Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
W dniu 16.11.2024 o 21:06, Cypis napisał:

A czemu tu się dziwić , jeżeli według oficjalnych danych w Polsce przebywa obecnie około 35 tys. Ukraińców w wieku 19-60 lat (🤣🤔😜).

Karpik jeżeli nie zauważyłeś w nawiasie mojej wypowiedzi sarkazmu , zdziwienia i rozbawienia tymi 35 tys. to już Twoja sprawa . Ja widzę ilu młodych Ukraińców jest w naszych miastach i te liczby do mnie nie przemawiają . A to czy chcą walczyć za Ukrainę , czy nie to już druga sprawa . Chyba nie po to wyjechali z Ukrainy , żeby teraz ujawniać się i wstępować do legionu w Polsce. Jakby chcieli walczyć za Ukrainę to już by ich tu w Polsce  nie było.

• Tak trzymać 1
Napisano
18 minut temu, bjar_1 napisał:

Stalagmit buduje się od dołu i nie sięga szczytu. 

Na bagnach występują gówniane kolumny łączące wszystkie kondygnacje budynku. Poprawną nazwą będą - gówniane ruskie stalagnaty.

Napisano
1 godzinę temu, pawel_breslau napisał:

Muszę zapamiętać dźwięk przelatującego cruise'a. W końcu taki jeden przeleciał już nad moją wioską i podobno nawet zawrócił :D ale akurat mnie tam nie było tamtego dnia (29.12.2023.) Chłopaki z zaparkowanego tam-gdzieś-niedaleko wozu Poprad mieliby pole do popisu. O ile Plecak Ewakuacyjny dałby rozkaz na czas...

M.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie