Krzychu123K Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 Na jaka broń był ten bagnet ?, nie mogłem nic znaleźć.., a że takie cudo to nie może się marnować teraz będzie tylko do walki wręcz heh. A ręczniczek (kocyk) się niestety pobrudził przy czyszczeniu..
mlody2929 Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 To jest jakaś samoróbka z podkowy.Zrob zdjęcie śruby bo wygląda na współczesne
Tyr Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 Kosy na sztorc to widziałem ale podkowę to pierwszy raz;)
Edmundo Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 Panowie to jest "narzędzie" do zabijania kretów, lata temu widziałem już takowe "ustrojstwo" ale wyklepane nie z podkowy, tylko z kawałka "żelastwa" tak wyprofilowanego przez kowala, hahaha
toyotomi Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 Czołem. 12 godzin temu, mlody2929 napisał: Zrob zdjęcie śruby bo wygląda na współczesne To zbyteczne - zwyczajny wkręt do blachodachówki. pzdr. stani
sqr Napisano 22 Marzec 2021 Napisano 22 Marzec 2021 2 godziny temu, toyotomi napisał: Czołem. To zbyteczne - zwyczajny wkręt do blachodachówki. pzdr. stani Wkręt samogwintujący tzw farmer + chyba jakiś klej epoxydowy lub inne lepiszcze. Bagnet, jak nic
Krzychu123K Napisano 22 Marzec 2021 Autor Napisano 22 Marzec 2021 3 minutes ago, sqr napisał: Wkręt samogwintujący tzw farmer + chyba jakiś klej epoxydowy lub inne lepiszcze. Bagnet, jak nic A to tylko w celu żeby sprawdzić podkowę na jakimś cwelu haha
Pytanie
Krzychu123K
Na jaka broń był ten bagnet ?, nie mogłem nic znaleźć.., a że takie cudo to nie może się marnować teraz będzie tylko do walki wręcz heh. A ręczniczek (kocyk) się niestety pobrudził przy czyszczeniu..
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.