bodziu000000 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 Godzinę temu, fala napisał: Mówisz o tych nieoznakowanych z pałkami teleskopowymi? Nie udawaj frajera, że nie rozumiesz mojego wpisu. Czytając Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, że życzysz (jak i co niektórzy ruscy trole tutaj się wykazujący) jak najgorzej Polsce przysługując się potrzebom Putina, do destabilizacji rządu i chaosu w Polsce. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) 10 minut temu, RDW60 napisał: Nie udawaj frajera, że nie rozumiesz mojego wpisu. Czytając Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, że życzysz (jak i co niektórzy ruscy trole tutaj się wykazujący) jak najgorzej Polsce przysługując się potrzebom Putina, do destabilizacji rządu i chaosu w Polsce. Nie wiem jakie lubisz wrażenia i jaką satysfakcję sprawia ci wrażanie. To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE i chwalisz pod niebiosa zorganizowaną grupę przestępczą pod wodzą prezesa. Edytowane 12 Październik 2022 przez fala 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 (edytowane) 15 minut temu, fala napisał: To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE i chwalisz pod niebiosa zorganizowaną grupę przestępczą pod wodzą prezesa. Z perspektywy Kanady i Twojego spojrzenia pewnie tak to wygląda. Wróć do Kraju i trochę pomieszkaj, to może się chociaż troszeczkę wyleczysz z tego jadu, którym tak teraz wszystko co Polskie opluwasz. I proszę więcej nie pajacuj, ja skończyłem z Toba dyskusję. PS Wspólnego rządu to my nie mamy. Taki nie istnieje. Mój jest w Polsce a Twój w Kanadzie. Edytowane 12 Październik 2022 przez RDW60 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 16 minut temu, RDW60 napisał: niektórzy ruscy trole tutaj się wykazujący To są tutaj tacy oprócz jednego tzw. pożytecznego idioty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 6 minut temu, RDW60 napisał: Z perspektywy Kanady i Twojego spojrzenia pewnie tak to wygląda. Wróć do Kraju i trochę pomieszkaj, to może się chociaż troszeczkę wyleczysz z tego jadu, którym tak teraz wszystko co Polskie opluwasz. I proszę więcej nie pajacuj, ja skończyłem z Toba dyskusję. To się odstosunkuj ode mnie i moich postów, liżcie sobie w tym kółku wzajemnej adoracji i orgazmujcie się wydaleniami z ust prezesa. W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 5 minut temu, bjar_1 napisał: To są tutaj tacy oprócz jednego tzw. pożytecznego idioty? bjar... co za pytanie...przez tyle lat wszędzie pełno ruskich, Francuzom i Niemcom ciężko idzie pomoc Ukrainie, bo są uwikłani w ruskie interesy i wpływy, u nas też tego typu działań nie brakuje na szczęście na mniejszą skalę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RDW60 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 5 minut temu, fala napisał: To się odstosunkuj ode mnie i moich postów, liżcie sobie w tym kółku wzajemnej adoracji i orgazmujcie się wydaleniami z ust prezesa. W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. A jednak się odniosę. Wiocha wg Ciebie jest zgodna z polityką UE. Bliżej do natury, ekologicznie. Nerwy Cię ponoszą, jak nie masz argumentów to zaczynasz obrażać, już nie tylko mnie ale i innych wg Ciebie mieszkańców tej wiochy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 5 minut temu, RDW60 napisał: A jednak się odniosę. Wiocha wg Ciebie jest zgodna z polityką UE. Bliżej do natury, ekologicznie. Nerwy Cię ponoszą, jak nie masz argumentów to zaczynasz obrażać, już nie tylko mnie ale i innych wg Ciebie mieszkańców tej wiochy. Ok filozofie, niepełnosprawnym trzeba ustępować co niniejszym czynię. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Październik 2022 Share Napisano 12 Październik 2022 29 minut temu, RDW60 napisał: przez tyle lat wszędzie pełno ruskich Na forum pytam czy są, bo nie zauważyłem raczej... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 (edytowane) 7 godzin temu, bjar_1 napisał: Na forum pytam czy są, bo nie zauważyłem raczej.. Poczytaj wpisy na tym forum, w tym swoje, to odniesiesz takie wrażenie Edytowane 13 Październik 2022 przez Kazik.S 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 7 godzin temu, fala napisał: W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. i wszystko w temacie. Pożyteczny idiota z za wody. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 4 minuty temu, Kazik.S napisał: lusterko się kłania A tak na poważnie można tych ruskich troli wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Teraz, bjar_1 napisał: A tak na poważnie można tych ruskich troli wymienić? można z nimi merytorycznie dyskutować wtedy wychodzą na błaznów jak człowiekśniegu i fala 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Bjar, fala... a prosiłem- nie karmcie trolla o dość nienachalnej inteligencji a na 101 % z deficytami czytania ze zrozumieniem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 9 godzin temu, fala napisał: To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE Poczytaj sobie "kompetentnych" przywódców UE. W normalnym politycznym tworze natychmiast do dymisji, a tu? Szczere wystąpienie szefa unijnej dyplomacji. "Nie wierzyliśmy Amerykanom" Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-szczere-wystapienie-szefa-unijnej-dyplomacji-nie-wierzylismy,nId,6345239#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 57 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Bjar, fala... a prosiłem- nie karmcie trolla o dość nienachalnej inteligencji a na 101 % z deficytami czytania ze zrozumieniem... Jak zwykle 0 merytoryki ale za to epitety. Typowe .... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziu000000 Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 Kazik.S "Jak zwykle 0 merytoryki ale za to epitety. Typowe .... " Apacz- uderz w stół a, KazikS, tfu nożyce się odezwą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Październik 2022 Autor Share Napisano 13 Październik 2022 "Francja nie użyje broni nuklearnej przeciwko Rosji, jeśli Putin zdecyduje się na atak nuklearny na Ukrainę, powiedział prezydent Macron. „Nasza doktryna opiera się na fundamentalnych interesach narodu i są one bardzo jasno określone. Gdyby rakieta nuklearna została wystrzelona na Ukrainę, interesy te nie zostałyby zakwestionowane” – powiedział Macron." 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik.S Napisano 13 Październik 2022 Share Napisano 13 Październik 2022 12 minut temu, Czlowieksniegu napisał: Apacz- uderz w stół a, KazikS, tfu nożyce się odezwą... tfu człjowiekśniegu w dobrej formie. A coś na wklejony link o samokrytyce UE w sprawie ataku na Ukrainę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Październik 2022 Autor Share Napisano 13 Październik 2022 VID_20221013_100458_661.mp4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi