Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Wirakocza...Ja od dłuższego czasu żyję zgodnie z maksymą górali z Góry Synaj: każdym dniem rośnie liczba osób, które mogą mnie ... pocałować".I tego się trzymajmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Grom nam nic nie zrobi. Co najwyżej aptekarze nie sprzedadzą nam tabletki dzień po" bez recepty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Panie i Panowie...Pojawiła się informacja, że hejt po spotkaniu pancernej limuzyny z tektury, z topolą, którą przodkowie z Wehrmachtu posadzili, będzie monitorowany przez wszystkie dziwne instytucje ze skrótami w nazwie...Kto wie, czy podobne zabiegi kosmetyczne nie mają miejsca odnośnie lobby aptekarskiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Wiosna idzie. Jacy oni piękni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Mało poprawny politycznie jesteś...Ja, osobiście, nic nie mam do waginosceptyków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Yeti, zachwyciłem się tylko tą piękną parą, a Ty tu o politycznie źle umocowanych waginosceptykach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Wspominając o poprawności politycznej założyłem, niesłusznie jak widzę, że się nabijasz...A Ty, na szczęście i po ludzku, po prostu im zazdrościsz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ale czego? Waginosceptycyzmu czy stosowania się do maksymy górali ze Wzgórz Golan?Bo, to to drugie, to i owszem... pozazdrościć mi wypada.A tego pierwszego? Czy ja wiem? No, w zasadzie sam to też niekiedy stosowałbym, tzn, gdy aromat przekroczy granice dobrego sma... nie - węchu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ach im. Ślepy się robię na starość i literki mi się przestawiają. Pewnie, że zazdroszczę. Nie dość, że tacy szczęśliwi z sobą, to jeszcze od czasu do czasu mogą sobie pośmigać na czerwonym i podwójnej ciągłej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Czyli Ty i stary, i takie misie-pysie Ci się marzą?Upssss.... nie wiem, co gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Aby życie miało smaczek, raz...lalalalalala.Czasy mamy cośkolwiek tęczowe, to i Nowoczesnym trzeba być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Jakim nowoczesnym?Toż to od antyku się ciągnie za nami...No tak, ale to pogańskie czasy były :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ponoć nabijanie się z Miśka to już przestępstwo przeciwko państwu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Od 25 lat do dożywocia :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 W moim i, jak rozumiem, IdeLa przypadku to na jedno, tfu tfu, wychodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ja mam jeszcze szanse wyjść... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Yeti, co wychodzi? No bez przesady! Po dziewięćdziesiątce też można sobie po_żyć. Zresztą po następnych wyborach na pewno będzie jakaś amnestia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 No i koniec psikusów...Było i ni ma, amba fatima- za drogie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 IdeL (1431 / 17) 2017-02-15 18:46:23Po dziewięćdziesiątce też można sobie po_żyć"Myślałem, że Ty patriota i nie zrobisz takiego świństwa budżetowi państwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Celowo tak robię. :)Tak, to smutne, że zrezygnowali. Jak zrezygnują jeszcze z Salcesona,to smutno się jakoś w ministerstwie wojny zrobi... :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 No i się porobiło;-[[[ Misiek i Harry Potter nie dostaną jednak taktycznych długopisów! No to czym się będą bawić w wojsko??? No chyba, że im Antoni jakieś strategiczne kredki zafunduje...http://wiadomosci.onet.pl/kraj/mon-rezygnuje-z-nowoczesnych-dlugopisow-nie-spelniaja-roli-promocyjnej/wv127gd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Wyjątkowo serio, patrząc na cały wątek, napiszę...Jaką trzeba być tępą dzidą, aby przygotować przetarg na określony przedmiot, a później, gdy sprawa wyjdzie na jaw, ogłosić, że w oczywisty sposób koncepcja jest do kitu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Jest do kitu, ale jestem pewien, że każdy polityk partii rządzącej wie kto jest temu winny.Ja się cieszę, że zaszła jakaś zmiana, przyszła refleksja(?) i wycofano się pomysłu rodem z tyłka. Może jadąc prosto w drzewo i zauważenie, że konsekwencje pewnych wydarzeń bywają też nieuniknione, człowiek dostaje oświecenia;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ty się nie wychylaj...Tam u Ciebie", z tego co słyszałem, te różne skrótowce już były :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IdeL Napisano 15 Luty 2017 Share Napisano 15 Luty 2017 Ale za to a gazecie.pl" były szef kontrwywiadu coś tam o niedojrzałej osobowości i ysie psychopatycznym" zagajał...Musi do tego typu wątków coś z procentami dyskutantom aplikować. Bo choć a poważnie", to ni choinki się nida, to i o suchym pysku, nawet na wesoło wcale nie jest tak kolorowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.