Bocian Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 Jeżeli masz obawy czy działa tutaj możesz dodać dowolny post aby upewnić się że jednak działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
woytas Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 VID-20180305-WA0000.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cyrograf15 Napisano 3 Luty 2019 Share Napisano 3 Luty 2019 Kombinuj, i tak nie wymyślisz Cytuj Odnośnik do komentarza
PiterS1979 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Dzień dobry wszystkim. Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum, postanowiłem się przywitać a przy okazji sprawdzić jak działa Wasze nowe forum. Pozdrawiam - Piter. Cytuj Odnośnik do komentarza
woytas Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Dzień dobry. Działa w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza
radett Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 występuje problem z niektórymi watkami. - brak jest zdjęć ( które były) lub pojawiają sie wpisy "ślepe" ( jak np w wątku "artyleria Polska cz. 12" Czy to tylko ja tak mam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bocian Napisano 4 Luty 2019 Autor Share Napisano 4 Luty 2019 5 minut temu, radett napisał: występuje problem z niektórymi watkami. - brak jest zdjęć ( które były) lub pojawiają sie wpisy "ślepe" ( jak np w wątku "artyleria Polska cz. 12" Czy to tylko ja tak mam? Zacznij od wyczyszczenia pamieci podrecznej przegladarki. Poprzednio te same fotki byly po http, teraz po https. Ale fizycznie tam pozostały. Cytuj Odnośnik do komentarza
karpik Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Czemu nie mogę grzebać w ustawieniach? Chciałem skórkę zmienić bo tu jak w szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
radett Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 nadal coś dziwnego ze zdjęciami, "nowe" zdjęcia sa widoczne a stare nie Cytuj Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 1, 2, 3 próba klipu. Działa? 25203027_1516146891839137_2770128011838619648_n.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza
woytas Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 VID-20180403-WA0067.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Brudny czołg hańbą dywizji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szybki55 Napisano 4 Luty 2019 Share Napisano 4 Luty 2019 Skoro można to na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza
radett Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 Może od poczatku: wpisując odkrywca.pl wyskakuje stara strona tytułowa - i OK po kliknieciu na "forum" wyświetla się coś takiego: Po dodaniu wyjątku ( czyt treść okienka) jest lepiej bo w tematach widoczne są już ikony zdjęć ( wcześniej nie były widoczne). Wygląda to teraz tak: proszę zwrócić uwagę że zdjęcia dodane po zmianie forum są widoczne bez problemu natomiast "stare" tylko w postaci ikonki. Po kliknięciu na ikonkę pojawia się coś takiego: klikając na ikonkę na środku ekranu pojawia się znane z początku okienko informujące o problemach z certyfikatem i opcją dodania jako wyjątku . Po dodaniu wyjątku ukazuje się wreszcie upragniony widok załączonego dawniej zdjęcia : Po tym zabiegu widoczne stają się wszystkie zdjęcia i grafiki wstawione przed zmianą forum. Żeby jednak nie było tak słodko to powiem tylko że to działa jedynie dla danej sesji firefoxa. Po wyłączeniu aplikacji lub całego kompa to tą samą operację trzeba powtarzać od początku a to jest niestety upierdliwość trochę wkurzająca. Może by admin trochę powalczył z aktualizacją stosownych certyfikatów? Cytuj Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 @radett Miałem podobnie w przeglądarce google chrom. Zmieniłem na operę i problemy się skończyły po za jednym. Gdy chcę wejść ze strony głównej na forum to mało kiedy udaje się to za pierwszym razem. Wyświetla się komunikat brak takiej strony lub brak połączenia sieciowego. Odświeżam i po ok. 2 minutach wchodzę na forum. Plusem opery jest to, że nie widzisz żadnych reklam bo są bardzo dobrze blokowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
czestar Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 13 minut temu, pumpernikiel napisał: @radett Miałem podobnie w przeglądarce google chrom. Zmieniłem na operę i problemy się skończyły po za jednym. Gdy chcę wejść ze strony głównej na forum to mało kiedy udaje się to za pierwszym razem. Wyświetla się komunikat brak takiej strony lub brak połączenia sieciowego. Odświeżam i po ok. 2 minutach wchodzę na forum. Plusem opery jest to, że nie widzisz żadnych reklam bo są bardzo dobrze blokowane. Witam,ja mam identyczny problem Cytuj Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 @czestarZwalczyłem problemy ale został taki jak na obrazku. Na wcześniejszym kompie miałem przeglądarkę chroma i win7. Koszmar dla forum odkrywcy. Teraz mam Opere i win10 i jest prawie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
bjar_1 Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 (edytowane) U mnie to samo. Edytowane 5 Luty 2019 przez bjar_1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pumpernikiel Napisano 5 Luty 2019 Share Napisano 5 Luty 2019 2 minuty temu, bjar_1 napisał: U mnie to samo. Cześć bjar_1. Ja już nic więcej nie zmieniam i nie kombinuję. Wierzę, że problem z czasem będzie rozwiązany. To wszystko jest świeże i potrzebuje poprawek. Ogólnie nie jest źle, a Tobie jak się widzi nowe forum stary wygo? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi