formoza58 Napisano 3 Czerwiec Autor Napisano 3 Czerwiec W dniu 31.05.2025 o 20:06, syndia napisał: 1930 Skniłów, wedle opisu. Wprawdzie bez samolotów. Cytuj
Sedco Express Napisano 9 godzin temu Napisano 9 godzin temu Zdjęcie było już zamieszczone przez kol. Formozę w innym (nie mogę odszukać) bez opisu. Wszystko wskazuje, że jest to samolot towarzyszący PZL Ł-2 Cytuj
formoza58 Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Tak, zamieściłem tą fotografię, ale usunąłem, po uwadze Spirit of Warsaw, że tylko rodzina trzeciego Lotnika od lewej może oglądać Cytuj
Spirit of Warsaw Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu Godzinę temu, Sedco Express napisał: Zdjęcie było już zamieszczone przez kol. Formozę w innym (nie mogę odszukać) bez opisu. Wszystko wskazuje, że jest to samolot towarzyszący PZL Ł-2 28 minut temu, formoza58 napisał: Tak, zamieściłem tą fotografię, ale usunąłem, po uwadze Spirit of Warsaw, że tylko rodzina trzeciego Lotnika od lewej może oglądać - Nic nie róbcie teraz, mam kontakt do autorami tych zdjęć. Dam znać. Cytuj
formoza58 Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Spirit of Warsaw napisał: - Nic nie róbcie teraz, mam kontakt do autorami tych zdjęć. Dam znać. Nie zrobimy. Gwoli uzupełnienia , na ten Twój apel usunąłem zdjęcia , znalezione w facebooku : Kolego, te zdjęcia TYLKO DLA RODZINY A. Domżalskiego!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi