bjar_1 Napisano 19 Maj 2020 Share Napisano 19 Maj 2020 Taki prezent dostałem. Uwaga na to bydlątko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 19 Maj 2020 Share Napisano 19 Maj 2020 1 godzinę temu, bjar_1 napisał: Taki prezent dostałem. Uwaga na to bydlątko Zasadniczo , dlaczego "uwaga"? Dostałeś miły i bardzo praktyczny prezent . Nic tylko wydrukować , oprawić w ładne ramki, powiesić w kibelku. Zobaczysz , jak poprawi Ci się humor z rana i jakość defekacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 Też dostałem ;D mogę czuć się wyróżniony. Chlopaczkowi się nie spodobało, że podałem cenę monety a chyba liczył na duży zarobek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2020 Autor Share Napisano 20 Maj 2020 O, pokaż co Ci tam napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyr Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 Nie bądź taki ciekawy, bo się okaże, że zebrał większe bluzgi i będzie Ci żal;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 Ja również dostałem od niego podobne bluzgi na priva i nawet mi się go żal zrobiło, bo wyraźnie widać, że ten młody człowiek cierpi na jakieś urojenia połączone z ADHD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2020 Autor Share Napisano 20 Maj 2020 U to nie jestem sam. Tak, ewidentnie jakaś jednostka chorobowa. Do tego odkrył się, a więc jest na celowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 Wy złe kobiety jesteście... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2020 Autor Share Napisano 20 Maj 2020 Złe ludzie, ale nie chamy i prostaki (przynajmniej ja). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kee Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 2 godziny temu, bjar_1 napisał: O, pokaż co Ci tam napisał A szkoda go ośmieszać. Coś tam że on jest archeolog z powołania i go ceny nie interesują a ja jestem hiena itp ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 20 Maj 2020 Autor Share Napisano 20 Maj 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 20 Maj 2020 Share Napisano 20 Maj 2020 Nie prostaki, a prostaty.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.