pawel_breslau Napisano %s o %s Napisano %s o %s https://twitter.com/i/status/1935386276657774720 Cytuj
bodziu000000 Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) Edytowane %s o %s przez bodziu000000 Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s Korea północna wyśle do rosji 25000 pracowników do produkcji Shachedów , dzięki temu ma nastąpić wzrost produkcji z 2000 sztuk do 5000 sztuk miesięcznie Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Rosyjscy żołnierze oglądają skutki ataku na rosyjską kolumnę z bojowym wozem piechoty, ciężarówką z samobieżnym działem kal. 152 mm i samochodem terenowym w obwodzie chersońskim" VID_20250619_173454_121.mp4 Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Godzinę temu, karpik napisał: VID_20250619_194358_698.mp4 A Polakom takie zwierzęta turańskie bardzo się podobają. Tylu Polaków głosuje na dwie prorosyjskie partie, które siedzą sobie w polskim parlamencie. Nikomu w tych partiach ani w ich elektoratach ruskie zwyrodnialstwo nie przeszkadza. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Dzień dobry bracia Szkoci, Tak tylko na marginesie wojny na Ukrainie oraz na marginesie odwiecznego rosyjskiego rozgoryczenia, że my, Polacy, potomkowie Piastów, ponoć Słowianie, nie trzymamy z cywilizacją turańską, tylko wiecznie jej pyskujemy i że zapatrzyliśmy się na Zachód... Czy jeden z przodków Piastów wywodził się ze Szkocji? Oto, co mówią analizy DNA Z tradycyjnym słowiańskim pozdrowieniem - Have a nice day. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s Wielka szkoda, że skrypt forum nie pozwala wrzucać PDF-ów. Z kijowskiej kancelarii prawnej Asters dostałem ciekawe opracowanie pt. Business environment, challenges and opportunities in Ukraine from real estate and construction perspective. Ciekawa rzecz o wojennej gospodarce Ukrainy, o tym kto mimo wojny inwestuje na Ukrainie i o możliwościach jej odbudowy. Tu na przykład slajd, jak w chwili wybuchu wojny dostał rynek budowlany. Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 minut temu, bodziu000000 napisał: Czyli nic się nie zmienia od czasu, gdy już dawno temu informowali o tym Marek Meissner i ppłk Maciej Korowaj. A zwierzęta turańskie w Polsce mają tylu zwolenników, że ho ho... Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 godziny temu, Jedburgh_Ops napisał: Wielka szkoda, że skrypt forum nie pozwala wrzucać PDF-ów. Z kijowskiej kancelarii prawnej Asters dostałem ciekawe opracowanie pt. Business environment, challenges and opportunities in Ukraine from real estate and construction perspective. Ciekawa rzecz o wojennej gospodarce Ukrainy, o tym kto mimo wojny inwestuje na Ukrainie i o możliwościach jej odbudowy. Tu na przykład slajd, jak w chwili wybuchu wojny dostał rynek budowlany. przecież możesz zmienić PDFa w np. jpg-a Cytuj
Jedburgh_Ops Napisano %s o %s Napisano %s o %s A to nie wiedziałem. Ale to chyba w pełnym Acrobacie, czy tak? Cytuj
Cypis Napisano %s o %s Napisano %s o %s 8 minut temu, Jedburgh_Ops napisał: A to nie wiedziałem. Ale to chyba w pełnym Acrobacie, czy tak? on-line , dla niezalogowanych ograniczenia wielkości pliku , możesz zamieniać pdf-a na co chcesz i odwrotnie https://www.ilovepdf.com/pl Cytuj
karpik Napisano %s o %s Napisano %s o %s "Lotnictwo na północy całkowicie niszczy bazę operatorów wrogich bezzałogowych statków powietrznych wraz z ammo." VID_20250620_183253_297.mp4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi