m.in. Ukrainie, który udzielił Otwartej Konserwie... Wszyscy możecie poczuć się mocno... zaskoczeni :-) Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Wszyscy możecie poczuć się mocno... zaskoczeni :-) Ja nie. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, pawel_breslau napisał: A tu coś z zachodniego podwórka https://wiadomosci.onet.pl/swiat/szpiegowski-skandal-z-unijna-tlumaczka-przylapana-na-goracym-uczynku/j27vj3p To teraz - na podstawie tego, co się w PL dzieje - wyobraźmy sobie to, ile tutaj jest/będzie chętnych do szpiegowania na rzecz Rosji. W warszawskiej ambasadzie FR już mało kto został, ale może jeszcze ktoś tam ładnie pisze w alfabecie łacińskim i wystawi kiedyś przed wrota ambasady tekturę z napisem: „Nie pchać się. Zatrudnimy wszystkich chętnych”. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) 13 minut temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe jak szkolą tych pilotów (i kto?), że każdy inaczej odpala te bomby. Edytowane %s o %s przez Jedburgh_Ops Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Polecam od czasu 22:37 Raporty samego ruskiego bydła (nie jakichś nienawistników wobec FR) o utylizacji tegoż bydła – wysyłka na front kalek bez nogi, bez ręki, posiekanych odłamkami i „leczonych” 10 dni, okradanie tej soldateski przez jej dowódców itd., itp. I duża nowość – kończą się zasoby garowników oraz innych patoli. Teraz wchodzą na front garowniczki i patole płci żeńskiej. Są tragarzami, w tym amunicji, a Ukraińcy polują dronami szczególnie na tego typu osobniki cywilizacji turańskiej. Cytuj
Czlowieksniegu Napisano %s o %s Autor Napisano %s o %s 1 godzinę temu, Jedburgh_Ops napisał: Ja nie. Posłuchaj, będziesz mocno zaskoczony... Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Posłuchaj, będziesz mocno zaskoczony... Myślisz, że nie wysłuchałem? Od dzisiejszego ranka nic tylko słucham The Best of The Best z tego performance'u psychiatrycznego. A te miny! Ten ton! Żulczyk to debil, bo nie nauczył się prawidłowo szacować. Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 54 minuty temu, bodziu000000 napisał: A tymczasem w sejmie panoszy się ruskie g..... Cytuj
bjar_1 Napisano %s o %s Napisano %s o %s W Kijowie został dziś zastrzelony pułkownik SBU Iwan Woronicz. Niezidentyfikowany mężczyzna podszedł do niego i oddał pięć strzałów z pistoletu z tłumikiem, po czym uciekł z miejsca zdarzenia. Według ukraińskiego posła Mosijczuka, Woronicz odpowiadał za tajne operacje na terenie Rosji. Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: W Kijowie został dziś zastrzelony pułkownik SBU Iwan Woronicz. Niezidentyfikowany mężczyzna podszedł do niego i oddał pięć strzałów z pistoletu z tłumikiem, po czym uciekł z miejsca zdarzenia. Według ukraińskiego posła Mosijczuka, Woronicz odpowiadał za tajne operacje na terenie Rosji. https://wiadomosci.wp.pl/pulkownik-sbu-zastrzelony-w-kijowie-7176788215286720a Cytuj
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s 9 minut temu, bodziu000000 napisał: A co się teraz tak odpalił? Cytuj
pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://wiadomosci.onet.pl/swiat/policjanci-w-rosji-otrzymuja-premie-za-kazda-osobe-zwerbowana-do-wojska/n84wx9l?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s 1 minutę temu, pawel_breslau napisał: A co się teraz tak odpalił? Jak prezes nie będzie chciał przyjąć do koryta to zarządy spółek na Węgrzech, Słowacji, raszce i białomoskwie, czekają. Trzeba się wykazać. Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s 19 minut temu, bodziu000000 napisał: Jeszcze nie wysłuchałem, tylko to co powyżej na X Przekaz jak przekaz - nie do nas w każdym razie. Ot... odchodzący P może pofikać i nikt go nie "skarci" bo mówi co myśli większość społeczeństwa. A nacisk (choć chamski ) - jest Bo jak na razie to z tego co słyszałem to mamy chyba Donbas odbity odbudowywać (?) - niech mnie ktoś poprawi. W radiach gadają oczywiście bo sezon na kiszenie ale Tusk już może skomentował? Albo nowy rzecznik na X ? Cytuj
lowiec Napisano %s o %s Napisano %s o %s Coś się dzieje panowie ... Jechałem z godzinę temu przez Łódź i nade mną Bell UH-1 latał. Poczułem się jak w kinie na Czasie Apokalipsy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi