pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://twitter.com/i/status/1935386276657774720 Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Edytowane %s o %s przez bodziu000000 Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Korea północna wyśle do rosji 25000 pracowników do produkcji Shachedów , dzięki temu ma nastąpić wzrost produkcji z 2000 sztuk do 5000 sztuk miesięcznie Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Rosyjscy żołnierze oglądają skutki ataku na rosyjską kolumnę z bojowym wozem piechoty, ciężarówką z samobieżnym działem kal. 152 mm i samochodem terenowym w obwodzie chersońskim" VID_20250619_173454_121.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, karpik napisał: VID_20250619_194358_698.mp4 A Polakom takie zwierzęta turańskie bardzo się podobają. Tylu Polaków głosuje na dwie prorosyjskie partie, które siedzą sobie w polskim parlamencie. Nikomu w tych partiach ani w ich elektoratach ruskie zwyrodnialstwo nie przeszkadza. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu Dzień dobry bracia Szkoci, Tak tylko na marginesie wojny na Ukrainie oraz na marginesie odwiecznego rosyjskiego rozgoryczenia, że my, Polacy, potomkowie Piastów, ponoć Słowianie, nie trzymamy z cywilizacją turańską, tylko wiecznie jej pyskujemy i że zapatrzyliśmy się na Zachód... Czy jeden z przodków Piastów wywodził się ze Szkocji? Oto, co mówią analizy DNA Z tradycyjnym słowiańskim pozdrowieniem - Have a nice day. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Wielka szkoda, że skrypt forum nie pozwala wrzucać PDF-ów. Z kijowskiej kancelarii prawnej Asters dostałem ciekawe opracowanie pt. Business environment, challenges and opportunities in Ukraine from real estate and construction perspective. Ciekawa rzecz o wojennej gospodarce Ukrainy, o tym kto mimo wojny inwestuje na Ukrainie i o możliwościach jej odbudowy. Tu na przykład slajd, jak w chwili wybuchu wojny dostał rynek budowlany. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, bodziu000000 napisał: Czyli nic się nie zmienia od czasu, gdy już dawno temu informowali o tym Marek Meissner i ppłk Maciej Korowaj. A zwierzęta turańskie w Polsce mają tylu zwolenników, że ho ho... Cytuj
Cypis Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Wielka szkoda, że skrypt forum nie pozwala wrzucać PDF-ów. Z kijowskiej kancelarii prawnej Asters dostałem ciekawe opracowanie pt. Business environment, challenges and opportunities in Ukraine from real estate and construction perspective. Ciekawa rzecz o wojennej gospodarce Ukrainy, o tym kto mimo wojny inwestuje na Ukrainie i o możliwościach jej odbudowy. Tu na przykład slajd, jak w chwili wybuchu wojny dostał rynek budowlany. przecież możesz zmienić PDFa w np. jpg-a Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu A to nie wiedziałem. Ale to chyba w pełnym Acrobacie, czy tak? Cytuj
Cypis Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: A to nie wiedziałem. Ale to chyba w pełnym Acrobacie, czy tak? on-line , dla niezalogowanych ograniczenia wielkości pliku , możesz zamieniać pdf-a na co chcesz i odwrotnie https://www.ilovepdf.com/pl Cytuj
karpik Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu "Lotnictwo na północy całkowicie niszczy bazę operatorów wrogich bezzałogowych statków powietrznych wraz z ammo." VID_20250620_183253_297.mp4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi