HD1940 Napisano 10 godzin temu Napisano 10 godzin temu Robi się grubo https://wiadomosci.wp.pl/izrael-zaatakowal-iran-prewencyjna-ofensywa-celem-zniszczenie-programu-jadrowego-7167074645613184a Cytuj
karpik Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Motorowery to raczej licho jak na odpowiedź. Raczej preludium. "Iran rozpoczyna atak na Izrael w odpowiedzi na uderzenia w obiekty nuklearne. Wystrzelono ponad 100 dronów – The Jerusalem Post powołując się na IDF" VID_20250613_073733_315.mp4 VID_20250613_073729_260.mp4 Cytuj
bjar_1 Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu Żydzi to mili sąsiedzi, nie ma co. Dzięki Bogu są daleko od nas. 1 Cytuj
karpik Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Bubek pomarańczowy: „Dałem Iranowi wiele szans na zawarcie umowy. Namawiałem ich, żeby „po prostu to zrobili”, ale im się nie udało. Powiedziałem im, że będzie gorzej, niż się spodziewali. USA produkują najlepszą i najniebezpieczniejszą broń – Izrael ma jej mnóstwo i więcej w drodze. Doszło już do wielu zniszczeń, ale umowa może powstrzymać kolejne brutalne ataki. Iran musi działać teraz, aby uratować to, co zostało z ich imperium. Koniec ze śmiercią, koniec ze zniszczeniem” – napisał Donald Trump. I coś na poprawę humoru, czyli reakcja raszki: „Ataki na śpiące, spokojne miasta są kategorycznie niedopuszczalne” Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi