karpik Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 "С нашей стороны по нам е@ашат! Ты уничтожил часть передка, бл@ть": рашисты эпично уничтожают друг друга артиллерийским огнем Так выглядит один день из жизни тупых орков. На Ореховском направлении российские артилеристы многократно нанесли удары по своим же позициям, что вызвало бурную реакцию в радиоэфире. Судя по перехватам — сдохло и осталось инвалидами от своего же огня более 50 орков. Продолжайте в том же духе, одноклеточные, — аплодируем стоя! VID_20230707_122243_259.mp4
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2023 Autor Napisano 7 Lipiec 2023 vs W Polsce 50-60 proc. podwyżek cen w 2022 r. to były podwyżki spowodowane windowaniem marż i zysków przez firmy czy sieci handlowe - w sprzyjających okolicznościach, kiedy popyt wydawał się nieograniczony, ludzie byli gotowi kupować wszystko - wyliczał szef NBP Adam Glapiński 07.07.2023
Kazik.S Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 49 minut temu, Czlowieksniegu napisał: W Polsce 50-60 proc. podwyżek cen w 2022 r. to były podwyżki spowodowane windowaniem marż i zysków przez firmy czy sieci handlowe - w sprzyjających okolicznościach, kiedy popyt wydawał się nieograniczony, ludzie byli gotowi kupować wszystko - wyliczał szef NBP Adam Glapiński 07.07.2023 Może "Moderator" poczyta zasady tego forum? Główne Na forum wprowadzamy absolutny zakaz tematów politycznych i dotyczących aktualnej sytuacji na świecie!!!
karpik Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 15 minut temu, Kazik.S napisał: Może "Moderator" poczyta zasady tego forum? Główne Na forum wprowadzamy absolutny zakaz tematów politycznych i dotyczących aktualnej sytuacji na świecie!!! Temat nie jest na Głównym 2
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2023 Autor Napisano 7 Lipiec 2023 Kaziu... Ja nic a nic nie pomogę, że się onym* narracja sypie... Wkleiłem dwa proste komunikaty, które, gdybyś oczka otworzył, albo porzucił Syndrom oblężonej twierdzy, jak widać po bilbordzie w 101 % związane są z Putinem i wojną na Wschodzie... Nawet, zauważ, nie robiłem sobie z dramatu śmiechów i nie zapytałem, czy te "windowaniem marż i zysków przez firmy" obejmuje np Orlen, PGNiG, państwowe koncerny energetyczne**... PS A przy okazji- wojna "fizyczna" niestety się przekłada nie tylko na Gruz i podobne gore, ale na niemal wszystko, o czym Jaszczomb na bilbordzie wspomina.. * a może wam... ** które dają nam najdroższą energię elektryczną w Europie...
Kazik.S Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 5 minut temu, karpik napisał: Temat nie jest na głównym pisdzielcu. Kultura heh typowa dla ..... ...
Kazik.S Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 1 minutę temu, Czlowieksniegu napisał: Kaziu... Ja nic a nic nie pomogę, że się onym* narracja sypie... Wkleiłem dwa proste komunikaty, które, gdybyś oczka otworzył, albo porzucił Syndrom oblężonej twierdzy, jak widać po bilbordzie w 101 % związane są z Putinem i wojną na Wschodzie... Nawet, zauważ, nie robiłem sobie z dramatu śmiechów i nie zapytałem, czy te "windowaniem marż i zysków przez firmy" obejmuje np Orlen, PGNiG, państwowe koncerny energetyczne**... * a może wam... ** które dają nam najdroższą energię elektryczną w Europie... ty chyba też srasz polityką? Co ty masz w głowie? To jest forum o wojnie na ukrainie.
Czlowieksniegu Napisano 7 Lipiec 2023 Autor Napisano 7 Lipiec 2023 Kazik.S "ty chyba też srasz polityką? Co ty masz w głowie? To jest forum o wojnie na ukrainie." Jaszczomb kłamie? Czy deficyty czytania prostych jak cep komunikatów?
Kazik.S Napisano 7 Lipiec 2023 Napisano 7 Lipiec 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Kazik.S "ty chyba też srasz polityką? Co ty masz w głowie? To jest forum o wojnie na ukrainie." Jaszczomb kłamie? Czy deficyty czytania prostych jak cep komunikatów? Od początku. Wytłumacz mi "moderatorze" co to ma wspólnego z wojna na Ukrainie?
Rekomendowane odpowiedzi