Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 minut temu, Cypis napisał:

Kazik.S najważniejsze to , że dostrzegłeś , że popełniasz błąd i się do tego przyznałeś .

Bo to ty masz problem , że Radek mówi co myśli .

"Ten pajac już sugerował że Polsce zależało na BUM ruskiej rurki a teraz mówi o rozważaniu rozbioru Ukrainy. "

To twój wpis. Chyba , że wolność wypowiedzi należy tylko do pisowskich aparatczyków .

Wolność wypowiedzi a mądrość wypowiedzi to kolego nie to samo. Każdy ma prawo do swobodnego przekazu czy w TVN czy w TVP. Sens wypowiedzi podlega w demokracji ocenie. Zrozumiał?

Napisano (edytowane)

Czyli to ty będziesz oceniał mądrość wypowiedzi , mając mierną wiedzę na temat który oceniasz . 

Nie pasuje to do mojego poglądu , tzn. , że jest niemądre .

Dziwne spojrzenie na demokrację i wolność wypowiedzi  , takie ruskie .

Edytowane przez Cypis
Napisano
12 minut temu, Cypis napisał:

Czyli to ty będziesz oceniał mądrość wypowiedzi , mając mierną wiedzę na temat który oceniasz . 

Nie pasuje to do mojego poglądu , tzn. , że jest niemądre .

Dziwne spojrzenie na demokrację i wolność wypowiedzi  , takie ruskie .

Nie ja. 

Świeżo z przed 1 godziny

Radosław Sikorski rzucił w wywiadzie bardzo niefortunną wypowiedź o Ukrainie, żeby potem Jacek Rostowski dobudował do niej faktograficzny motyw, który nijak nie przystaje do geopolitycznych realiów. Tym sposobem, dzięki dwóm byłym ministrom rządu Donalda Tuska, od dwóch dni debatujemy o tym, czy Polska planowała rozbiór Ukrainy. Kremlowska propaganda ma z tego używanie, a w imię wojny polsko-polskiej wizerunek naszego państwa został poważnie nadszarpnięty.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/autor/lukasz-rogojsz/news-politycy-po-sugerowali-ze-rzad-myslal-o-rozbiorze-ukrainy-ni,nId,6554728#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

https://wydarzenia.interia.pl/autor/lukasz-rogojsz/news-politycy-po-sugerowali-ze-rzad-myslal-o-rozbiorze-ukrainy-ni,nId,6554728

Politycy PO sugerowali, że rząd myślał o rozbiorze Ukrainy. Nic nie zgadza się tutaj z faktami

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/autor/lukasz-rogojsz/news-politycy-po-sugerowali-ze-rzad-myslal-o-rozbiorze-ukrainy-ni,nId,6554728#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Napisano (edytowane)
8 minut temu, Kazik.S napisał:

Nie ja. 

Świeżo z przed 1 godziny

Radosław Sikorski rzucił w wywiadzie bardzo niefortunną wypowiedź o Ukrainie, żeby potem Jacek Rostowski dobudował do niej faktograficzny motyw, który nijak nie przystaje do geopolitycznych realiów. Tym sposobem, dzięki dwóm byłym ministrom rządu Donalda Tuska, od dwóch dni debatujemy o tym, czy Polska planowała rozbiór Ukrainy. Kremlowska propaganda ma z tego używanie, a w imię wojny polsko-polskiej wizerunek naszego państwa został poważnie nadszarpnięty.

https://wydarzenia.interia.pl/autor/lukasz-rogojsz/news-politycy-po-sugerowali-ze-rzad-myslal-o-rozbiorze-ukrainy-ni,nId,6554728

Politycy PO sugerowali, że rząd myślał o rozbiorze Ukrainy. Nic nie zgadza się tutaj z faktami

Chcesz tu komuś wmówić,  że tu chodzi o to co mówi Kreml i opinie zagranicy a nie o czysto polityczne gierki pisdzielców. Do tego przy użyciu wielbicieli dymania w twojej osobie i podobnych łykaczy gówna. Idź stąd.

Edytowane przez karpik
Napisano (edytowane)
25 minut temu, Kazik.S napisał:

Nie ja. 

Świeżo z przed 1 godziny

Co robił rząd tuż przed wojną to wiemy , tylko przypomnij sobie jedną wypowiedź Baidena z końca 2021 początku 2022 , w której mówił o tym , że nie podda się szantażowi rosji w sprawie NATO i Ukrainy , i ostrzega rządy niektórych państw europejskich , żeby stanęli po jedynej słusznej stronie , bo inaczej to będzie musiał oficjalnie pokazać opinii międzynarodowej ich powiązania z kremlem . Od tego momentu Pinokio zaczął krytykować Orbana i jego podejście do Ukrainy , i nasze szerokie wsparcie dla Ukrainy. 

Tylko maciarewicz pozostał sobą , przypomnij sobie jak kręcił głową z dezaprobatą na słowa Baidena na Zamku Królewskim .

Edytowane przez Cypis
Napisano

Poza tym jak Pisowcy mówią , że Tusk to morderca , zdrajca , zwolennik fiutina to jest ok i nie jest to podpalanie wojny polsko-polskiej.

