Krzychu123K Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 Na jaka broń był ten bagnet ?, nie mogłem nic znaleźć.., a że takie cudo to nie może się marnować teraz będzie tylko do walki wręcz heh. A ręczniczek (kocyk) się niestety pobrudził przy czyszczeniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody2929 Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 To jest jakaś samoróbka z podkowy.Zrob zdjęcie śruby bo wygląda na współczesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 Kosy na sztorc to widziałem ale podkowę to pierwszy raz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edmundo Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 Panowie to jest "narzędzie" do zabijania kretów, lata temu widziałem już takowe "ustrojstwo" ale wyklepane nie z podkowy, tylko z kawałka "żelastwa" tak wyprofilowanego przez kowala, hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toyotomi Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 Czołem. 12 godzin temu, mlody2929 napisał: Zrob zdjęcie śruby bo wygląda na współczesne To zbyteczne - zwyczajny wkręt do blachodachówki. pzdr. stani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 2 godziny temu, toyotomi napisał: Czołem. To zbyteczne - zwyczajny wkręt do blachodachówki. pzdr. stani Wkręt samogwintujący tzw farmer + chyba jakiś klej epoxydowy lub inne lepiszcze. Bagnet, jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu123K Napisano 22 Marzec 2021 Autor Share Napisano 22 Marzec 2021 3 minutes ago, sqr napisał: Wkręt samogwintujący tzw farmer + chyba jakiś klej epoxydowy lub inne lepiszcze. Bagnet, jak nic A to tylko w celu żeby sprawdzić podkowę na jakimś cwelu haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 22 Marzec 2021 Share Napisano 22 Marzec 2021 To, w takim razie skocz na ten bagnet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Krzychu123K
Na jaka broń był ten bagnet ?, nie mogłem nic znaleźć.., a że takie cudo to nie może się marnować teraz będzie tylko do walki wręcz heh. A ręczniczek (kocyk) się niestety pobrudził przy czyszczeniu..
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.