Mysza 1w34 Napisano 9 Styczeń 2021 Napisano 9 Styczeń 2021 Witam potrzebuje pomocy w celu identyfikacji metalowych skrzynek nie znam się na militariach chciałabym dowiedzieć sie o nich cos wiecej pozdrawiam
takafura Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 W dniu 9.01.2021 o 23:08, Mysza 1w34 napisał: Dzięki za tak liczne odpowiedzi. Spodziewałam sie czegoś innego Wybacz, nie ma tu całodobowych dyżurów ekspertów od wszystkiego. To znaczy eksperci są, ale mamy wąskie specjalizacje. Skrzynkolog zagląda tu chyba w piątki...
Mysza 1w34 Napisano 10 Styczeń 2021 Autor Napisano 10 Styczeń 2021 20 minut temu, takafura napisał: Wybacz, nie ma tu całodobowych dyżurów ekspertów od wszystkiego. To znaczy eksperci są, ale mamy wąskie specjalizacje. Skrzynkolog zagląda tu chyba w piątki... Przepraszam i dziekuje za wiadomosc poczekam do piatku Moze czegos sie dowiem bo zrzera mnie ciekawosc
takafura Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 1 minutę temu, Mysza 1w34 napisał: Przepraszam i dziekuje za wiadomosc poczekam do piatku Moze czegos sie dowiem bo zrzera mnie ciekawosc Żartowałem z tym piątkiem... Chodzi o to że są tu ludzie z fantastyczną wiedzą ale zaglądają czasami nieregularnie. A tupanie nogą nie pomoże a wręcz zaszkodzi.
canabis.dw Napisano 10 Styczeń 2021 Napisano 10 Styczeń 2021 Takie same albo bardzo podobne jak ta ostatnia (identyczne zamknięcie na haczyk) są masowo używane w zakładach naprawczych taboru kolejowego(ZNTK) u mnie na wsi. występują w 3 rozmiarach. Sam mam kilka sztuk w domu i sobie chwale:) Nie jest oczywiście wykluczone, że ten wzór jest kopią z czegoś wcześniejszego
Spiker Napisano 11 Styczeń 2021 Napisano 11 Styczeń 2021 Wygląda jak "skrzynka na gwoździe" z lat 50-60. Typowy pojemnik magazynowy z tych lat. Wpisz w wyszukiwarkę to zobaczysz podobne, włącznie charakterystycznym z zamknięciem haczykowym.
Mysza 1w34 Napisano 11 Styczeń 2021 Autor Napisano 11 Styczeń 2021 8 godzin temu, Spiker napisał: Wygląda jak "skrzynka na gwoździe" z lat 50-60. Typowy pojemnik magazynowy z tych lat. Wpisz w wyszukiwarkę to zobaczysz podobne, włącznie charakterystycznym z zamknięciem haczykowym. Dziekuje za pomoc
Mysza 1w34 Napisano 11 Styczeń 2021 Autor Napisano 11 Styczeń 2021 17 godzin temu, canabis.dw napisał: Takie same albo bardzo podobne jak ta ostatnia (identyczne zamknięcie na haczyk) są masowo używane w zakładach naprawczych taboru kolejowego(ZNTK) u mnie na wsi. występują w 3 rozmiarach. Sam mam kilka sztuk w domu i sobie chwale:) Nie jest oczywiście wykluczone, że ten wzór jest kopią z czegoś wcześniejszego Dziekuje za pomoc
Mysza 1w34 Napisano 11 Styczeń 2021 Autor Napisano 11 Styczeń 2021 17 godzin temu, takafura napisał: Żartowałem z tym piątkiem... Chodzi o to że są tu ludzie z fantastyczną wiedzą ale zaglądają czasami nieregularnie. A tupanie nogą nie pomoże a wręcz zaszkodzi. Dziekuje
Erih Napisano 11 Styczeń 2021 Napisano 11 Styczeń 2021 Skrzynka numer 2 kojarzy mi się z pojemnikiem do sterylizacji - odkładało się do niego używane narzędzia, zamykało i całość pakowało do sterylizatora. W większości chromowane, ale były też i emaliowane.Użycie w szpitalu wojskowym - prawdopodobne. Poszukaj śladu sygnatur, lub malowanych nr inwentarzowych.
Mysza 1w34 Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 Godzinę temu, Mysza 1w34 napisał: Witam potrzebuje pomocy w celu identyfikacji metalowych skrzynek nie znam się na militariach chciałabym dowiedzieć sie o nich cos wiecej pozdrawiam Wymiary pierwszej 30x24x24 brak sygnatury lub nie widoczna wymiany drugiej 34x22.5x15 syg. On kzwm 155no cyba
Idontcare Napisano 11 Styczeń 2021 Napisano 11 Styczeń 2021 Erih, mam podobne skojarzenia. Próbowałem z ciekawości poszukać przez google takiej ale na szybko nic nie wyszło.
Mysza 1w34 Napisano 9 Styczeń 2021 Autor Napisano 9 Styczeń 2021 Godzinę temu, Mysza 1w34 napisał: Dzięki za tak liczne odpowiedźi. Spodziewalam sie czegos innego
Mysza 1w34 Napisano 12 Styczeń 2021 Autor Napisano 12 Styczeń 2021 15 godzin temu, Idontcare napisał: Erih, mam podobne skojarzenia. Próbowałem z ciekawości poszukać przez google takiej ale na szybko nic nie wyszło. Dziekuje
Pytanie
Mysza 1w34
Witam potrzebuje pomocy w celu identyfikacji metalowych skrzynek nie znam się na militariach chciałabym dowiedzieć sie o nich cos wiecej pozdrawiam
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.