sqr Napisano 7 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2017 Witam wszystkich !Chyba czas najwyższy na kolejny epizod ...(Fotki mile widziane)Lublin III p. -20'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Kraków ( miasto ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Północ Szkieletczyzny dziś w nocy -25'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 U Krecika dzisiaj było w nocy -25 ale to Podlasie.. Wrocław -16.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Brat mnie tu właśnie mówi, że -27, a nie -25 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Bo - 27 ma za oknem. W domu , normalnie , -25 :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Się pochwal lepiej ile jest u Ciebie, w Rzeszy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Na rewirze o tak, o: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 A za chwilę, znów, będzie...Za gorąco...Te cholerne komary...Wam to się nie dogodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Strzelnica Rybnik - Paruszowiec 8 rano -24 gradusow. Wypizgało jak za starych dobrych lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Yeti - u mnie wszystko w komplecie: teraz mrozy a potem komary. Przeprowadzaj się ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Komar to mnie 2 dni temu w nogę ugryzł - wylazł skubany z drewna do kominka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 A kto narzeka? Ja nie. Zima jest, to musi być zimno (cytując klasyka). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Taki mamy klimat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 U Nas w Miecie (Wolnym) spokojnie. Wczoraj to było zimno - 10 ale dziś już prawie wiosna. -6. :P Oczywiscie mowa o temperaturze na zewnątrz a nie w domu jak u Bjara. :PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 O.K.Yeti - a u Ciebie w dziupli ile? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Bjar- za oknem całkiem znośnie - 13...Ale fakt- jak po papierosy jechałem, to na kaptur koleżanka małżonka kazała mi kurtkę założyć. Wg Niej, w samej bluzie jak debil bym wyglądał :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 I pomogła kurtka z wyglądem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 7 Styczeń 2017 Share Napisano 7 Styczeń 2017 Na skraju Roztocza teraz -20 C . Chyba ubiorę etoniarkę". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 8 Styczeń 2017 Share Napisano 8 Styczeń 2017 Koksownika trza wyciągnąć z piwnicy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Styczeń 2017 Share Napisano 8 Styczeń 2017 Dobrze, że wymyśliła ten kaptur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 11 Styczeń 2017 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2017 6:45 rano, -15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szutnik Napisano 11 Styczeń 2017 Share Napisano 11 Styczeń 2017 23.40 -12C - ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fala Napisano 26 Luty 2018 Share Napisano 26 Luty 2018 Śmieszycie mnie panowie, w moich rejonach zimową porą zaspy i około minus 20 to norma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 26 Luty 2018 Autor Share Napisano 26 Luty 2018 No i co w związku z tym? To nie konkurs przechwalanek, tylko wątek czysto informacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.