Szymonjhsjasbdhs Napisano 7 Sierpień 2022 Napisano 7 Sierpień 2022 Witam wie ktoś co to za łuska ? Od czego,jaki rok, i skąd pochodzi Cytuj
1 bialawy Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 1 karpackie? Nawet nie widać czy kompletna. A może to jakiś obrzyn? Wszystko wskazuje, że naprawdę ciężkie czasy przyszły bo wszystko co wpadnie w ręce to wyceniają i chcą sprzedać. Niedługo nawet gwoździe z wąskotorówki będą wyceniać i sprzedawać... Pozdr. 1 Cytuj
0 vis1939 Napisano 7 Sierpień 2022 Napisano 7 Sierpień 2022 75x350R https://pl.wikipedia.org/wiki/75_mm_armata_mle_1897 Francuska z bodaj 1915r, ale są nasze przedwojenne bicia powtórnej elaboracji. Cytuj
0 Julekcezar Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 5 godzin temu, bialawy napisał: 1 karpackie? Nawet nie widać czy kompletna. A może to jakiś obrzyn? Wszystko wskazuje, że naprawdę ciężkie czasy przyszły bo wszystko co wpadnie w ręce to wyceniają i chcą sprzedać. Niedługo nawet gwoździe z wąskotorówki będą wyceniać i sprzedawać... Pozdr. Smiejesz się z gwoździ, widziałem kilka dni temu gość z powodzeniem sprzedawał. Cytuj
0 bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 Teraz, Szymonjhsjasbdhs napisał: Ile warta ? Czteropak Karpackiego Mocnego 9%. Cytuj
0 bialawy Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 (edytowane) 4 godziny temu, bjar_1 napisał: Czteropak Karpackiego Mocnego 9%. Widzę że podbijasz A na poważnie... Domyślam się, że gwoździe mogą się pojawiać w sprzedaży bo wczoraj, z czystej ciekawości, byłem na targu staroci i nie mogłem uwierzyć w to, co ludzie sprzedają jako jakieś "precjoza". Stąd nic mnie nie dziwi... Nawet rozkręcone i niekompletne telefony komórkowe... WTF??? Pozdrawiam Edytowane 8 Sierpień 2022 przez bialawy Cytuj
0 Kee Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 19 minut temu, bialawy napisał: Nawet rozkręcone i niekompletne telefony komórkowe... WTF??? Pozdrawiam To dobra sprawa sam kiedyś kupowałem takie pakiety pudełka niespodzianki. W nich telefony i części (np 1.5kg) Część się wykorzystało do projektów a drugą część do naprawy innych telefonów. I tak to się kręciło. ;) Dla jednych złom dla innych skarb wiesz jak to jest. Cytuj
0 pawel_breslau Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 8 godzin temu, bjar_1 napisał: Czteropak Karpackiego Mocnego 9%. Wiedziałem, że w wycenie można na Ciebie liczyć Cytuj
0 bjar_1 Napisano 8 Sierpień 2022 Napisano 8 Sierpień 2022 Staram się pomóc kolegom jak zawsze. 1 Cytuj
Pytanie
Szymonjhsjasbdhs
Witam wie ktoś co to za łuska ?
Od czego,jaki rok, i skąd pochodzi
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi