sebek1974 Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 17 minut temu, bjar_1 napisał: To nie psychol, tylko sprytny agent. I dlatego ten typ powinien siedzic zanim uczeknie do kremla. Cytuj
karpik Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 9 minut temu, Tyr napisał: Macierewicz przybija żółwiki z putinem Dziwić może brak zdjęć polityków piss z rosjanami do czasu gdy się dowiesz, że podstawową zasadą jest, nie dać się sfotografować z oficerem prowadzącym. Cytuj
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 Teraz, Tyr napisał: Macierewicz przybija żółwiki z putinem Prawilnie przypominam - miesiąc po tym, jak mu Tusk brata zamordował. Cytuj
canabis.dw Napisano 31 Grudzień 2024 Napisano 31 Grudzień 2024 2 godziny temu, Tyr napisał: Coraz wiecej merytoryki w tych twoich argumentach, brawo! :D:D A tak na poważnie to istnieje wogóle jakiś taki argument który mógłby Cie skłonić do tego, żebys zmienił zdanie na temat "zamachu"?? Cytuj
fala Napisano 1 Styczeń Napisano 1 Styczeń 9 godzin temu, karpik napisał: Dziwić może brak zdjęć polityków piss z rosjanami do czasu gdy się dowiesz, że podstawową zasadą jest, nie dać się sfotografować z oficerem prowadzącym. Widzisz, w świetle fleszy omawiali szczegóły zamachu. Oczywisty dowód na zamach. Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 6 godzin temu, Tyr napisał: Na ścieżce i na kursie... Ty, ale jak była bomba to po co jeszcze kontrolerzy lotu mieliby sciemniac? Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s (edytowane) ty... Wystarczył radiolatarnie przestawić... Tą radość w oczach tuska i putina jakoś wytłumaczysz? Edytowane %s o %s przez Tyr Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 30 minut temu, Tyr napisał: ty... Wystarczył radiolatarnie przestawić... Tą radość w oczach tuska i putina jakoś wytłumaczysz? Na prawde mam Ci wytłumaczyć -"radość w oczach tuska i putina"na jakimś zdjęciu, w sensie merytorycznego dowodu na zamach? Nie rozumiem o co Ci chodzi z tą radiolatarnią. Przecież na pokładzie był wybuch bomby i dlatego samolot spadł. Co maja do tego kontrolerzy i radiolatarnie? Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s 16 minut temu, canabis.dw napisał: Na prawde mam Ci wytłumaczyć -"radość w oczach tuska i putina"na jakimś zdjęciu, w sensie merytorycznego dowodu na zamach? Nie rozumiem o co Ci chodzi z tą radiolatarnią. Przecież na pokładzie był wybuch bomby i dlatego samolot spadł. Co maja do tego kontrolerzy i radiolatarnie? no widzisz i takie znierozumielce ja ty i podobne, szczekają na zasadzie nie wiem ale się wypowiem... Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 3 minuty temu, Tyr napisał: no widzisz i takie znierozumielce ja ty i podobne, szczekają na zasadzie nie wiem ale się wypowiem... +No ja rzeczywiście nie wiem nic na temat badania wypadków lotniczych, dlatego też swoje opinie opieram na tym co mówią specjasliści od tego. Ty sam badasz? zajmujezsz sie tym zawodowo? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 7 minut temu, Tyr napisał: no widzisz i takie znierozumielce ja ty i podobne, szczekają na zasadzie nie wiem ale się wypowiem... Ty zaś wszystko wywnioskowałes ze zdjęcia Tuska z putinem :D:D Cytuj
Tyr Napisano %s o %s Napisano %s o %s Przestaw radiolararnię o kilkaset metrów w zróżnicowanym pod względem wysokości terenie i będziesz miał odpowiedź... A tak było... Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Znaczy sie rusy przestawili radiolatarnie i dlatego samolot wbił sie w ziemie, tak? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s Teraz, Tyr napisał: tak To Twoja autorska teoria? na jakich danych sie opierasz. Daj swoje źrudła chętnie sie zapoznam Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s Głupoty. Radiolatarnie nie działały, bo przecież cały prąd poszedł na generatory mgły i lodówkę z szampanem 2 Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s No i gdzie w tym wszystkim bomba? Macierewicz kłamie czy jak to jest? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 4 minuty temu, Tyr napisał: Poczytajcie przygłupy o latarniach:) no weź odpowiedz na moje pytania a nie jak zwykle uciekasz Cytuj
Cronos Napisano %s o %s Napisano %s o %s 5 minut temu, Tyr napisał: Poczytajcie przygłupy o latarniach:) Może być Latarnik Sienkiewicza? Cytuj
canabis.dw Napisano %s o %s Napisano %s o %s 2 minuty temu, Tyr napisał: nic do debili nie przemówi nawet fakty:) ponawiam proźbe o źrudła i o to co z tą bombą i Macierewiczem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi