Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

srbm..

Ale ja ni mam wpływ na twoje fobie, ani, pisząc szczerze, chciałbym mieć takowy...

Chyba, że w ramach absurdu pomysły szarego posła będziesz podpierał pomysłami Giertycha... ale wtedy, to już nawet udzielający się na Forum lekarze, różnych specjalności, nic nie pomogą...

Napisano
3 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

srbm..

Ale ja ni mam wpływ na twoje fobie, ani, pisząc szczerze, chciałbym mieć takowy...

Chyba, że w ramach absurdu pomysły szarego posła będziesz podpierał pomysłami Giertycha... ale wtedy, to już nawet udzielający się na Forum lekarze, różnych specjalności, nic nie pomogą...

To było tylko małe odświeżenie pamięci- żebyś przez przypadek oczywiście nie zapominał kto był pomysłodawcą interwencji na Ukrainie. Przepraszam- w Ukrainie.

Napisano (edytowane)

Człowieku Śniegu, chciałbym, żebyś miał rację, ale obawiam się, że mam ją ja. Choć rozumiem, że z taką optymistyczną, choć wg. mnie nierealną wersją wydarzeń zasypia się lepiej.

Edytowane przez Lycena33
Napisano
4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

srbm-

Ale, że co? Że nazwisko pomysłodawcy* z automatu oznacza, że dany pomysł jest dramatycznie głupi vs rewelacyjny?

* nie dyskutując, kto pierwszy na ten debilny pomysł wpadł...

To znaczy, że mecenas sprawdziłby się nie tylko jak prokurator generalny ale też szef MSZ.

Napisano

srbm

Powtórzę:

"Ale ja nie mam wpływ na twoje fobie, ani, pisząc szczerze, chciałbym mieć takowy... "

PS Choć inna sprawa, że Giertych nie ma jeszcze "szans" na pewne choroby wieku starczego i wynikające z nich konsekwencje... to faktycznie mógłby być jakiś plus dodatni...

Napisano
4 minuty temu, Czlowieksniegu napisał:

srbm

Powtórzę:

"Ale ja nie mam wpływ na twoje fobie, ani, pisząc szczerze, chciałbym mieć takowy... "

PS Choć inna sprawa, że Giertych nie ma jeszcze "szans" na pewne choroby wieku starczego i wynikające z nich konsekwencje... to faktycznie mógłby być jakiś plus dodatni...

image.thumb.jpeg.58b07c1bf4f4e883268ba22bfcd782f3.jpeg

Napisano

Pierwszy raz coś takiego widzę. Jak to działa?

"Najeźdźcy wpadają w panikę z powodu mostu krymskiego: jego obronę wzmacniały barki z narożnymi reflektorami w rejonie łuków, co miało uchronić most przed pociskami naprowadzanymi radarem

Media donoszą o tym. Podobno piramidalne reflektory są zainstalowane na obszarze wyspy Tuzla w odległości 50-100 metrów równolegle do części samochodowej mostu krymskiego."

Napisano

"Ojciec zaginionego poborowego z krążownika „Moskwa” powiedział, że nie może już dłużej tolerować kłamstw rosyjskich biurokratów i jedzie na Ukrainę, aby wstąpić do Legionu „Wolność Rosji”"

IMG_20220704_205249_698.jpg

IMG_20220704_205256_589.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie