jamajka Napisano 5 Listopad 2017 Autor Napisano 5 Listopad 2017 Dlaczego taki wzór został naskrobany i noszony na kończynie górnej(przedniej)?
ManyFace Napisano 7 Listopad 2017 Napisano 7 Listopad 2017 Ostatnia litera nicku niekoniecznie musi określać płeć jego właściciela. Przykładem może być nick jamajka".Nie radzę próbować zaspokajać użytkownika Soda... =)
ManyFace Napisano 5 Listopad 2017 Napisano 5 Listopad 2017 Poszukaj informacji dotyczących alfabetu runicznego.
jamajka Napisano 7 Listopad 2017 Autor Napisano 7 Listopad 2017 Ostatnia litera nicku niekoniecznie musi określać płeć jego właściciela. Przykładem może być nick "jamajka.Nie radzę próbować zaspokajać użytkownika Soda... =)"Poważnie?!A ja myślałem że kiedy napisał: Dawno nie widziałem..." to się pomylił. :)Poniosło mnie trochę bo nie lubię takich ludzi.Typowy czeski błąd a gość już ma pożywkę do hejtu. W samym temacie nie ma pewnie nic do powiedzenia.Ale jak powytyka palcem gorszy sort" , to sam czuje się lepszy, jeszcze lepszy.A może:https://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
bjar_1 Napisano 6 Listopad 2017 Napisano 6 Listopad 2017 Zapytaj się jakiegoś ciapatego na ulicy, wygląda na arabski.
Hebda Napisano 8 Listopad 2017 Napisano 8 Listopad 2017 Trolowanie to byko kiedys... :)Teraz juz tylko literowki i bjar
jamajka Napisano 6 Listopad 2017 Autor Napisano 6 Listopad 2017 Panno Soda, jestem debilem i analfabetą... ale z odwagą,:)( mam opinię eksperta:) Nie zaprzeczam. Jestem nędznym robakiem. Nie to co Ty.Jakbyś chciała jednak jeszcze liznąć jakiś przejaw analfabetyzmu, pisz dzwoń, wyślij gołębia.Spróbuję zaspokoić :)A merytorycznie masz jakiś pomysł?
Pytanie
jamajka
Dlaczego taki wzór został naskrobany i noszony na kończynie górnej(przedniej)?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.