karpik Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 3 minuty temu, Tyr napisał: Wieta, kmioty lewackie, że jest takie powiedzonko, które doskonale obrazuje wasze poglądy;) Jedzta gówno, przecież miliardy much nie mogą się mylić. Taką muszą enteligencję tu reprezentujecie:) Jest też inne w temacie: Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna.
canabis.dw Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 14 minut temu, Tyr napisał: kanał bis nie pij tyle kmiocie, bo pytanie nie było do ciebie.... No i czego głąbie się pyszczysz i wyzwiskami rzucasz jak ja dobrze dla Ciebie chciałem - to nie moja wina jest że żadnej refleksji wywołać sie nie udało
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Ciekawe informacje z WP.PL Wysokiej rangi urzędnik USA spotkał się z Aleksandrem Łukaszenką - ceny ziemniaków podskoczą Przyjaciel Putina wskazał na Polskę. - "oczywiście chętną" do rozbioru Ukrainy.
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Co wy bidaki zrobicie jak razem do jednego okopu pójdziecie w razie W ? 1
Tyr Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 3 minuty temu, karpik napisał: Jest też inne w temacie: Pszczoła nie ma czasu na mówienie muchom, że miód jest lepszy od gówna. staram się jak mogę poświęcić ci trochę czasu:)
Cronos Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 2 minuty temu, lowiec napisał: Co wy bidaki zrobicie jak razem do jednego okopu pójdziecie w razie W ? Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :)
karpik Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Teraz, Cronos napisał: Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :) Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów.
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Taki pościk mi się przypomniał. Bez związku. "W pewnym momencie Trump miał powiedzieć do byłego prezydenta: "wycofałem się z tego. Chodzi o warunki. Możesz to sobie wyobrazić?". Następnie Obama roześmiał się, a Trump dodał: "a potem to zrobię"."
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 2 minuty temu, Cronos napisał: Damy sobie radę, będziemy czekać na Tyra. Rzucą go na z-szturm :) Cronos Typowo polski paradoks polega na tym, że będziecie/ lub my w jednym leju siedzieli. Z rozrzewnieniem wspominając radosne wspólne opluwanie quasi przedszkolne na odległość. Taka to nasza przypadłość narodowa. Ocenianie faktów jedynie z własnej perspektywy i własnego "wydaje mi się" jako pewnika, jedynego właściwego punktu odniesienia.
Tyr Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty (edytowane) 13 minut temu, karpik napisał: Właśnie pisałem, że nie wybieram się do ruskich okopów. ja wolę Ukraińców (mimo wszystko) ale czemu teraz te nasiedlone nie idą bronić ojczyzny ojców i dziadów? Edytowane 15 Luty przez Tyr
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Więc tu (z mojej perspektywy oczywiście) propagandowy żarcik częściowy jednego z białokoszulnych bliźniaków granicznych: No chyba, że ktoś mi wytłumaczy (przystępnie) co tam robił Trzasku...
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty W dniu 14.02.2025 o 20:38, canabis.dw napisał: Skoro Sikorski bredzi i jego wypowiedz jest oderwana od rzeczywistości to weź mi wytłumacz dlaczego ruska flota czarnomorska dostała takie baty i jak wyglądają nasze możliwości i szanse w temacie przeciwdziałania lub zestrzeliwania ruskich pocisków przeciw okretowych Taka sobie historia.
formoza58 Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 5 minut temu, Tyr napisał: wyciągnęli z formaliny. A nazwisko mówi samo za siebie:) Nie " szarp" ludzi, których , nie znasz. I nie ubliżaj tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią. Są chyba granice Twojej głupoty?
Tyr Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty (edytowane) granice twojej nie mają? Edytowane 15 Luty przez Tyr
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty (edytowane) 37 minut temu, Tyr napisał: A nazwisko mówi samo za siebie:) Trochę za dużo... 28 minut temu, formoza58 napisał: nie ubliżaj tym którzy mają to nazwisko, nie mając nic wspólnego ze wspomnianą przez Ciebie kanalią. Tyr spasuj formoza58 zwrócił ci na to uwagę przy czym dopisując co nie co - więc również Specjalnie to zaognianie ? Bo wykasując docinki to całkiem normalne gaworzenie jest. A tak to robi się niepotrzebny zgrzyt. Edytowane 15 Luty przez lowiec
lowiec Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3: "Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta" No to są jaja.
karpik Napisano 15 Luty Napisano 15 Luty 43 minuty temu, lowiec napisał: Właśnie przed chwilą słyszałem Sikorskiego w radiu PR3: "Polska reprezentowana jest przez przyszłego prezydenta" No to są jaja. Niestety ma rację. Tyle, że Rafałek byłby dobry na rok 2010. Do poklepywania i uroczystości gdzie trzeba się pokazać z uśmiechniętą japą. Nie wiem czy się odnajdzie w ciężkich czasach... Radek chyba lepiej by się sprawdził. On by sam tę wojnę wywołał i byłoby z dyni 1
Rekomendowane odpowiedzi