Skocz do zawartości

Wojna w Ukrainie vol.7

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to ktoś tu pisał? "Kradną tylko biedni z zadupi". 

"Rosjanie kradną nie tylko zboże, ale i metal

W porcie Mariupol Rosjanie ładują skradzioną na Ukrainie walcowaną stal na rosyjski statek towarowy Slavutich.

Według doradcy burmistrza Mariupola stal jest transportowana do Rostowa."

4 godziny temu, karpik napisał:

Statystyki. Frustrat wyżywajacy się na bogu ducha winnych. Wszyscy tacy jakich znam, okazują się zatwardziałymi i zaślepionymi pisiorami. Ty najlepszym przykładem.

Tak masz rację... Jestem sfrustrowany, że takie totalsi nadal blokują fundusze z unii, że cały ich program oparty jest na lizaniu butów niemcom, tworzeniu zsrr 2.0 razem z fiutinem a jedyny ich program dla Polski i Polaków  to służalczość i polityka wstydu wobec zachodu. Tym jestem sfrustrowany i tym, że jest jeszcze tak wielu tylu jak ty- namaszczonych przez polskojęzyczne media na enteligentów, którzy łykają ten shit rosyjsko-niemiecki.  Fakt to dla mnie niepojęte, że jeszcze ktoś nie zatrybił, że niemcom potrzebny jest rząd, który by im pozwolił z putinem  rozgrywać  EU kosztem centralnej i wschodniej Europy.  Trzeba być niepełnosprytnym lu pożytecznym idiotą, by wierzyć, że niemce i ruskie naszymi przyjaciółmi są...

Leszczyk... Zatryb, że nie miał byś co wklejać jak by u steru byli twoi... Na to putin liczył... 

Niemce by nam pomogli.. Tak jak Ukrainie. 

Czy ty masz problem z ogarnięciem rzeczywistości? 

I nie obrażaj, Polaków, wyborców prawicy, mnie i inteligencji twoich wyborców.,,

Ale pisz ile wlezie bo ja w przeciwieństwie do twoich buraczanych tekstów nikogo w kosmos jak ty i fiutin nie wysyłam...

• Super 1

Napisano (edytowane)
28 minut temu, Tyr napisał:

Tak masz rację... Jestem sfrustrowany, że takie totalsi nadal blokują fundusze z unii, że cały ich program oparty jest na lizaniu butów niemcom, tworzeniu zsrr 2.0 razem z fiutinem a jedyny ich program dla Polski i Polaków  to służalczość i polityka wstydu wobec zachodu. Tym jestem sfrustrowany i tym, że jest jeszcze tak wielu tylu jak ty- namaszczonych przez polskojęzyczne media na enteligentów, którzy łykają ten shit rosyjsko-niemiecki.  Fakt to dla mnie niepojęte, że jeszcze ktoś nie zatrybił, że niemcom potrzebny jest rząd, który by im pozwolił z putinem  rozgrywać  EU kosztem centralnej i wschodniej Europy.  Trzeba być niepełnosprytnym lu pożytecznym idiotą, by wierzyć, że niemce i ruskie naszymi przyjaciółmi są...

Leszczyk... Zatryb, że nie miał byś co wklejać jak by u steru byli twoi... Na to putin liczył... 

Niemce by nam pomogli.. Tak jak Ukrainie. 

Czy ty masz problem z ogarnięciem rzeczywistości? 

I nie obrażaj, Polaków, wyborców prawicy, mnie i inteligencji twoich wyborców.,,

Ale pisz ile wlezie bo ja w przeciwieństwie do twoich buraczanych tekstów nikogo w kosmos jak ty i fiutin nie wysyłam...

Co za bełkot. Pokaż mi gdzie chwale Tuska, PO czy inną partię.

Wmówili ci w tvpis, że każdy kto nie popiera i uwielbia "rządu" jest niemcem, ruskiem, zdrajcą itd.itp., a ty chodzisz i jak baran beczysz i powtarzasz. To jest twój świat i twój sprany mózg. 

Edytowane przez karpik
  • Haha 1

Akurat nie bardzo rozumiem postępowanie naszych władz . Mamy tych krabów chyba z tysiąc jak tak lekką ręką rozdajemy . Następne będą Leopardy i  F16  a potem jak tylko dojadą F35 i Abramsy F35 , kto bogatemu zabroni !!!

Leszczyk...Nie...to twój wpis, nie za bardzo sprytny, bo polskojęzyczne łykasz... A jeśli wymyślisz czym jest poparcie szwabów dla opozycji i putina to pisz szczerze i się nie wstydź.. Ich poparcie dla nas w podobnym do Ukrainy przypadku było by podobne jak teraz udzielają a obawiam się, że by im pomogli ...  Jakim trza być cembołem, żeby liczyć na giermańców... I jakim coby na ruskich liczyć? 

"Udany kontratak przeprowadzony na południu Krzywego Rogu - szef OVA Oleksandr Vilkul

„Zniszczono 63 Rosjan i 19 jednostek wrogiego sprzętu, w tym nowoczesne czołgi T-72, wyrzutnie rakiet Hail, artylerię, śmigłowce i jeden samolot SU-35” – powiedział."

+ Specjalna Operacja Ratowania Dywana 

FT7AigWXsAA-k46.jpeg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie