Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
34 minutes ago, bodziu000000 napisał:

Dowiemy sie wreszcie jakie zbrodnie w Sanoku popełnił Piotrowicz ?

To pytanie nie do Pana, jest Pan w pracy i nie ma czasu na takie głupoty jak czytanie ze zrozumieniem tego co trzeba tu wrzucać.

Napisano

Zamiast się tu podniecać chłopakiem i robić coming out-a zainteresuj się lepiej co ci szykują kolaboranci i unia...

Napisano
39 minut temu, Tyr napisał:

Zamiast się tu podniecać chłopakiem i robić coming out-a zainteresuj się lepiej co ci szykują kolaboranci i unia...

Pogubiłem się w waszym bezmózgowiu.

Z twoich wpisów wynika, że sam kwiat partii piss, pojechał właśnie na 5 lat brać pieniądze od tych z którymi kolaboruje nasz obecny rząd na niekorzyść Polski i od tych którzy kolaborują z putinem. 

Hipokryzja, złodziejstwo i zdrada- w skrócie- piss.

• Słabe 2
Napisano

Jak czegoś nie rozumiesz, to nie znaczy, że to jest głupie a jedynie, że ty masz deficyt w IQ...

Napisano

Karpik nie przejmuj się żonglerką polityczną Tyra . Tyr to poziom Oskarka i takim przyklaskuje , nawet jak widać że król jest nagi to dla niego w pełnym stroju.

• Słabe 1
Napisano
4 godziny temu, Janko Muzykant napisał:

Pan ma juz trochę nieaktualne dane na temat kto rządzi w Polsce😉

Sugerujesz że kolaborantami są ci którzy aktualnie rządzą bez względu na to kim są? Ciekawe. Dla mnie ktoś kto kumpluje się z politykami popierajacymi putina jest kolaborantem bez względu na to czy rządzi czy też już nie.

Napisano

Za Onet:

Rosyjska ofensywa w Charkowie nie tylko utknęła w martwym punkcie. Okazuje się, że siły Kijowa odnoszą na tym odcinku coraz większe sukcesy. Grupa 400 żołnierzy Kremla została okrążona przez Ukraińców w Wołczańsku. Rosjanie, którzy wcześniej podbili lokalne zakłady, są odcięci od tylnych jednostek. Próby przełamania oblężenia zakończyły się niepowodzeniem. W dodatku ukraińska armia zaczęła bombardować teren fabryki, a z powodu ciągłego ostrzału część rosyjskich żołnierzy postanowiła się poddać.

Napisano
4 hours ago, MarekA napisał:

Sugerujesz że kolaborantami są ci którzy aktualnie rządzą bez względu na to kim są? Ciekawe. Dla mnie ktoś kto kumpluje się z politykami popierajacymi putina jest kolaborantem bez względu na to czy rządzi czy też już nie.

Nie sugeruję.

Mam ubaw z tego nagłego, liczonego w godzinach zwrotu narracji w sprawie białoruskiej granicy polityków KO i mediów.

I analogicznie nagła prorosyjskosć PiS i antyrosyjskość PO ... czy że CPK popierają Rosjanie... miliard na zaporę to wał, a 10 mld to już super...  no nie mogę dalej wymieniać bo opluje monitor.

I ta powaga z jaką niektórzy ( nie Pan) powielają nowy przekaz. Doris to miała super pamięć ;)

Napisano
2 godziny temu, Janko Muzykant napisał:

Mam ubaw z tego nagłego, liczonego w godzinach zwrotu narracji w sprawie białoruskiej granicy polityków KO i mediów.

I analogicznie nagła prorosyjskosć PiS i antyrosyjskość PO ... czy że CPK popierają Rosjanie... miliard na zaporę to wał, a 10 mld to już super...  no nie mogę dalej wymieniać bo opluje monitor.

Trwanie przy korycie to trudna, pełna poświęceń służba dla Ojczyzny 😎

Napisano

Oj. Jak się marzy rosyjski świat.

"Tak wygląda najbardziej na północ wysunięte miasto Rosji, Norylsk. Mieszka tam około 150 tysięcy ludzi.

Gdyby Putin nie zainwestował wszystkich swoich pieniędzy w wojnę z Ukrainą, Norylsk mógłby być nowoczesnym i wygodnym miastem. Wytwarza 35% światowego palladu , który jest droższy od złota."

• Słabe 1
Napisano
2 godziny temu, karpik napisał:

Oj. Jak się marzy rosyjski świat.

"Tak wygląda najbardziej na północ wysunięte miasto Rosji, Norylsk. Mieszka tam około 150 tysięcy ludzi.

Gdyby Putin nie zainwestował wszystkich swoich pieniędzy w wojnę z Ukrainą, Norylsk mógłby być nowoczesnym i wygodnym miastem. Wytwarza 35% światowego palladu , który jest droższy od złota."

złoto próba 999,9 - 290zł/gr

pallad próba 999,5 - 88zł/gr

Załamanie na rynku palladu(który Rosja w dużym stopniu kontroluje) to kolejny z sukcesów Putina w tej wojnie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie