Skocz do zawartości

Wojna na Wschodzie vol. 1/12

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)
2 godziny temu, Tyr napisał:

pysiu tęczowy

Klasyka , American Beauty , Hiacynt , Kaczor , najgłośniej o tym , że nienawidzą homoseksualistów krzyczą ukryci geje .

Tyr ty jesteś ukryta opcja gejowska , jak twój idol kaczyński

Edytowane przez Cypis
  • Słabe 1

2 godziny temu, Der Panzerfahrer napisał:

Daj se na luz.... ty ich tu nie łapiesz.... ja niestety tak... a donek podpisał że .ożna ich tobie odesłać.... i tak zrobie... a ty i tobie podobni zapłacą 20000€ od ryja.... powodzenia pacanie... dla mnie lepiej

Ty to sobie jedynie możesz palcem w nosie lub dupie pogrzebać , jak mama z tatą nie patrzą

• Słabe 1

Godzinę temu, Der Panzerfahrer napisał:

Baw się dobrze w twoim małpim cyrku.... a o rzeczywistości nie masz zielonego pojęcia.... namiot se w lesie ustaw i robaków pojedz w tym swoim wot....

lepiej w małpim , niż tak jak ty w ruskim cyrku , tylko pamiętaj jak już przestaniesz być potrzebny twoim ruskim mocodawcom , to dostaniesz od nich kulę w łeb 

• Słabe 1

AD mówi o tym, o czym, nie chwaląc się, bo okoliczności tragiczne, pisałem -naście miesięcy temu.
U. była państwem upadłym, a będzie, nawet jeśli wygra/ocali państwowość upadłym do N-tej potęgi i z wielu, wielu dodatkowych powodów...

2 godziny temu, M81 napisał:

Takie sondaże to typowy polityczny bełkot. SG, wojsko i Policja ma prawo użyć broni. Zasady jej użycia określone są prawem. Koniec tematu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie