Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
54 minuty temu, pawel_breslau napisał:

To teraz - na podstawie tego, co się w PL dzieje - wyobraźmy sobie to, ile tutaj jest/będzie chętnych do szpiegowania na rzecz Rosji. W warszawskiej ambasadzie FR już mało kto został, ale może jeszcze ktoś tam ładnie pisze w alfabecie łacińskim i wystawi kiedyś przed wrota ambasady tekturę z napisem: „Nie pchać się. Zatrudnimy wszystkich chętnych”.

Napisano

Polecam od czasu 22:37

Raporty samego ruskiego bydła (nie jakichś nienawistników wobec FR) o utylizacji tegoż bydła – wysyłka na front kalek bez nogi, bez ręki, posiekanych odłamkami i „leczonych” 10 dni, okradanie tej soldateski przez jej dowódców itd., itp.

I duża nowość – kończą się zasoby garowników oraz innych patoli. Teraz wchodzą na front garowniczki i patole płci żeńskiej. Są tragarzami, w tym amunicji, a Ukraińcy polują dronami szczególnie na tego typu osobniki cywilizacji turańskiej.

Napisano
22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Posłuchaj, będziesz mocno zaskoczony...

Myślisz, że nie wysłuchałem? Od dzisiejszego ranka nic tylko słucham The Best of The Best z tego performance'u psychiatrycznego. A te miny! Ten ton! Żulczyk to debil, bo nie nauczył się prawidłowo szacować.

Napisano

W Kijowie został dziś zastrzelony pułkownik SBU Iwan Woronicz. Niezidentyfikowany mężczyzna podszedł do niego i oddał pięć strzałów z pistoletu z tłumikiem, po czym uciekł z miejsca zdarzenia. Według ukraińskiego posła Mosijczuka, Woronicz odpowiadał za tajne operacje na terenie Rosji.

Napisano
1 minutę temu, pawel_breslau napisał:

A co się teraz tak odpalił?

Jak prezes nie będzie chciał przyjąć do koryta to zarządy spółek na Węgrzech, Słowacji, raszce i białomoskwie, czekają. Trzeba się wykazać.

Napisano
19 minut temu, bodziu000000 napisał:

Jeszcze nie wysłuchałem, tylko to co powyżej na X

Przekaz jak przekaz - nie do nas w każdym razie. 

Ot... odchodzący P może pofikać i nikt go nie "skarci" bo mówi co myśli większość społeczeństwa.

A nacisk (choć chamski 😁  )  - jest 🤪

Bo jak na razie to z tego co słyszałem to mamy chyba Donbas odbity odbudowywać (?) - niech mnie ktoś poprawi.

W radiach gadają oczywiście bo sezon na kiszenie ale Tusk już może skomentował?

Albo nowy rzecznik na X ? 😉

Napisano

Coś się dzieje panowie ... Jechałem z godzinę temu przez Łódź i nade mną Bell UH-1 latał. 

Poczułem się jak w kinie na Czasie Apokalipsy