Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dlaczego strona mapywig.org została usunięta?

Przecież była kopalnią wiedzy dla poszukiwaczy odkrywców archeologów detektorystów.

Co za ***** usunął tą stronę?!

Napisano
8 hours ago, bjar_1 napisał:

Jakie to szczęście mieć potrzebne arkusze ściągnięte na dysk ;)

bjar_1 ja też mam ściągnięte na dysk ale jak byłem u kolegi to niestety nic nie mogliśmy zrobić :( dobrze że wrzuciłem na pendrive :)

Napisano
On 27.04.2024 o 21:15, sqr napisał:

Mi się otwiera bez problemu. Pewnie przeglądarkę musisz wyczyścić. 

A z jakiej przeglądarki korzystasz.

Ja z Firefoxa a kumpel z Chrome i nic nie działa pisze tylko error 404 not found

Napisano
3 maja 2024 r. - aktualizacja (mapster)

Jak zauwazyli niektórzy, niedostepne staly sie (wszystkie) pliki (skany) map w mapsterze, tradycyjnie dzieki naszemu dostawcy uslug hostingowych, który nie zapomina o tym, aby uatrakcyjnic nam nudna, codzienna egzystencje. Problem jest drobny, ale wymaga pewnego specjalisty. Najprawdopodobniej zostanie rozwiazany w przyszlym tygodniu, byc moze w poniedzialek, a byc moze nie.
nb. z zupelnie innych powodow nastapilo rowniez zde-kodowanie kodowania polskich diakrytykow, tzw. 'krzakow', np. "ró?owo?ó?to?ci?". No coz.

obraz.thumb.png.2a9052ace92aadf3a81ebcedc74e158c.png

• Super 1