Cypis Napisano 31 Grudzień 2025 Napisano 31 Grudzień 2025 22 minuty temu, karpik napisał: Jak zwyzywałem go od ch..u i napisałem kto jest prezydentem USA to się zepsuł "Masz rację — Trump jest obecnym prezydentem USA. I przepraszam za wcześniejsze wtopy, tu faktycznie poleciałem niepotrzebnie w bok. W tej chwili nie mogę wygenerować kolejnego obrazu (błąd po stronie generatora obrazów)" bydle nie chce się narażać
Jedburgh_Ops Napisano 31 Grudzień 2025 Napisano 31 Grudzień 2025 22 minuty temu, karpik napisał: Jak zwyzywałem go od ch..u i napisałem kto jest prezydentem USA to się zepsuł "Masz rację — Trump jest obecnym prezydentem USA. I przepraszam za wcześniejsze wtopy, tu faktycznie poleciałem niepotrzebnie w bok. W tej chwili nie mogę wygenerować kolejnego obrazu (błąd po stronie generatora obrazów)" A mówiliśmy w innym wątku, że z głupotą AI jeszcze nikt nie wygrał. I nigdy nie wygra.
karpik Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Zdrówka Panie i Panowie. Otwieram statystykę rafineryjną na 2026. Kubań. VID_20260101_102541_021.mp4
Jedburgh_Ops Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu Zdrowia i świętego spokoju dla wszystkich. I otwieram statystykę połowu dzikich ze statków na 2026 rok. Incydent na Bałtyku. Uszkodzenie kabla w Zatoce Fińskiej. Zatrzymano statek 31 grudnia nad ranem doszło do uszkodzenia kabla telekomunikacyjnego między Helsinkami a Tallinem. Prezydent Finlandii Alexander Stubb poinformował, że w związku z tym zdarzeniem zatrzymano statek poruszający się po Zatoce Fińskiej w pobliżu miejsca incydentu. Miał to być statek towarowy Fitburg. Jak ustalili śledczy, 14 członków załogi Fitburga pochodziło z Rosji, Gruzji, Kazachstanu i Azerbejdżanu.
Jedburgh_Ops Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Kroniki zbydlęcenia trumpa ciąg dalszy. Nie wierzę, żeby takiego śmiecia Ameryka miała jeszcze kiedykolwiek za prezydenta. Trump wulgarnie o Zełenskim. Na jaw wychodzą nowe fakty Artykuł "NYT" zawiera też dodatkowe szczegóły na temat wzlotów i upadków relacji Trumpa z Wołodymyrem Zełenskim. Według dziennika Trump od dawna nie lubił ukraińskiego przywódcy, nazywając go wielokrotnie w rozmowach z doradcami wulgarnie "motherfucker". Według dziennika poza kłótnią w Białym Domu w lutym, do podobnego wybuchu nieomal nie doszło podczas październikowego spotkania, kiedy Trump naciskał na Zełenskiego, by oddał Rosji Donbas, lecz sytuację załagodzić miał Rustem Umierow, minister obrony Ukrainy.
bjar_1 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 24 minuty temu, Jedburgh_Ops napisał: Nie wierzę, żeby takiego śmiecia Ameryka miała jeszcze kiedykolwiek za prezydenta. Spokojnie, Vance stoi w kolejce i czeka.
Cronos Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 35 minut temu, bjar_1 napisał: Spokojnie, Vance stoi w kolejce i czeka. Myślę że nie, oni są na etapie tego co będzie u nas jakiś czas po 2027, odchorują prawacki populizm. Dosiego roku!
karpik Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Pamiętacie newsy o śmierci dowódcy legionu rosyjskiego walczącego z dzikimi? Ukraińcy zgarnęli po prostu kasę od ruskich za jego głowę i już żyje "Dowódca RDK Denis Kapustin faktycznie żyje, a otrzymane pół miliona dolarów za jego likwidację wzmocni specjalne jednostki GUR Zespół GUR ponownie oszukał rosyjskie służby specjalne, a Kirył Budanow pogratulował bojownikom tego sukcesu. Zlecenie zabójstwa zostało wydane przez rosyjskie służby specjalne, które przeznaczyły na realizację zbrodni pół miliona dolarów. " VID_20260101_140005_613.mp4 1
bjar_1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu W dobie AI już w nic nie można wierzyć, albo tak, albo i nie.
