Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
9 godzin temu, bjar_1 napisał:

Ciekawe jak ten antysemicki elektorat partii wiadomej tłumaczy sobie teraz to wchodzenie do żydowskiej dupy :D

Mają nowe hasło wyborcze: "Na kolana i całować d... Amerykana". Też mnie zastanawia jak przetrawią polecenia ortodoksyjnego Żyda który przyjechał do nas z USA.

Napisano
1 godzinę temu, MarekA napisał:

Mają nowe hasło wyborcze: "Na kolana i całować d... Amerykana". Też mnie zastanawia jak przetrawią polecenia ortodoksyjnego Żyda który przyjechał do nas z USA.

U nas Żydów nie brakuje (każda partia ma ich w nadmiarze) swój swojego znajdzie i się dogadają, nie koniecznie dla dobra naszego.

Napisano
2 godziny temu, RDW60 napisał:

U nas Żydów nie brakuje (każda partia ma ich w nadmiarze) swój swojego znajdzie i się dogadają, nie koniecznie dla dobra naszego.

Racja, mamy Brauna. 

• Super 1
  • Haha 1
Napisano
20 minut temu, karpik napisał:

Ktoś ostatnio się zastanawiał skąd "zachodnie" auta u dzikich.

Zachodnie samochody płyną z Chin do Rosji. "Uszczelnienie niemożliwe" https://share.google/9QY26QSlA1F44n3Hu

Wszystko jasne. Sankcje dziurawe, powinno się zabronić wszystkich samochodów, nowych i używanych.

Napisano

„W niemieckich kręgach gospodarczych często mówi się jeszcze o jednej rzeczy — mianowicie, że Stany Zjednoczone produkują najlepszą broń na świecie, ale tylko dlatego, że niemieckie firmy dostarczają im niezbędne do tego maszyny” — czytamy.

Wrzucam powyższe (zgodne z prawdą) zdanie z dzisiejszego ciekawego artykułu, ponieważ o tym samym będę pisał, gdy będzie jubileuszowe 25. zestrzelenie sobie przez ruskich własnego samolotu lub śmigłowca. Napiszę coś o tym, dlaczego ruskim nie działa/źle działa IFF (swój-obcy), a winne temu są głównie dziadowskie półprzewodniki. A z nimi jest identycznie, jak w podlinkowanym zdaniu - Niemcy robią najlepsze maszyny do ich produkcji i sam byłem technologiem od takiej jednej genialnej niemieckiej maszyny do produkcji wojskowych półprzewodników. Jeśli zapamiętacie powyższe podlinkowane zdanie to będzie mi łatwiej wytłumaczyć te ruskie samobóje lotnicze.

Napisano
43 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał:

„W niemieckich kręgach gospodarczych często mówi się jeszcze o jednej rzeczy — mianowicie, że Stany Zjednoczone produkują najlepszą broń na świecie, ale tylko dlatego, że niemieckie firmy dostarczają im niezbędne do tego maszyny” — czytamy.

Wrzucam powyższe (zgodne z prawdą) zdanie z dzisiejszego ciekawego artykułu, ponieważ o tym samym będę pisał, gdy będzie jubileuszowe 25. zestrzelenie sobie przez ruskich własnego samolotu lub śmigłowca. Napiszę coś o tym, dlaczego ruskim nie działa/źle działa IFF (swój-obcy), a winne temu są głównie dziadowskie półprzewodniki. A z nimi jest identycznie, jak w podlinkowanym zdaniu - Niemcy robią najlepsze maszyny do ich produkcji i sam byłem technologiem od takiej jednej genialnej niemieckiej maszyny do produkcji wojskowych półprzewodników. Jeśli zapamiętacie powyższe podlinkowane zdanie to będzie mi łatwiej wytłumaczyć te ruskie samobóje lotnicze.

Taki podcast był wojna obrabiarek warto posłuchać.....co to znaczy technika nie tylko broni ale też co tą broń tworzy 

Napisano
43 minuty temu, toska napisał:

Taki podcast był wojna obrabiarek warto posłuchać.....co to znaczy technika nie tylko broni ale też co tą broń tworzy 

Tak, wiem, bardzo dobry podcast Norberta Bączyka.

Tu się po prostu nic nie zmieniło można by powiedzieć, że od wieków - co najmniej dwóch. Niemiecka mechanika precyzyjna jest, jaka jest i mało co jej dorówna. Dlatego Niemcy w tym podlinkowanym przeze mnie zdaniu mogą się śmiać, że USA robią być może najlepsze samoloty świata, tylko dzięki czemu, bo nie dzięki amerykańskim maszynom. I to samo jest z maszynami do półprzewodników („podwójnego zastosowania”), bo zanim kawałek kwarcu stanie się półprzewodnikiem to 90 proc. jego procesu technologicznego to czysta mechanika precyzyjna. I kółko się zamyka, bo w niej mistrzami są Niemcy, czy się to komuś podoba, czy nie.

Napisano
3 godziny temu, bodziu000000 napisał:

Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland"

For orange pedophils is great 

rB2Sniyo3Ndbh07wUC2pvZPiSLceggIY.jpg

Napisano
54 minuty temu, karpik napisał:

Zmiana zdania? Jak reaguje piss gdy hipokryzja wylewa się uszami? Powtarzają częściej "tusk- fur deutschland"

Napisano
Godzinę temu, karpik napisał:

uO2sbk03o3ksE9vz1nuw6TWBTmOkMuPc.jpg

Napisano
1 godzinę temu, karpik napisał:

😁Według SAFE ta fabryka mercedesa jest polskim zakładem.