Grzesio Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 Seagal da się jeszcze wytłumaczyć pochodzeniem ojca, rosyjskiego Żyda.
Tailor Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 Trzeba jednak przyznać, że Waters zapisał kiedyś piękną kartę w walce o demokrację https://wiadomosci.wp.pl/trojmiasto/roger-waters-nazywa-kaczynskiego-neofaszysta-uwolnic-media-i-sady-konstytucja-6281336962300033a
karpik Napisano 8 Luty 2023 Autor Napisano 8 Luty 2023 Haga. Dziadek z bunkra daje się tak nagrywać? VID_20230208_165930_649.mp4
beaviso Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 (edytowane) 2 godziny temu, beaviso napisał: To się nazywa patrzeć bydlakom na łapy. Cztery rozpoznawcze jednocześnie! JSTARS + 2x Rivet Joint (USAF, RAF) + włoski. No uwzięli się dzisiaj. Ciekawe co kacapy majstrują w Obwodzie Królewieckim, że tak bacznie im się dziś przyglądają (zresztą JAKE11 latał i wczoraj). Chyba że chcą moje jajca napromieniować, bo USAF na skrzydle mogłem przez lornetkę odczytać - dziś u mnie nad Gdańskiem błękitne niebo. M. Edytowane 8 Luty 2023 przez beaviso
Jedburgh_Ops Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 Pewnie skanują pa wsiech, żeby doradzić Ukraińcom, gdzie ta mityczna ofensywa dziczy będzie i gdzie w związku z tym są jakieś koncentracje i czego.
Czlowieksniegu Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 Bodziu... Napisano 4 minuty temu Patrząc na okoliczności przyrody, film musi mieć kilka tygodni, jeśli nie miesięcy...
Czlowieksniegu Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 karpik- a Ty już skończyłeś bunkier budować? Wszystkie płytki równo, itp...?
bodziu000000 Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał: Bodziu... Napisano 4 minuty temu Patrząc na okoliczności przyrody, film musi mieć kilka tygodni, jeśli nie miesięcy... Ja wiem , ale zniszczenie tej MSTA-S jest pokazane pierwszy raz
Czlowieksniegu Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 https://energetyka24.com/gaz/analizy-i-komentarze/to-usa-wysadzily-nord-stream-wyniki-dziennikarskiego-sledztwa-komentarz
Jedburgh_Ops Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 15 minut temu, Czlowieksniegu napisał: https://energetyka24.com/gaz/analizy-i-komentarze/to-usa-wysadzily-nord-stream-wyniki-dziennikarskiego-sledztwa-komentarz Czyli jednak w Chobielinie dawno temu zlikwidowali monopolowy?
Czlowieksniegu Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 Je... Po pierwsze primo, nie wiem, czy Seymoura M. Hersha trzeba i należy w 101 % traktować serio, ale... po drugie primo- mocno wrze w internetach, po obu stronach Wielkiej Wody..
karpik Napisano 8 Luty 2023 Autor Napisano 8 Luty 2023 1 godzinę temu, Czlowieksniegu napisał: karpik- a Ty już skończyłeś bunkier budować? Wszystkie płytki równo, itp...? Mylisz pojęcia. To oddzielne działanie. Dacza powstaje w ramach wolnego czasu/ przyjemności. Schron to biznes.
Jedburgh_Ops Napisano 8 Luty 2023 Napisano 8 Luty 2023 3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał: Je... Po pierwsze primo, nie wiem, czy Seymoura M. Hersha trzeba i należy w 101 % traktować serio, ale... po drugie primo- mocno wrze w internetach, po obu stronach Wielkiej Wody.. Do teorii dziennikarza kompletnie nie pasuje jeden fakt - prawie zerowe zdziwienie i oburzenie Rosji na fakt kasacji NS. Coś tu się nie trzyma kupy. Zważywszy, kim ruscy są oraz co mówią i robią to wokół kasacji NS powinna być zbudowana wielomiesięczna olbrzymia kampania mówiąca o ataku na Rosję, o wypowiedzeniu jej wojny itp. A oni tak jakoś cicho przeszli nad kasacją NS do porządku dziennego.
Rekomendowane odpowiedzi