jamajka Posted November 5, 2017 Author Share Posted November 5, 2017 Dlaczego taki wzór został naskrobany i noszony na kończynie górnej(przedniej)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamajka Posted November 5, 2017 Author Share Posted November 5, 2017 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManyFace Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 Ostatnia litera nicku niekoniecznie musi określać płeć jego właściciela. Przykładem może być nick jamajka".Nie radzę próbować zaspokajać użytkownika Soda... =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
viator01 Posted November 7, 2017 Share Posted November 7, 2017 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManyFace Posted November 5, 2017 Share Posted November 5, 2017 Poszukaj informacji dotyczących alfabetu runicznego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Bardziej na arabski wygląda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamajka Posted November 7, 2017 Author Share Posted November 7, 2017 Ostatnia litera nicku niekoniecznie musi określać płeć jego właściciela. Przykładem może być nick "jamajka.Nie radzę próbować zaspokajać użytkownika Soda... =)"Poważnie?!A ja myślałem że kiedy napisał: Dawno nie widziałem..." to się pomylił. :)Poniosło mnie trochę bo nie lubię takich ludzi.Typowy czeski błąd a gość już ma pożywkę do hejtu. W samym temacie nie ma pewnie nic do powiedzenia.Ale jak powytyka palcem gorszy sort" , to sam czuje się lepszy, jeszcze lepszy.A może:https://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted November 6, 2017 Share Posted November 6, 2017 Zapytaj się jakiegoś ciapatego na ulicy, wygląda na arabski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hebda Posted November 8, 2017 Share Posted November 8, 2017 Trolowanie to byko kiedys... :)Teraz juz tylko literowki i bjar Link to comment Share on other sites More sharing options...
jamajka Posted November 6, 2017 Author Share Posted November 6, 2017 Panno Soda, jestem debilem i analfabetą... ale z odwagą,:)( mam opinię eksperta:) Nie zaprzeczam. Jestem nędznym robakiem. Nie to co Ty.Jakbyś chciała jednak jeszcze liznąć jakiś przejaw analfabetyzmu, pisz dzwoń, wyślij gołębia.Spróbuję zaspokoić :)A merytorycznie masz jakiś pomysł? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
jamajka
Dlaczego taki wzór został naskrobany i noszony na kończynie górnej(przedniej)?
9 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.