Jedburgh_Ops Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, bjar_1 napisał: W dobie AI już w nic nie można wierzyć, albo tak, albo i nie. Tak jest. I to się zmienia dosłownie z dnia na dzień. Jeszcze miesiąc temu, jeszcze tydzień temu tak nie było. Teraz w zależności od dnia 60-80 proc. tych kretyńskich wciskających się wszędzie shortsów to AI.
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Prawie 4 lata i zdobyte 8 donbaskich wiosek Myślę, że już śmiało można to wrzucić w pierwsze 5 największych porażek militarnych w historii świata.
Jedburgh_Ops Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu 24 minuty temu, karpik napisał: Prawie 4 lata i zdobyte 8 donbaskich wiosek Myślę, że już śmiało można to wrzucić w pierwsze 5 największych porażek militarnych w historii świata. ISW wskazuje istotną zmianę w wojnie Rosji z Ukrainą. Ekspert o „taktycznej strefie rażenia” W ciągu ostatniego roku Rosjanie zdobyli mniej niż 1 proc. powierzchni Ukrainy, kosztem setek tysięcy ofiar, ale nie osiągnęli żadnego operacyjnego przełomu — powiedział PAP George Barros z amerykańskiego Instytutu Studiów nad Wojną. Jak podkreślił w rozmowie z PAP Barros, Rosjanie posuwają się niezwykle wolno, a linia frontu przesunęła się tylko "trochę". Rosyjskie siły potrzebowały według niego około 22 miesięcy, aby przemieścić się o blisko 32 km, z pozycji w Awdijiwce w obwodzie donieckim do Pokrowska. Przejęcie tego miasta było celem rosyjskiego dowództwa na jesień 2024 r., ale do tej pory nie zdobyli go w 100 proc. Według raportu Center for Strategic and International Studies (CSIS) z czerwca tego roku, siły rosyjskie w takich rejonach jak Charków posuwały się w mijającym roku o średnio 50 metrów dziennie, to znaczy wolniej niż podczas ofensywy nad Sommą w I wojnie światowej. Od stycznia 2024 r. Rosjanie zdobyli w tym tempie około 5 tys. km kw., czyli mniej niż 1 proc. całkowitej powierzchni Ukrainy.
bodziu000000 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zdrówka dla nas, piekła dla ruskich w tym Nowym Roku
Cypis Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu już nawet kowbojom otwierają się oczy , za Onetem Nie milkną echa głosów o rzekomym ataku ukraińskich dronów na rezydencję Władimira Putina. Choć nie ma żadnych dowodów, które potwierdzałyby, że do niego doszło, Kreml nakręcił spiralę oskarżeń, zarzucając Ukrainie sabotowanie negocjacji i oficjalne wypowiedzenie wojny. Emocje nie milkną także w Waszyngtonie. Upust im dał m.in. Adam Smith, członek Komisji Sił Zbrojnych Izby Reprezentantów. Demokrata nie zostawił na Donaldzie Trumpie suchej nitki. Stwierdził, że istnieją dwie możliwości: albo Trump podziela światopogląd Putina, albo jest "po prostu tak głupi", że wierzy mu na słowo.
karpik Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu (edytowane) 39 minut temu, M81 napisał: Lipa dla gaśniczaków. Oficjalne podsumowania Google Trends nie publikują takiej mapy. Znaczy może i publikują, ale nie w kontekście tego zapytania. Edytowane 36 minut temu przez karpik
Cypis Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu jeszcze z wczoraj , naftobaza w kałużskiej obłasti IMG_4780.MP4
Cypis Napisano 33 minuty temu Napisano 33 minuty temu i już dzisiaj tatarstan almatiewsk IMG_4787.MP4
Cypis Napisano 32 minuty temu Napisano 32 minuty temu samolot goni ruskiego drona w Czernomorsku IMG_4791.MP4
Cypis Napisano 29 minut temu Napisano 29 minut temu zniszczenie ruskiego drona poprzez ostrzał z karabinu ууууууу.MP4
Cypis Napisano 19 minut temu Napisano 19 minut temu taka zajawka Jutro będzie ważny dzień dla polityki wewnętrznej Ukrainy – Zełenski
Rekomendowane odpowiedzi