adam1234 Napisano 27 Kwiecień Napisano 27 Kwiecień Dlaczego strona mapywig.org została usunięta? Przecież była kopalnią wiedzy dla poszukiwaczy odkrywców archeologów detektorystów. Co za ***** usunął tą stronę?! Cytuj
adam1234 Napisano 27 Kwiecień Autor Napisano 27 Kwiecień 1 hour ago, hipolit-O4 napisał: Tutaj są http://igrek.amzp.pl/ hipolit-O4 za bardzo to nic nie daje gdyż podczas otwarcia pliku mapy pojawią się 404 not found. Cytuj
sqr Napisano 27 Kwiecień Napisano 27 Kwiecień Mi się otwiera bez problemu. Pewnie przeglądarkę musisz wyczyścić. 1 Cytuj
beaviso Napisano 29 Kwiecień Napisano 29 Kwiecień Potwierdzam spostrzeżenia @adam1234 U mnie też nie otwierają się żadne linki do map - spróbowałem kilka WIGówek, Messtischblattów i austriackich 75. M. 1 Cytuj
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień Napisano 29 Kwiecień Jakie to szczęście mieć potrzebne arkusze ściągnięte na dysk ;) 1 Cytuj
adam1234 Napisano 29 Kwiecień Autor Napisano 29 Kwiecień On 27.04.2024 o 21:15, sqr napisał: Mi się otwiera bez problemu. Pewnie przeglądarkę musisz wyczyścić. sqr nic to nie dało :( Cytuj
adam1234 Napisano 29 Kwiecień Autor Napisano 29 Kwiecień 8 hours ago, bjar_1 napisał: Jakie to szczęście mieć potrzebne arkusze ściągnięte na dysk ;) bjar_1 ja też mam ściągnięte na dysk ale jak byłem u kolegi to niestety nic nie mogliśmy zrobić :( dobrze że wrzuciłem na pendrive :) Cytuj
adam1234 Napisano 29 Kwiecień Autor Napisano 29 Kwiecień On 27.04.2024 o 21:15, sqr napisał: Mi się otwiera bez problemu. Pewnie przeglądarkę musisz wyczyścić. A z jakiej przeglądarki korzystasz. Ja z Firefoxa a kumpel z Chrome i nic nie działa pisze tylko error 404 not found Cytuj
adam1234 Napisano 29 Kwiecień Autor Napisano 29 Kwiecień Dowód na to że mapywig nie ma już z nami :( :-( :'-( Cytuj
Czlowieksniegu Napisano 29 Kwiecień Napisano 29 Kwiecień Bjar- Ty i opera.... No, ja to szanuję... Cytuj
bjar_1 Napisano 29 Kwiecień Napisano 29 Kwiecień Opera spoko, ale za to w życiu nie pójdę do teatru. Cytuj
adam1234 Napisano 30 Kwiecień Autor Napisano 30 Kwiecień 2 hours ago, sqr napisał: Wszystko jest halo do momentu otwarcia pliku mapy Cytuj
adam1234 Napisano 30 Kwiecień Autor Napisano 30 Kwiecień Klikam to i się pojawia error 404 not found. Cytuj
AoT_Hunter_PL Napisano 4 Maj Napisano 4 Maj 3 maja 2024 r. - aktualizacja (mapster) Jak zauwazyli niektórzy, niedostepne staly sie (wszystkie) pliki (skany) map w mapsterze, tradycyjnie dzieki naszemu dostawcy uslug hostingowych, który nie zapomina o tym, aby uatrakcyjnic nam nudna, codzienna egzystencje. Problem jest drobny, ale wymaga pewnego specjalisty. Najprawdopodobniej zostanie rozwiazany w przyszlym tygodniu, byc moze w poniedzialek, a byc moze nie. nb. z zupelnie innych powodow nastapilo rowniez zde-kodowanie kodowania polskich diakrytykow, tzw. 'krzakow', np. "ró?owo?ó?to?ci?". No coz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi