Skocz do zawartości

Wojna w Ukrainie vol.11

Rekomendowane odpowiedzi

9 minut temu, karpik napisał:

To zdaje się dość powszechny w państwie piss sposób na przejście z marnej posady na dobrze płatną, często wirtualną posadę w spółce SP.

co to ma wspólnego z wojną na Ukrainie?

16 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Marek Kuna, społeczny doradca ministra edukacji i nauki, na co dzień rzecznik prasowy Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Lublinie.

idź ze swoimi fobiami na forum GW. Co to ma wspólnego z wojną na Ukrainie?

Kazik.S

"idź ze swoimi fobiami na forum GW. Co to ma wspólnego z wojną na Ukrainie? "

Fobie piszesz... a ja myślałem, że mocne ograniczenie umysłowe, którego po sprawowanych funkcjach nie widać.

Dwa- to przykład walki, jak podaje TV"P" z osobami stojącymi po stronie Moskwy i... jak widać Berlina.

1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał:

Fobie piszesz... a ja myślałem, że mocne ograniczenie umysłowe, którego po sprawowanych funkcjach nie widać.

To nie to forum. "Moderatorze" pomocy, trolle zaśmiecają forum o wojnie na Ukrainie!!!

Kazik.S

"To nie to forum. "Moderatorze" pomocy, trolle zaśmiecają forum o wojnie na Ukrainie!!! "

Ku zaskoczeniu niektórych, wojna to nie tylko Gruz200 czy 300- ale także walka z wpływami Moskwy.
Nie pasuje, że przywołuję przepisy czy cytaty z TV"P"?

Z ciekawości- dlaczego? Może być Russia Today, może być i pokrewna TV"P"- wartość merytoryczna i obiektywizm mocno zbliżone.
Nie pasują przywołane cytaty z przeciwników Kremla?

3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

Kazik.S

"To nie to forum. "Moderatorze" pomocy, trolle zaśmiecają forum o wojnie na Ukrainie!!! "

Ku zaskoczeniu niektórych, wojna to nie tylko Gruz200 czy 300- ale także walka z wpływami Moskwy.
Nie pasuje, że przywołuję przepisy czy cytaty z TV"P"?

Z ciekawości- dlaczego? Może być Russia Today, może być i pokrewna TV"P"- wartość merytoryczna i obiektywizm mocno zbliżone.

Pasują równie dobrze jak historia Zlatana Ibrahimovicia.

• Haha 1

22 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

OMG. Matrix

Edytowane przez Kazik.S

Straszny pożar widzę i Ustawa, i "osob które pytałem po co przyjechały na marsz, powiedziały mi że nie przyjechały na marsz. Większość przyjechała do warszawskiego zoo bo ładna pogoda, łazienki, pokazać dzieciom Zamek, wata cukrowa na starym mieście, stadion narodowy zobaczyć w całości w pięknym słońcu spod Kolumny Zygmunta. " musiały wywołać...

PS Pomijając schizofrenię, czy odwiedzający Warszawę to agenci Kremla i/lub Berlina, czy jak widać z cytaty "spacerowicze"...

РДК та ЛСР "пакують" російських силовиків в трофейний бронеавтомобіль "Тигр". Росіяни відвозять полонених росіян на російській бронетехніці. Референдуму в БНР бути.

28 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Mam czucie, że jednak fiutin mu pomógł w tym pogorszeniu samopoczucia. Są dioksyny, które działają długo, ale kończą się bolesną śmiercią. Dziadek miał xx powodów żeby to zrobić. Od oczywistej kary za nie rzucenie mięsa na Ukrainę, po przejęcie pełni władzy, by móc czymś się pochwalić po klęsce na U.

46 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Straszny pożar widzę i Ustawa, i "osob które pytałem po co przyjechały na marsz, powiedziały mi że nie przyjechały na marsz. Większość przyjechała do warszawskiego zoo bo ładna pogoda, łazienki, pokazać dzieciom Zamek, wata cukrowa na starym mieście, stadion narodowy zobaczyć w całości w pięknym słońcu spod Kolumny Zygmunta. " musiały wywołać...

PS Pomijając schizofrenię, czy odwiedzający Warszawę to agenci Kremla i/lub Berlina, czy jak widać z cytaty "spacerowicze"...

20230605_140542.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie