MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń "Ostatnie dwa tygodnie upłynęły pod znakiem wymiany silnych uderzeń powietrznych i jakościowo wygląda na to, że przewagę miała Ukraina." https://www.facebook.com/ukrainawojna/
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Nie samą krwią i błotem wojna żyje... To informacja dla tych którzy za bardzo ufają nawigacji. Kilka lat temu przeczytałem informacje o kierowcy TIRa. Miał zawieść towar do Gibraltaru. Wpisał nazwę miejscowości i dojechał do Gibraltaru w Anglii a miał do tego na kontynencie. Choć skoro jemu nie pomógł przejazd tunelem pod kanałem to pewnie literki na asfalcie też by nie pomogły.
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 4 minuty temu, MarekA napisał: To informacja dla tych którzy za bardzo Nie przeczytałeś ze zrozumieniem mojej cytaty z X.... :-)
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń Ciekawe kiedy włączy im się motywacja do samoskaleczeń Druga fiszka
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń "Putin przyznał tytuł Bohatera Rosji kapralowi z Jakucji, który w walce wręcz pokonał żołnierza Sił Zbrojnych Ukrainy" https://topwar.ru/257315-putin-prisvoil-zvanie-geroja-rossii-efrejtoru-iz-jakutii-v-rukopashnoj-shvatke-pobedivshemu-voennosluzhaschego-vsu.html
MarekA Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń Gdy oglądam podobne zdjęcia, filmy to zastanawiam się czy dysproporcja strat nie jest w okolicy 10+ do jednego
bodziu000000 Napisano 11 Styczeń Autor Napisano 11 Styczeń 11 minut temu, Czlowieksniegu napisał: info dla prawaków, przyjaciół tej pani "Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni"
karpik Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: "Jestem w AfD nie pomimo, lecz ze względu na mój homoseksualizm" To przecież tak samo jak wierchuszka konfederacji. 1
Cronos Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 3 minuty temu, bodziu000000 napisał: info dla prawaków, przyjaciół tej pani "Gdy wygramy wybory w Niemczech, to przywrócimy Nord Stream do działania, możecie być tego pewni" Puszczą nim dym z rafinerii
karpik Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 20 minut temu, bodziu000000 napisał: Warte przeczytania To jest rosja, a gość pisze jakby tam było społeczeństwo obywatelskie i wolny rynek. Bieda w raszce spowoduje tylko wzrost ilości ochotników na wojnę. Na żołd i kasę za skórkę nie zabraknie - Chiny o to zadbają.
Czlowieksniegu Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 31 minut temu, Cronos napisał: Puszczą nim dym z rafinerii Czy i co, to jakby już mocno wtórne...
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń 4 godziny temu, MarekA napisał: "Putin przyznał tytuł Bohatera Rosji kapralowi z Jakucji, który w walce wręcz pokonał żołnierza Sił Zbrojnych Ukrainy" https://topwar.ru/257315-putin-prisvoil-zvanie-geroja-rossii-efrejtoru-iz-jakutii-v-rukopashnoj-shvatke-pobedivshemu-voennosluzhaschego-vsu.html Znaczy przeżył ?
lowiec Napisano 11 Styczeń Napisano 11 Styczeń (edytowane) Ciąg dalszy sagi północno koreańskiej. Edytowane 11 Styczeń przez lowiec pomyłka linku
Rekomendowane odpowiedzi