Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Працює 109 окремий гірсько-штурмовий батальйон 10 окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс»

Ювелірна робота знищення ворожого квадроцикла з операторами аеророзвідки.

Napisano

❗️Ликвидирован начальник штаба 35 общевойсковой армии рф генерал - майор Сергей Горячев.

IMG_20230612_233145_999.jpg

• Super 3
Napisano
9 godzin temu, karpik napisał:

❗️Ликвидирован начальник штаба 35 общевойсковой армии рф генерал - майор Сергей Горячев.

IMG_20230612_233145_999.jpg

Napisano
47 minut temu, Tailor napisał:

FyaIziOWcAI83p9.png

Nic dziwnego. Przez piss, w dwa lata Polacy zubożeli o połowę, więc to i tak dobry wynik.

В Санкт-Петербурге большой пожар. Горит производственное здание в районе станции метро "Купчино".

Napisano (edytowane)
25 minut temu, karpik napisał:

Nic dziwnego. Przez piss, w dwa lata Polacy zubożeli o połowę, więc to i tak dobry wynik.

Znowu debilna polityka? idź na jakiś wiec, wyżyj się, a tutaj daruj sobie.

Edytowane przez Kazik.S
Napisano
Godzinę temu, Kazik.S napisał:

Znowu debilna polityka? idź na jakiś wiec, wyżyj się, a tutaj daruj sobie.

To ja się mogę spytać co mają te dane do wojny? Ukraińcy brali 500 i przed wojną.

Nie jest zaskoczeniem, że tailor cały czas tu wrzuca tego typu "rewelacje". Nawet jak pisdzielce chcą to bardzo ukryć (bo teraz z czysto politycznych względów się im to nie opłaca), to i tak widać i czuć, że wyborcom piss żal dupę ściska- to taki typ człowieka.

Btw. Polityka nie jest debilna z definicji. Debilna jest teraz, przez piss, szczujnie i takich jak ty.

• Tak trzymać 1
  • Słabe 1
Napisano
5 minut temu, karpik napisał:

To ja się mogę spytać co mają te dane do wojny? Ukraińcy brali 500 i przed wojną.

Nie jest zaskoczeniem, że tailor cały czas tu wrzuca tego typu "rewelacje". Nawet jak pisdzielce chcą to bardzo ukryć (bo teraz z czysto politycznych względów się im to nie opłaca), to i tak widać i czuć, że wyborcom piss żal dupę ściska- to taki typ człowieka.

Btw. Polityka nie jest debilna z definicji. Debilna jest teraz, przez piss, szczujnie i takich jak ty.

Była tutaj ostatnio dyskusja o trollach odreagowujących polityczne frustracje. Idź na spacer, weź jakikolwiek transparent i drzyj ryja ile chcesz. Tutaj nie jest forum polityczne tylko o wojnie na Ukrainie. Ps. Jak używasz wulgaryzmów w stylu "pisdzielce" to nie dziw się, że ktoś określi Ciebie jako POsrańca i POjeba.

• Super 1
  • Tak trzymać 1
Napisano
19 minut temu, karpik napisał:

e6d5081f-b2a7-4d8e-a5f2-118785d54a3b.jpeg

• Haha 1
Napisano

Kyrie elejion!! Dawno nie wchodziłem na to forum, ale w życiu nie spodziewał bym się, że rozprzestrzeniła się tu taka kacapska propaganda (wśród niektórych). Smutek. Żegnam forumowiczów.

Napisano
43 minuty temu, Cronos napisał:

Kyrie elejion!! Dawno nie wchodziłem na to forum, ale w życiu nie spodziewał bym się, że rozprzestrzeniła się tu taka kacapska propaganda (wśród niektórych). Smutek. Żegnam forumowiczów.

Moje słowa....🤦

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie