Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
48 minut temu, karpik napisał:

Oglądają to ludzie, którzy przez 8 lat żyli w wyimaginowanej rzeczywistości.

Sakiewicz dobrze wie, że i tak miesza w papce. Po co się starać.

Nie wszyscy łykną. Wożuczyn i okolice to elektorat PiS. Ale wiedzą, że to nie ich przystanek, ani deszczu dziś nie było - ba, nawet przed południem zaświeciło słońce. 
W informacjach o i9.30 za to były kadry z Wożuczyna-Cukrowni, zaręczam.

Pozdrowienia spod Wożuczyna,

M.

Napisano
21 minut temu, bjar_1 napisał:

A jak tam tubylcy o incydencie? Widział ktoś? Słyszał?

Przyjechałem o 18, rozmawiałem z rodziną. Nic nie wiedzą, ale przed południem było sporo służb i śmigłowce nisko chodziły poszukując śladów upadku. Na naszej działce żadnego skrzydlatego cygara nie ujawniliśmy :(

Zobaczę w kolejnych dniach czy mundurowi nadal się kręcą w okolicy - to będzie weryfikacja stwierdzenia o tym, że cruise rzekomo ostatecznie opuścił PL.

Jak dla mnie, to skoro kontakt był i się urwał, to rakieta spadła, nie eksplodując. Poszła w las albo na podmokłą łąkę i znajdą ją za pół roku…

M.

• Tak trzymać 2
Napisano

Wojna na Ukrainie trwa już blisko dwa lata, wiesz może ile razy użyte zostały w niej pociski klasy MRBM?
Wiesz z jakich składników ma się składać ESSI i jaka jest największa różnica między systemem budowanym w Polsce?
Mamy rok 2023 i chyba nie muszę tłumaczyć czym jest krzywa balistyczna.

Napisano
26 minut temu, M81 napisał:

Wojna na Ukrainie trwa już blisko dwa lata, wiesz może ile razy użyte zostały w niej pociski klasy MRBM?
Wiesz z jakich składników ma się składać ESSI i jaka jest największa różnica między systemem budowanym w Polsce?
Mamy rok 2023 i chyba nie muszę tłumaczyć czym jest krzywa balistyczna.

Tu superszybki system ziemia- ziemia z Biełgorodu

Napisano
6 hours ago, karpik napisał:

Tu superszybki system ziemia- ziemia z Biełgorodu

Jesteś pewien,że pocisk z filmiku przebywał poza atmosferą?  Na dziś ESSI dla Polski ma taki sam sens jak zakup lotniskowca przez Czechy bez jednoczesnych zmian terytorialnych tego kraju.

Napisano
7 minut temu, M81 napisał:

Jesteś pewien,że pocisk z filmiku przebywał poza atmosferą?  Na dziś ESSI dla Polski ma taki sam sens jak zakup lotniskowca przez Czechy bez jednoczesnych zmian terytorialnych tego kraju.

Jestem pewien, że pocisk zepsuł atmosferę w Biełgorodzie, Królewiec jest czeski a krecik już kopie kanał przez Polskę.

Napisano (edytowane)
10 minut temu, bjar_1 napisał:

Czym tam w ten Biełgorod i ile?

Ruskie piszą, że "czeskimi wampirami i wilgami z amunicją kasetową, które dzielna ruska plot zestrzeliła, ofiary to wina szczątków"

I jeszcze jeden żart:

"Federacja Rosyjska zwróciła się z wnioskiem o zwołanie posiedzenia Rady Bezpieczeństwa ONZ w związku z atakiem na Biełgorod – Ministerstwo Spraw Zagranicznych Rosji"

IMG_20231230_180907_302.jpg

Edytowane przez karpik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie