Skocz do zawartości
  • 0

Co to za łuska ?

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Napisano

1 karpackie?

Nawet nie widać czy kompletna. A może to jakiś obrzyn? Wszystko wskazuje, że naprawdę ciężkie czasy przyszły bo wszystko co wpadnie w ręce to wyceniają i chcą sprzedać. Niedługo nawet gwoździe z wąskotorówki będą wyceniać i sprzedawać...

Pozdr.

• Haha 1
  • 0
Napisano
5 godzin temu, bialawy napisał:

1 karpackie?

Nawet nie widać czy kompletna. A może to jakiś obrzyn? Wszystko wskazuje, że naprawdę ciężkie czasy przyszły bo wszystko co wpadnie w ręce to wyceniają i chcą sprzedać. Niedługo nawet gwoździe z wąskotorówki będą wyceniać i sprzedawać...

Pozdr.

Smiejesz się z gwoździ, widziałem kilka dni temu gość z powodzeniem sprzedawał. 

• 0
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, bjar_1 napisał:

Czteropak Karpackiego Mocnego 9%.

Widzę że podbijasz😉

A na poważnie... Domyślam się, że gwoździe mogą się pojawiać w sprzedaży bo wczoraj, z czystej ciekawości, byłem na targu staroci i nie mogłem uwierzyć w to, co ludzie sprzedają jako jakieś "precjoza". Stąd nic mnie nie dziwi... Nawet rozkręcone i niekompletne telefony komórkowe... WTF???

Pozdrawiam

Edytowane przez bialawy
  • 0
Napisano
19 minut temu, bialawy napisał:

Nawet rozkręcone i niekompletne telefony komórkowe... WTF???

Pozdrawiam

To dobra sprawa sam kiedyś kupowałem takie pakiety pudełka niespodzianki. W nich telefony i części (np 1.5kg) Część się wykorzystało do projektów a drugą część do naprawy innych telefonów. I tak to się kręciło. ;) Dla jednych złom dla innych skarb wiesz jak to jest.