MarekA Napisano wczoraj o 15:01 Napisano wczoraj o 15:01 1 minutę temu, Tyr napisał: - Polacy wypadli naprawdę dobrze. Nie spodziewałem się takiego wyniku. Po prostu odmówili grania w tę grę z PiS. Brawa dla Polaków. Dobra robota! . łukaszenka o wyborze koalicji 13 grudnia... Kiedy kłamał? Wtedy gdy gratulował Dudzie czy Tuskowi? Czy wybieramy sobie co komu pasuje? Cytuj
Tyr Napisano wczoraj o 15:06 Napisano wczoraj o 15:06 Dudzie gratulował - takie tradycyjne blablanie a tu wyraźnie powiedział co myśli o KO do dziennikarzy... Już rozwiałem twoje wątpliwości? Cytuj
karpik Napisano wczoraj o 15:12 Napisano wczoraj o 15:12 48 minut temu, Tyr napisał: rwfCXucVaIlxlMv5eKz3QGMWK6mzKvxM.mp4 Cytuj
MarekA Napisano 23 godziny temu Napisano 23 godziny temu 33 minuty temu, Tyr napisał: Dudzie gratulował - takie tradycyjne blablanie a tu wyraźnie powiedział co myśli o KO do dziennikarzy... Już rozwiałem twoje wątpliwości? Cytuj
Cypis Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu (edytowane) Koreański MLRS w obwodzie kurskim (trochę trąci photoshopem) Edytowane 22 godziny temu przez Cypis Cytuj
MarekA Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu "W drugiej połowie 2024 r. wydane zostało ukraińskie opracowanie zawierające analizę zastosowania sił specjalnych operacji (SSO SZU) w pierwszej fazie ofensywy kurskiej, od 6 sierpnia do 6 września 2024 r. Autorami opracowania (metodyczki), mającego na celu usystematyzowanie nabytego w toku operacji doświadczenia, są oficerowie sił specjalnych SZU i co ciekawe zawiera ona nie tylko analizę różnych aspektów działania sił specjalnych, ale również konkretne rekomendacje, wynikające z nabytego doświadczenia." https://defence24.pl/wojna-na-ukrainie-raport-specjalny-defence24/jak-specjalsi-z-ukrainy-walcza-w-rosji-drony-i-pojazdy-z-polski-analiza Cytuj
MarekA Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 43 minuty temu, Tyr napisał: typowy naziol, nawet rakiety v2 buduje Cytuj
MarekA Napisano 22 godziny temu Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, bodziu000000 napisał: Ciekawe kto poniesie koszty utylizacji zarekwirowanej broni Cytuj
Cronos Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 20 minut temu, MarekA napisał: Ciekawe kto poniesie koszty utylizacji zarekwirowanej broni Ruskie wezmą na klatę;) Cytuj
MarekA Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu 4 minuty temu, Cronos napisał: Ruskie wezmą na klatę;) Hamas dostanie fakturę za wywiezienie niebezpiecznych przedmiotów, Ukraina za dostarczanie jej broni a Rosja za jej zniszczenie. Nie to że mam coś przeciwko starozakonnym, ale mam dziś dobry humor To jak w starym dowcipie: Żydzi strzelają się z Arabami. W pewnym momencie ci ostatni przestają strzelać. Żydzi też przestają i się pytają: dlaczego nie strzelacie? Nie mamy naboi. Żydzi - chcecie kupić? Cytuj
Cypis Napisano 17 godzin temu Napisano 17 godzin temu białoruś bliska przewrotu u władzy , łukaszenka zdobył tylko 87,6 proc. głosów Cytuj
Cypis Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu (edytowane) Tak trochę off topic "Administracja Donalda Trumpa wyznaczyła dzienne normy aresztowań nielegalnych migrantów — podaje "Washington Post". Z informacji dziennika wynika, że służba imigracyjna ICE powinna każdego dnia aresztować około 1500 osób." Gdzieś o czymś podobnym już czytałem , tylko wtedy to się nazywało - łapanka (u jednych) / deportacja (u drugich). A potem była akcja "ostateczne rozwiązanie". Czy to wzorzec z ojczyzny dziadka pomarańczowego , czyli Fredricha Drumpfa ? Edytowane 16 godzin temu przez Cypis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi