Cronos Napisano 9 Styczeń Napisano 9 Styczeń Mnie rozwala że zawsze wszyscy uciekają do Niemiec, przecież tam teraz ponoć bida że aż piszczy i kryzys:p A po drugie, 10%... Zostaje 90% przeszkolonych:)
M81 Napisano 9 Styczeń Napisano 9 Styczeń (edytowane) 16 minut temu, MarekA napisał: Ciekawe że po aferze ze 155 brygadą mamy wysyp takich informacji. O tym, że ktoś zwiał na terenie Polski mówione było już wcześniej. Miało to dotyczyć niedużej liczby żołnierzy. https://www.pap.pl/aktualnosci/szef-mon-o-dezercjach-ukraincow-w-polsce-zjawisko-bedzie-postepowac-zmeczenie-wojna Edytowane 9 Styczeń przez M81
karpik Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń 13 minut temu, bodziu000000 napisał: Inne źródła piszą o pożarze w fabryce acetonu i nic o dronach.
pawel_breslau Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń https://twitter.com/i/status/1877589247001088097
beaviso Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń 21 minut temu, pawel_breslau napisał: https://twitter.com/i/status/1877589247001088097 Jakiś tam montaż filmu z kabiny samolotu i innego pokazującego „jakieś wybuchy na ziemi.” Nazwanie niedobitków Su-27 „flotą wielozadaniowych myśliwców o dużym potencjale” zakrawa na żart. Ani to flota, ani wielozadaniowe, ani z dużym potencjałem. Samoloty nie używane do walk z samolotami przeciwnika, a jedynie do zwalczania innych środków napadu powietrznego nad własnym terytorium, zaś w misjach pow-ziemia po prostu „dowożące” uzbrojenie do miejsca zrzutu, w lotach wręcz partyzanckich. M.
MarekA Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń 2 godziny temu, beaviso napisał: Jakiś tam montaż filmu z kabiny samolotu i innego pokazującego „jakieś wybuchy na ziemi.” Nazwanie niedobitków Su-27 „flotą wielozadaniowych myśliwców o dużym potencjale” zakrawa na żart. Ani to flota, ani wielozadaniowe, ani z dużym potencjałem. Samoloty nie używane do walk z samolotami przeciwnika, a jedynie do zwalczania innych środków napadu powietrznego nad własnym terytorium, zaś w misjach pow-ziemia po prostu „dowożące” uzbrojenie do miejsca zrzutu, w lotach wręcz partyzanckich. M. Część z tego co napisałeś można też napisać o samolotach drugiej strony.
pawel_breslau Napisano 10 Styczeń Napisano 10 Styczeń 2 godziny temu, beaviso napisał: Jakiś tam montaż filmu z kabiny samolotu i innego pokazującego „jakieś wybuchy na ziemi.” Nazwanie niedobitków Su-27 „flotą wielozadaniowych myśliwców o dużym potencjale” zakrawa na żart. Ani to flota, ani wielozadaniowe, ani z dużym potencjałem. Samoloty nie używane do walk z samolotami przeciwnika, a jedynie do zwalczania innych środków napadu powietrznego nad własnym terytorium, zaś w misjach pow-ziemia po prostu „dowożące” uzbrojenie do miejsca zrzutu, w lotach wręcz partyzanckich. M. Pewnie masz rację, nie siedzę w tym temacie tak bardzo jak zapewne Ty. Natomiast dla mnie każdy samolot, który może przenosić śmiercionośną broń, która eliminuje najeźdźców w postaci roSSjan to zawsze samolot przenoszący śmiercionośną broń, która eliminuje najeźdźców w postaci roSSjan. A, że słowa dobrane w taki a nie inny sposób to już zapewne propaganda, która towarzyszy obydwu stronom konfliktu
Rekomendowane odpowiedzi