Ale jak się zadaje pytanie po co przed wojną spotykali się ze zwolennikami fiutina  , to już to jest śmieszne , niepoważne , niemądre i nie służy polskiej racji stanu.

Kazik.S wychodzi z ciebie mętalność Kalego albo postsowieticus.

• Słabe 1
Napisano

Jest po prostu granica, za którą są już historie o reptilianach, Hitlerze w Ameryce Południowej i żyjącym Elvisie. Na tej półce leżą historię Sikorskiego i Rostowskiego, który przecież go ochoczo wsparł. I teraz trzeba przypomnieć iż panowie ci byli przecież ministrami.

Doceniam polityczną lojalność ale Radek może jutro ogłosić, że Morawiecki zastrzelił Narutowicza.

• Super 2
Napisano
22 minuty temu, karpik napisał:

czysto polityczne gierki pisdzielców. Do tego przy użyciu wielbicieli dymania w twojej osobie i podobnych łykaczy gówna. Idź stąd.

Co tu komentować? Poziom mówi sam za siebie.

Ja tylko zamieściłem linki do wypowiedzi Grodzkiego i dwa linki do artykułów. 

10 minut temu, Cypis napisał:

Poza tym jak Pisowcy mówią , że Tusk to morderca , zdrajca , zwolennik fiutina to jest ok i nie jest to podpalanie wojny polsko-polskiej.

Ale jak się zadaje pytanie po co przed wojną spotykali się ze zwolennikami fiutina  , to już to jest śmieszne , niepoważne , niemądre i nie służy polskiej racji stanu.

Kazik.S wychodzi z ciebie mętalność Kalego albo postsowieticus.

kolego artykuły są o konkretnej wypowiedzi konkretnej osoby, cytowane we wszystkich przekazach putinowskiej propagandy. Tylko tyle i aż tyle.

• Super 1
Napisano (edytowane)
9 minut temu, Tailor napisał:

Jest po prostu granica, za którą są już historie o reptilianach, Hitlerze w Ameryce Południowej i żyjącym Elvisie. Na tej półce leżą historię Sikorskiego i Rostowskiego, który przecież go ochoczo wsparł. I teraz trzeba przypomnieć iż panowie ci byli przecież ministrami.

Doceniam polityczną lojalność ale Radek może jutro ogłosić, że Morawiecki zastrzelił Narutowicza.

No Jarek już powiedział , że PO zamordowało mu brata . Tę historię gdzie byś umieścił ?

A co do pierwszego akapitu , to obyś się nie mylił . czas pokaże.

Edytowane przez Cypis
Napisano

I ta wypowiedź jakiegoś Jarka spowodowała utratę kontaktu z rzeczywistością przez eurposła i byłego szefa MSZ. Trzeba docenić potęgę oddziaływania.

Napisano
6 minut temu, Tailor napisał:

I ta wypowiedź jakiegoś Jarka spowodowała utratę kontaktu z rzeczywistością przez eurposła i byłego szefa MSZ. Trzeba docenić potęgę oddziaływania.

Ty czytasz ze zrozumieniem ? Gdzie napisałem , że  wypowiedź kaczora miała wpływ na to co powiedział sikorski ? Napisałem tylko , że twoim tokiem myślenia to ta jego wypowiedź nadaje się na te samą półkę.

A tobie gratuluję pewności , że to co mówią o pisie , orbanie i putinie nie miało miejsca.

Napisano
52 minuty temu, karpik napisał:

(...) pisdzielców. Do tego przy użyciu wielbicieli dymania w twojej osobie i podobnych łykaczy gówna. Idź stąd.

Słabo, stać Cię na więcej. Trochę szczegółów, może jakieś foty i memy nawiązujące merytorycznie do wyrzyganych treści ?

Nie mogę się doczekać, pozdrawiam ciepło :)

Napisano (edytowane)

Skoro nie miała nie wiem dlaczego ją przytoczyłeś. Musiał być przecież jakiś związek przyczynowo skutkowy.

Nie mam niestety pewności, co było między pisem orbanem i putinem. Poczytam sobie o tym kiedyś w Magazynie Ufologicznym.

Edytowane przez Tailor
Napisano
3 minuty temu, Tailor napisał:

Nie mam pewności, że to co było między pisem orbanem i putinem. Poczytam sobie o tym kiedyś w Magazynie Ufologicznym.

Pewnie poczytasz razem z innymi kłamliwymi wypowiedziami pisowców (tylko kilka wybranych):

- glapa , inflacja nam nie grozi , raczej może być deflacja

- pinokio , to UE nakazuje nam VAT na gaz , paliwo i energię na poziomie 23%

- maciarewicz , w smoleńsku był zamach 

Napisano
11 minut temu, Cypis napisał:

Pewnie poczytasz razem z innymi kłamliwymi wypowiedziami pisowców (tylko kilka wybranych):

- glapa , inflacja nam nie grozi , raczej może być deflacja

- pinokio , to UE nakazuje nam VAT na gaz , paliwo i energię na poziomie 23%

- maciarewicz , w smoleńsku był zamach 

Chyba pomyliłeś wątki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie