Skocz do zawartości

Wojna w Ukrainie vol.8

Rekomendowane odpowiedzi

Bjar...

Apacz- nie wiedziałem, że było- dziś przeczytałem.

A w wojnie staram się być na bieżąco, ale ją od naszej, piastowskiej* strony sprawdzam. Co u niektórych naszych tuzów mocno niezdrowe emocje wywołuje :-(

* czyli patrzę, co do pustych łbów, niektórych, potomków husarii przyszło...

W Dagestanie planowane są już kolejne manifestacje przeciwko mobilizacji. "Nie zbieramy się po to, aby rozejść się za kilka godzinzbieramy się, aby zrobić Majdan - rozbić namioty i zgromadzić cały Dagestan na tym Majdanie - aż do całkowitego odwołania mobilizacji dla KAUKAZU!!!!. Aż ten psi ogon Putin osobiście ogłosi to w TV!!! i tyle!!! Ani jednego kroku w tył!!! Wyjdźmy na miasto wszyscy!!! Zbyt długo milczeliśmy i sami doprowadziliśmy do tego, że zabierają nam nasze dzieci. Nadszedł czas, aby z pomocą Allaha uporządkować sprawy!"

2 godziny temu, Czlowieksniegu napisał:

czyli patrzę, co do pustych łbów, niektórych, potomków husarii przyszło...

Jak byś sprawdził co w pełnych łbach(shitu) niektórych potomków chłopów pańszczyźnianych, litwactwa,  i innej lewizny się plingnie to byś przyznał, że to niższy poziom ewolucji. W Hiszpanii postulują by dzieci miały wolny wybór partnera seksualnego... Normalnie bonobo...

Tyr...

"W Hiszpanii postulują by dzieci miały wolny wybór partnera seksualnego.."

A w naszym raju nad Wisłą kuratorium oświaty próbuje przeprowadzić w ramach „MŁODZIEŻ 4.0", na zlecenie Ministerstwa Edukacji i Nauki ankietę z pytaniami typu ""Czy seks grupowy jest zachowaniem dopuszczalnym?", "Czy się masturbujesz?", "Czy osoba homoseksualna może pełnić funkcje publiczne?"...

Odpowiadać mieli np 13 czy 14-sto latkowie...

Z ciekawości- ja już wiem, że tobie się wszystko kojarzy, ale jaki, tym razem, ma to związek z Putinem, Ukrainą, itp?

"Zełenski powiedział, że Ukraina otrzymała systemy obrony powietrznej NASAMS."

"Dowództwo Sił Powietrznych Sił Zbrojnych Ukrainy donosi o zniszczeniu rosyjskiego samolotu szturmowego Su-25, śmigłowca Mi-8 i 2 irańskich Shahed-136."

IMG_20220925_184554_266.jpg

Edytowane przez karpik

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie