Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, fala napisał:

Mówisz o tych nieoznakowanych z pałkami teleskopowymi?

Nie udawaj frajera, że nie rozumiesz mojego wpisu. Czytając Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, że życzysz (jak i co niektórzy ruscy trole tutaj się wykazujący) jak najgorzej Polsce przysługując się potrzebom Putina, do destabilizacji rządu i chaosu w Polsce.

• Tak trzymać 1
Napisano (edytowane)
10 minut temu, RDW60 napisał:

Nie udawaj frajera, że nie rozumiesz mojego wpisu. Czytając Twoje wypowiedzi to mam wrażenie, że życzysz (jak i co niektórzy ruscy trole tutaj się wykazujący) jak najgorzej Polsce przysługując się potrzebom Putina, do destabilizacji rządu i chaosu w Polsce.

Nie wiem jakie lubisz wrażenia i jaką satysfakcję sprawia ci wrażanie.

To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE i chwalisz pod niebiosa zorganizowaną grupę przestępczą pod wodzą prezesa.

Edytowane przez fala
  • Tak trzymać 1
  • Słabe 1
Napisano (edytowane)
15 minut temu, fala napisał:

To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE i chwalisz pod niebiosa zorganizowaną grupę przestępczą pod wodzą prezesa.

Z perspektywy Kanady i Twojego spojrzenia pewnie tak to wygląda. Wróć do Kraju i trochę pomieszkaj, to może się chociaż troszeczkę wyleczysz z tego jadu, którym tak teraz wszystko co Polskie opluwasz. I proszę więcej nie pajacuj, ja skończyłem z Toba dyskusję.

PS 

Wspólnego rządu to my nie mamy. Taki nie istnieje. Mój jest w Polsce a Twój w Kanadzie.

Edytowane przez RDW60
  • Tak trzymać 1
Napisano
6 minut temu, RDW60 napisał:

Z perspektywy Kanady i Twojego spojrzenia pewnie tak to wygląda. Wróć do Kraju i trochę pomieszkaj, to może się chociaż troszeczkę wyleczysz z tego jadu, którym tak teraz wszystko co Polskie opluwasz. I proszę więcej nie pajacuj, ja skończyłem z Toba dyskusję.

To się odstosunkuj ode mnie i moich postów, liżcie sobie w tym kółku wzajemnej adoracji i orgazmujcie się wydaleniami z ust prezesa. W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. 

• Super 1
  • Tak trzymać 1
  • Słabe 1
Napisano
5 minut temu, bjar_1 napisał:

To są tutaj tacy oprócz jednego tzw. pożytecznego idioty?

bjar... co za pytanie...przez tyle lat wszędzie pełno ruskich, Francuzom i Niemcom ciężko idzie pomoc Ukrainie, bo są uwikłani w ruskie interesy i wpływy, u nas też tego typu działań nie brakuje na szczęście na mniejszą skalę.

• Tak trzymać 1
Napisano
5 minut temu, fala napisał:

To się odstosunkuj ode mnie i moich postów, liżcie sobie w tym kółku wzajemnej adoracji i orgazmujcie się wydaleniami z ust prezesa. W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. 

A jednak się odniosę. Wiocha wg Ciebie jest zgodna z polityką UE. Bliżej do natury, ekologicznie. Nerwy Cię ponoszą, jak nie masz argumentów to zaczynasz obrażać, już nie tylko mnie ale i innych wg Ciebie mieszkańców tej wiochy.

• Tak trzymać 1
Napisano
5 minut temu, RDW60 napisał:

A jednak się odniosę. Wiocha wg Ciebie jest zgodna z polityką UE. Bliżej do natury, ekologicznie. Nerwy Cię ponoszą, jak nie masz argumentów to zaczynasz obrażać, już nie tylko mnie ale i innych wg Ciebie mieszkańców tej wiochy.

Ok filozofie, niepełnosprawnym trzeba ustępować co niniejszym czynię.

• Tak trzymać 2
  • Słabe 1
Napisano (edytowane)
7 godzin temu, bjar_1 napisał:

Na forum pytam czy są, bo nie zauważyłem raczej..

Poczytaj wpisy na tym forum, w tym swoje, to odniesiesz takie wrażenie

Edytowane przez Kazik.S
  • Haha 3
Napisano
7 godzin temu, fala napisał:

W PL bywam kilka razy do roku i wystarczy aby mieć pogląd jaką wiochę zrobili tacy jak ty z tego kraju. 

i wszystko w temacie. Pożyteczny idiota z za wody. 

• Tak trzymać 1
Napisano
Teraz, bjar_1 napisał:

A tak na poważnie można tych ruskich troli wymienić?

można z nimi merytorycznie dyskutować wtedy wychodzą na błaznów jak człowiekśniegu i fala

• Super 1
Napisano
9 godzin temu, fala napisał:

To my mamy jakiś rząd? Z tego co piszesz to widzę że popierasz destabilizację UE

Poczytaj sobie "kompetentnych"  przywódców UE. W normalnym politycznym tworze natychmiast do dymisji, a tu? 

Szczere wystąpienie szefa unijnej dyplomacji. "Nie wierzyliśmy Amerykanom"

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-ukraina-rosja/aktualnosci/news-szczere-wystapienie-szefa-unijnej-dyplomacji-nie-wierzylismy,nId,6345239#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

Napisano
57 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Bjar, fala... a prosiłem- nie karmcie trolla o dość nienachalnej inteligencji a na 101 % z deficytami czytania ze zrozumieniem...

Jak zwykle 0 merytoryki ale za to epitety. Typowe ....

• Tak trzymać 1
Napisano

"Francja nie użyje broni nuklearnej przeciwko Rosji, jeśli Putin zdecyduje się na atak nuklearny na Ukrainę, powiedział prezydent Macron.

„Nasza doktryna opiera się na fundamentalnych interesach narodu i są one bardzo jasno określone. Gdyby rakieta nuklearna została wystrzelona na Ukrainę, interesy te nie zostałyby zakwestionowane” – powiedział Macron."

• Hmmmm 2
Napisano
12 minut temu, Czlowieksniegu napisał:

Apacz- uderz w stół a, KazikS, tfu nożyce się odezwą...

tfu człjowiekśniegu  w dobrej formie. A coś na wklejony link o samokrytyce UE w sprawie ataku na Ukrainę?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie